Şimdi Ara

''gündüzün şerri gecenin hayrından iyidir''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçtiğimiz ay otobanda gece giderken arkadan bir arabanın farları gözümü çok rahatsız etti,hıza tövbe ettiğim halde basıp arayı açtım baktım arkadan gene geliyor,yokuştayken yavaşlıyımda s. olup gitsin dedim adam bir türlü geçemedi, artık hızımı 100 e falan düşürdüm frene bastım orta şeride geçtim falan adam benim bütün kimyamı alt üst etti,hani açken sen sen değilsin reklamı var ya,şeytan dürttü geç şunun arkasına yak uzunları görsün ebesinin hörekesini dedim,kavga dahil her şeyi göze aldım geçtim arkasına yaktım uzunları, adam saniyesinde ışık görmüş tavşan gibi kaldı,hızını iyice düşürüp arkama geçmeye çalışıyor,bende geçmesin diye 50-ye 60 a kadar düştüm genede arkaya geçti p...nk ,, du bakali nolcek derken arkadan bir sellektör yaptı gözlerim bir anda kör oldu,sonra far ayarını indirdi,far ayarını yüksek tutmuş, sanırım o da hatasını anladı benim arkama geçerek beni enforme etmek istemiş,, far ayarını indirince adamın iyi niyetli olduğunu ve bela istemediğini anladım,120 ile devam ettim arkamdan gelmedi 60-70 le devam etti, kısa süre sonra gözden kayboldu

bundan birkaç gün sonra arabada bir arkadaşı beklerken dikiz aynamdaki bir çıkıntıya gözüm takıldı,öne itince kararıyor,eskiden benim şahinde vardı bu mekanizma öyle hatırlıyom,yanılıyor da olabilirim,, yav o çıkıntıyı keşfedince bir sevindim anlatamam,,, daha önce dikkatimi çekseydi mesela yukarıdaki olayı yaşamazdım

neyse dün gece saat 2 suları söke-milas yolundayım,yol sakin,tek tük araba var,,,, yokuşu indim virajı dönerken bir albea kamyonun arkasında geçmekteyken beni görünce vazgeçti,sonra tekrar fikir değiştirdi o gelene kadar geçerim dedi heralde,tam kamyonu sollayacaktı aniden karar değiştirip frene bastı ,halbuki geçse ben frene basar beklerdim,,, içimden farımdan mı rahatsız oldu acaba diye düşündüm,bir sellektör yapıp kısada gittiğimi görmesini istedim,bir kerede tam geçerken anlık sellektör yaptım,,, bunları geçtikten sonra bu kamyonu solladı,uzunları yaktı,bana yetişcem diye egsozu yırtıyor ,taksi çıkması 1.3 albea mıdır nedir arabanın 110 yaparken bile çok zorlandığını hem görüyorum hem duyuyorum ,,, bunun bana kızdığı belli,,, belli olan bişey daha var adam bela arıyor ,,belli olmayan şey ise neden kızdığı,,, farlarım ayarsız olsa herkes uyarır sellektör yapar öyle bişey yok,,,, ben dikiz aynasındaki çıkıntıyo öne ittirdim ohhh sanki güneş gözlüğü takmış gibi,adamın farların silüeti görünüyor sadece ,,, bu arada ben rolantide 110-120 gidiyorum o egsozu yırtıp takip ediyor,,, psikopat benim gözlerimi iğfal ettiğini sanadursun ben içimden güle güle ciydil ciydil gidiyorum,halbuki istesem 20 saniyede gözden kaybolurum benim stop lambasını bile göremez,,, adam baktı bunun gözler bozuk heralde ışıktan etkilenmiyor dedi egsozu yırtmayı bıraktı,kısaları yaktı,bende hiç bişey olmamış gibi yoluma devam ettim,,,, demem o ki mecbur kalmadıkça gece yola çıkmayın,yollar şer kaynıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 22 Mart 2015; 22:30:07 >

• Araç nedir merak ettim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Shaarawy AC Milan

Araç nedir merak ettim

2008 mondeo 2.0 TDCİ
  • bosina okumayin csb rolantide 120yle gidiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ölmek için okunacak dua varmı
    12 yıl önce açıldı
    Meşhur olmamış haramlar
    geçen yıl açıldı
    işe gitmek cehennem azabıdır
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.