< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Özek sektörde haftada 1 gün izin var zaten. Cumartesi Pazar nasıl 2 gün izin yapıyorlar? Özel hastanede çalışan uzman doktor bile Cumartesi günü yarım gün işe gidiyor hiç değilse. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ....DevoN.... -- 27 Haziran 2021; 1:20:40 > |
|
Bu kurallardan bahseden biri olarak inşaatda çalıştım diyorsun. O da ilginç. İnşaatda çalışan adam 24 saat Köfteci Yusuf'da da çalışabilir. Fazla mesai parası ödeniyor nasılsa < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ....DevoN.... -- 27 Haziran 2021; 1:34:29 > |
|
İnşaatda amele olmak çok zor işdir. İnşaatda amele olarak çalışan adam Köfteci Yusuf'da 24 saat de çalışabilir. Kürtlerden başkası da yapmaz bu işi Türkiye'de. Ayrıca inşaat işçilerinin yüksekten aşağı düşme gibi durumları da oluyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ....DevoN.... -- 27 Haziran 2021; 1:58:35 > |
|
|
A while ago, I passed out near my home after taking 2 boxes of Atarax 25 mg (60 pills). I don't remember the time before I passed out. I fell from long shrubberies when I blacked out. When I opened my eyes, there were some paramedics, one of whom wanted me to get on the ambulance. She thought that I had the sara disorder. What I thought just after I woke up was, there were some people like me and all jumped from the shrubberies and others were behind the shrubberies so I couldn't see them (High on Atarax). While she was insisting on me to get on the ambulance, I was trying to get on my feet but I couldn't do it for a short time so I tried again and again. And I asked the woman that where are the others? Behind the shrubberies? She said there wasn't anybody. So this was the high that 2 boxes of Atarax had given me that day. Shortly after, I managed to get on my feet and noticed that there wasn't anybody who jumped from shrubberies. I was the only one lying on the ground. Shortly after, I just walked home as I was able to walk. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ....DevoN.... -- 28 Haziran 2021; 0:35:35 > |
|
|
Ben de o zaman İngilizce'nin suyu mu çıktı diyorum sana aynı mantıkla? Bu arada dikkatimi çeken şeyleri dile getireyim; Diline önem veren biri olarak, soru eklerini her seferinde bitişik yazmışsın. Hadi bir kere iki kere dalgınlıkdan olur da, her seferinde mi bitişik yazılır bu soru ekleri? Ayrıca ''bende'', ''birde'' de değil. ''Ben de'', ''bir de''. Onlar da ayrı yazılır. İngilizcede ''me too'' dediğimizde ''ben de'' olur. O ''de'' ayrı yazılır. İngilizcede ''in me'' dediğimizde de ''bende'' olur. O ''de'' bitişik yazılır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ....DevoN.... -- 28 Haziran 2021; 20:11:12 > |
|
Bu arada Pazar korona yasağı kalktığı için haftalık izin hafta içine alındı. Pazartesi izin yaptım. Cumartesi Pazar 2 gün üst üste 13 saat mesai var. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ....DevoN.... -- 28 Haziran 2021; 21:34:20 > |
|
Bizim hazırlıkdaki dinci ingilizce öğretmenimize göre, Türk kelimesi Osmanlı zamanında Osmanlıdaki müslümanlar için kullanıyormuş. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ....DevoN.... -- 28 Haziran 2021; 21:50:17 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 29 Haziran 2021; 0:6:43 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|