Şimdi Ara

Gündeme dair (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.080
Cevap
0
Favori
22.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş
  • B12 Vitaminini ölctürmeden alma sakin. Örnegin D3 Vitamini suda cözülür sorun cikarmaz fazla olursa ama B12 öyle degil tehlikeli sonuclari olur. Ben önce Laboratuarda Test yaptiriyorum yalniz B12 Testi dersen o test dogru sonuc vermiyor, Holo Transcobalamin Testi yaptirmak istiyorum diyeceksin sadece bu test en net B12 sonucu verir. B12 düsük cikarsa 1000ug dozunda Methylcobalamin oalnindan günde bir sabah bir aksam olmak üzere 2 defa ve 2 ay boyunca alinmalidir. B12 Vitamini yagda cözülür ve Böbrek ile karacigerde depolanir. Depolanan Vitamin disardan hic alinmasa bile 3-4 yil kadar kullanilabilir, bu yuzden fazlasinin yan etkileride uzun süreli olur ve hayati risk tasir. Gereksiz yere sürekli B12 Vitamini almak tehlikelidir.

Calismalarinda basarilar dilerim, degerini bilenler icin altin gibi bir paylasim olacaktir.

B12 'yi yalnızca et ürünleri pek yiyemediğim dönemlerde biraz enerji düşüklüğü / öğleden sonra uyku gelmesi durumlarında, genelde ayda 1, 2-3 ayda 1 ya da daha seyrek alıyorum. O yüzden sorun olmaz. Bir de B12 sonuçta sentetik üretim olduğundan , o yüzden de cok sık almam. Balık yağı doğal ancak onu bile sonuçta yalnızca yağ olduğu için cok sık almıyorum.

Enerji en önemli konu. Tüm bunları yalnızca enerji için yapmaktayım. Konuyu biraz netleştirmek gerekirse seks enerjisi için değil. Kaldı ki, normal yaşam enerjisini optimum düzeyde tutunca, seks enerjisi de optimum düzeye geliyor :) Ayrıca ten , kas , yağ dengesi de optimum oluyor.

Sözkonusu belgeden örnek ekran görüntüsü. Görüldüğü gibi 70 yaprak yazmışım. Belgede hiçbir Arapça sözcük kullanmadım :) Belgenin tümünü de gönderebilirim ancak birçok yaprakta eksikler, yanlış yazımlar var onları düzeltmediğim için gönderemiyorum. Belge 100% anonim olacağı için hiçbir arkadaşıma "şuna bak yanlışları düzelt" de diyemiyorum. Çok yakında onları düzeltip yayınlayacağım.

Gündeme dair

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arada sirada B12 almak birseye yaramaz. Eksikligi varsa 1000ug dozunda olandan 2 ay boyunca sabah ve aksam pastil seklinde olani almaktir en iyisi. Doz ve zaman onemlidir. Balik ve balikyagindada dikkat edilmesi gereken durumlar var deniz kirliliginden dolayi buyuk deniz baliklari ve bunlardan yapilan
    balikyaglarinda yuksek oranda civa oluyor. En oyisi kucuk ve tatlisu baliklari yemek.

Enerji icin kan degerleri ve kilcal damarlardaki kankanmanin iyi olmasi gereklidir. Kanlanma atdikca insan tembellesir, vucut coker. Insan vucudu bir butundur, tikaniklik durumunda her yonden potansiyeli azalir. Gelisiguzel seks pek saglikli sayilmaz aslinda. Sevip sevildigi biriyle olan insanin hem kalbi daha rahattir saglik yonunden hemde sevilen bir esle seks cok daha doyumludur. Diger turlu vur kac oek bir anlami olmuyor.

Zeiloliti oneririm cok guclu bir zehir aticidir, vucuttan agir metalleri, yillardir bagirsak duvarinda yapismis atilmamis diskisal atiklari tum toksinleri toplayip diski yoluyla atiyor oyle bir atiyorki zwolit bu atiklarla kendini bile tamamen atiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• _turbo_ kullanıcısına yanıt
    B12 yi esasında artık pek kullanmıyorum çünkü balık ile koyun etine ek olarak forumda başka bölümlerde değindiğim tereyağ artık daha cok yiyorum onların B12 yi yeterince sağladığını düşünüyorum. Esasında en son yoğun B12'yi sanırım 2018 yada 2019 da bir kış günü burun akıntısı ya da boğaz ağrısı başladığında hastalık daha cok ilerlemeden iyileştirme amacıyla almıştım. Hastalık iyileşince bırakmıştım.

