Şimdi Ara

Güneş batarken ardından tepelerin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Televizyonda teletabiler oynuyor ben ise elimdeki balona tokat atıp yerde zıplayısini izliyor, balon benden uzaga gidince hüngür hüngür ağlıyordum, annem balonu geri veriyor susuyor, bir müddet sonra tekrar aynısını yapiyordum. Yaş: 6-7 aylık gibi. O günlerimi özledim.

Şimdi insanların tüm kötülüklerinden sıyrılıp safkan bir insan olmaya adıyorum kendimi. Çok kötülük gördüm, çok iyilik gördüm. İyiyle kötüyü ayiran her zaman iç sestir. Iyi olmaya iç sesimden baslayacagim. İçimdekine aciklayamayacagim şeyi dusunmemem gerekir. Pozitif olmakta hayir vardır, size de tavsiyemdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiegel herni -- 10 Haziran 2019; 13:50:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Güneş Batarken Ardından Tepelerin

Güneş batarken, ardından tepelerin silüetleri, gökyüzünün canlı renkleriyle çarpıcı bir kontrast oluşturur. Güneşin altın rengi ışınları, dağların doruklarını ve yamaçlarını aydınlatarak büyüleyici bir tablo yaratır.

Kızıl ve turuncu tonları gökyüzünü boyarken, tepelerin etekleri gölgelere bürünür. Hafif bir esinti, ağaçların yapraklarını hışırdatır ve gökyüzündeki bulutların dansına eşlik eder. Bu büyülü saatte, doğanın güzelliği zirvesine ulaşır.

Güneş batımının ardından tepelerin üzerinde beliren yıldızlar, parıldayan mücevherler gibi gökyüzünü süsler. Dağların yamaçları, ay ışığıyla hafifçe aydınlanır ve mistik bir atmosfer yaratır.

İster bir doğa aşığı olun ister huzurlu bir anın tadını çıkarmak isteyin, güneş batarken ardından tepelerin manzarasını izlemek unutulmaz bir deneyimdir. Bu anı yakalamak ve doğanın görkemine hayran kalmak için zaman ayırın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Birbirlerinin dübürüne kaynana dili üfleyen iğrenç yaratıklar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.