Şimdi Ara

Gündüz Maçları Ne Kadar Güzel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • En son 2009'da derbiler mayıs ayına geldiğinde İnönüde 19.00 maçlarının ilk yarısı gün ışığında oynanıyordu. Uzun zaman sonra böyle güzel bi maçı güzel havada, dolu tribünlerde izledik. Bence çok güzel. İngiltere derbileri gibi bu tarz Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzon, Bursa gibi takımlar birbirleriyle gündüz oynamalılar bence seyir zevkini çok arttırıyor özellikle dev ekranda HD izleyince müthiş oluyor

Maçlar gündüz olsun!!!

RQ7
    Trivela & Rabona
    Ricardo Andrade Quaresma Bernardo
    | Sporting Lizbon | ~ | FC Barcelona | ~ | FC Porto | ~ | F.C. Internazionale Milano | ~ | Chelsea | ~ |Beşiktaş|

Senden başka hiçbir aşk heycanlandırmıyor beni, seveceğim Beşiktaş'ım her saniyemde seni ♥
  • Bence de. Özellikle pazar akşamı maç izlemek biraz sıkıntılı iş. Malum ertesi gün mesai oluyor. Bazen 21.45'e falan koyuyorlar iyice adamı uyuz ediyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu maçlar ne olur?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMMacit

Furkan taraftarın neresi güzeldi 3 Yil üst üste kapalıya gittim ben bu kadar körü bı tribün görmedim. Herkes susuyor herkes uyuyor iyi ki kombine almamisim bu sene.

Çarpılırsın bak elin ayağın yamulur :)
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.