Balık ise genelde Norveç somon balığı alıyorum. Yerliler ufak, renksiz oluyor. Norveç açıklarında civa oranının daha düşük olduğunu varsayıyorum.

Seks gelişigüzel ben de pek yapmam. Özellikle para ile seks 25 yaş sonrası hiç yapmadım diyebilirim.

Zeolit ile OPC'yi inceleyeceğim. Oldukça ilginç öğeler. İncelemeye değer.

• B12 arasira alininca yukselmez. Bak ben et yerim, mantar yerim herzaman cig yumurta yerim ama B12 oranim sandigim kadar iyi cikmadi. Besinlere pek guvenilmiyor. Nerde hangi sartlarda yasadigini bilmiyoruz hayvanlarin. Hormonlu yemlerle sisiriliyorlar. Piyasada kolay bulunan takviyelerin dozlari cok dusuk pek ise yaramiyorlar. Neyin hangi dozda oldugunu icerigini bilip bu takviyeleri almak gerekiyor.

• Super Mario oyununu bilmeyeniniz yoktur. Ormanlarda Mantar yiyerek buyuyen adam turlu yaratiklarla savasip sonra girdigi yeraltinda turlu engelleri asip canavari yenip kizi kurtarir level atlarkende bir Piramitin ustune cikardi.

Oyunun yapimcilari dunya hakkinda cok sey biliyorlar ama oyunu oynayan kac insan bunun farkina vardi?

Zeolith alirken dikkat edilmesi gereken bazi seyler var. Eger ilac kullaniyorsaniz ilac aldiktan en az iki saat sonra Zeolith kullanin yoksa ilac etkisiz hale gelir. Zeoliti sadece plastik veya Tahta kasikla kullanin, Aluminyum veya metal kasik kullanilmamasi gerekir.

Zeolith en iyi yatarken iki kucuk cay kasigi (plastik yada tahta kasik) agziniza atip uzerine bol su icmektir. Sabaha dek bagirsaklarinizda ne kadar toksin varsa (eski yada yeni) bagirsak duvarina yapismis eski kalintilarida sokerek diski yokuyla atmanizi saglar. Gunde sadece iki kucuk cay kasigi kullanilmalidir bu dozu gecirmeyin. Zeoliti kurunu 4 ay yapabilirsiniz. Ben surekli kullanmaktayim. Toksinleri soktugu icin bagirsaklari temizler daha sonra organlarinizda biriken toksinlerinde bagirsaga yonlenip atilmasini saglar bu yuzden kilo verdirici ozelligi vardir. Suyu bagirsaklara cektigi icin bol su tuketin.

Petrol fiyatlari 30TL yi gördü. Dünyada gecen seneye göre iki katina cikan Petrol fiyatlari Tüprkiyede ise 5 katina cikmis. Dünyada olsun Türkiyede olsun Brent Petrolun fiyati 113$ iken Pompalarda yuksek fiyattan satilmasi ve bu satisin Ukrayna savasina baglanmasi soygundan baska birsey degildir. Insanlarin ellerindeki birikimleri, daha önce dagitilan Helikopter paralari geri toplaniyor. Bu ayni zamanda kurulacak yeni düzeninde altyapisini olusturuyor. Önce fakirler cogaltilacakki planlanan kimsenin hicbirseye sahip olmamasi greketigi yeni dünya düzeninde sunacaklari hicbirseye sahip olma mutlu ol projesine sevineceklerin sayisi artsin. Önce orta zengin arasi ve orta direk fakirlestirilecek, daha sonra ücretsiz herkesin herseyi kullanabildigi sistem uygulamaya konacak. Tipki Hastalik icat et, korku yay, sonra asilari piyasaya koy planinda oldugu gibi bundada önce enflasyon canavari yaratilacak, insanlar göce ve fakirlige zorlanip sonrada yeni dünya düzenini sunup alkislattiracaklar.

