Şimdi Ara

günden güne yaptığım egzersiz tekrarları değişiyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıktan pek birşey anlamamış olabilirsiniz doğaldır ben de zaten ne yazdığımın farkına varamadım neyse konuya geçeyim. Evde bir gün arayla şınav mekik barfiks ve ağırlıklar yardımıyla çalışıyorum ancak her zaman aynı performansı veremiyorum. Mesela 1. egzersizde 40 şınav çektiysem 3.de 45 oluyor 6.da 35 oluyor bazen 30 oluyor ama bazen 50 oluyor. Bazen kendimi çok dinç hissederken bazen tüm dünyanın yükü üzerimdeymiş gibi yorgun hissediyorum ve bunu beslenmeme bağlanıyorum. Bu yaşadığım sorunu azaltmak için beslenmemi nasıl şekillendireyim ya da başka bir sebebi varsa yorumları bekliyorum

İyi uyu her gün en az 8 saat uyu, 9,10 da olur. Beslenmene günlük multivitamin ve b kompleks vitaminleri ekle. Protein ve karbonhidrat ağırlıklı beslen...

Bunun gibi şeyler....

Evdeki çalışmayla ne kadar yol kat edebilirsin bilemiyorum.
  • Bu anlattıklarını bazen ben de yaşıyorum. Bazen bi yatışta 60 şınavı gık demeden çekerken bazen 20'ye gelene kadar canım cıkıyor. Spor yapanlarda süt, yoğurt vs. cok besleyici ama ben bu tip yiyeceklerden olduğu kanısındayım. Özellikle süt, yoğurt, ayran gibi şeyler tükettiğim zaman(Özellikle ayran) kendimi cok halsiz ve bitkin hissediyorum. Laktik asit birikmesi yüzünden muhtemelen. Bu tip yiyecek ve içecekleri spordan sonra almak daha mantıklı olabilir kanımca.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.