Şimdi Ara

Gündüz iş, akşam üniversite

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, malum üniversite kayıtları tamamlandı.


    Meslek lisesi web tasarım bölümü mezunuyum(1 yıl sınıfta kaldım). Yazılım konusunda her zaman bir merakım ve sevdam olmuştur, bu lisedeyken de öyleydi yazılımla ilgili bütün derslerim 100 dü ayrıca verilen ödevleri daha da geliştirir bundan zevk alırdım. Küçüklüğümden beri hedefim aynı Yazılım Mühendisliği okuyup düzgün bir yazılımcı olmak.
    Meslek lisesinden ve kültür derslerini sevmediğimden dolayı YGS'ye girmedim geçiş hakkımı kullandım, devlet üniversiteleri tutmadı başka şehire gitmek de istemediğimden İstanbul'da İkinci öğretim olan bir özel üniversitede Bilgisayar Programcılığı oldu tercihim.



    Asıl konuya gelirsek, şimdi çalıştığım yerde bütün gün bilgisayar başında veri girişi yapıyorum normalde saat 6 da bitiyor mesai ancak okullar açılında 5 te çıkacağım ki okula yetişebileyim diye. İşe gitmek için 6.45 te kalkıyorum 17.00 da çıkıyorum yol derken 18.00 da dersler başlıyor, ortalama 22.00-22.30'da(tahmini) bitiyor. Yol falan derken 23.30 da evdeyim 00.00 da uyurum diye tahmin ediyorum.

    Şimdi burada önemli olan zaman yönetimi, bu konuda bana tavsiyelerde bulunacak büyüklerime ihtiyacım var. Nasıl bir yol izlemeliyim hem iş performansı anlamında(özel sektörde çalışıyorum her an her şey olabilir), hemde dersler anlamında birde sosyal hayat var tabi.

    Biliyorum öyle çok büyük bir tavsiye verilecek bir şey yok ancak insan yine de anlatıp konuşmak istiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldu O zaman -- 8 Ağustos 2015; 22:13:19 >







  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meslek liselilere bakış açımi değiştirdin. .helal olsun.senin o çaban yeter

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik için saat
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.