Pratikte Cinde yillardir uygulanan yeni sistemde Sosyal Kredi puanlari yer alacak. Bu isin Avrupa ayagindaki testlerini ise her yerde Kamera bulkunduran ve coktandir dijitallesme ve cipli kimlik kartlari sunan Türkiyedir. Yeni sistem size ihtiyaciniz olan seyleri sunacak, karsiliginda ise bu sistemin icindeki herkes hersekilde denetlenecek, gözetlenecek ve kontrol edilecek. Devletin vatandasindan uymasini istedigi kurallara uymadigi takdirde bunun bedelini karantinada yasadigi gibi adeta evine hapsedilerek ödeyecek. Girilen bu yolda, kisilerin karbon ayak izi ve cevreye verdigi kirlilikte ölcülecek.

Yasadiklarimiz yasayacaklarimizin kücük bir göstergesi idi. Yakinda enflasyonla baslayan Reklamlar bölümü bitip asil senaryo start alacak.

• Nasil egleniyormuyuz?

C. Baskani Multecilere karsi provokasyon yapiliyor biz onlara sahip cikacagiz diyor.

Diger yandan CHP li Sezgin Tanrikulu iktidar olursak SIHA Uretimini durduracagiz, Fabrikayi kapatacagiz diyor.

Yani bu su demek; CHP Halen daha bizi iktidar yapmayin, AKP yi secin diyor. AKP ise bizi secerswniz multecilere karsi sesiniz cikmayacak diyor. Sagiyla soluyla elbirligi ile ulkeyi icten patlatiyorlar. Tek care tum Meclisi sil bastan yenilemek.

Gündeme dair

Bu arada, Büyük Ortadogu Projesinin eşbaşkanlarından biriyim diyen Erdogan neden yok ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 29 Haziran 2022; 23:43:13 >
  • Son iki yildir milyarlarca insanin genetik bilgisi alindi. Simdi ise savas bahanesiyle kitlik ve suni enflasyon krizi yapildi. Tum ulkeler tarafini seciyor. Nato birliklerinin sayisini 10 kat artiracak. Seneye buyuk ihtimal suni dunya savasi cikacak. Son 10 yildir dunya tarihinde ne varsa hepsi yasaniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 30 Haziran 2022; 1:30:23 >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Tayyip barışçı görünüp savaşa yol açanlardan değil mi ?

Isin kotu yani hepimiz vakum gibi savasin icine cekilecegiz. Bunu yapmak icinde tahrik edilecegiz, suanki gibi rahatca olaylari elestirmemiz icinde olunca yerini kin ve nefrete birakacak. Tanimadigimiz insanlarin saldirisina ugrayip onlara saldiracagiz. Asi olayindaki gibi disinda kalma sansimiz olurmu bilmem. Silah sanayi kazansin diye cok canlar yanacak. Tarih kitaplarida savasin kazananlarini gormezden gelip salgindaki gibi sayilara odaklanacak. Kirli savasta Hayatini kaybedenler temiz ekranlarda rakam olarak gosterilecek. Savasin suclulari daha simdiden bellidir.

Savaşa katılmak gönüllü olan birşeydir. Herkesin savaşa katılmama payı vardır. Ancak Tayyip güdümünde milyonlarca kişi, otomatikman savaşa katılır. Türkiye'ye sokulan 15 milyon Arap, çıkacak bir savaşta Türkleri öldürür. 120 yıl önce Yemen'de yüzbinlerce Türk, Araplarca öldürüldü. O dönem Osmanlı liderliğinde şimdi ise Osmanlıcı İslamcı biri liderliğinde.

Öyle diyorsunda öyle degil. Diyelim dünya savasi cikti ülkeler sehirleri bombaliyor, askerler isgal ediyor. Sen evindesin ve evine saldiri yapiliyor, ne yapacaksin? Ya evini savunacak aileni koruyacaksin yada hicbirsey yapmayip sana ve ailene yapilacaklari izleyeceksin. Ölyede böylede kurbansin.

Savaş durumunda esasında sevdiğim yada sevmediğim başkaları, daha cok düşündürür beni. Benzer duyguyu Cavit Ondokuz tiyatrosunda da yaşamıştım. Çok düşük bir azınlık dışında hemen herkes savaşı Allah'ın bir buyrugu sanıp her buyruga uymaya çalışacak. 20'li yaşlardaki erler savaşa diye kim bilir direkt ölüme gönderilecek. Master Planı bilemiyoruz. Cavit planını bilemediğimiz gibi. Tayyip BOP eş başkanıyım dediği dönemdeki gibi her nesi söylese ipuçları elde edebilirdik ancak o da profesyonel oldu hiç açık vermiyor.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.