ben bazen bir iki tane iciyorum ictigim zaman milletten aliyorum henuz hic para vermedim sigaraya bagimli degilim siz kendinize bagimli der miydiniz |
gunde kac sigara iciyorsunuz
-
-
5 paket
-
Ayda en fazla 2 paket. After sigarası.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sigaraların hepsi aynıdır. ve
sigaranın tadı kokusu yoktur, hepsi illüzyondur. sigara içmek keyifsizlik yaratır ve düşük hayat kalitesiyle yaşamanıza neden olur. sigara içmek hayatın
boyunca sürdüreceğin, kalitesiz yaşam, pislik sefalet ve
hastalıktır....sigara içmek size daha iyi hissettirmez, ölümcül bir
madde bağımlılığıdır. Yani psikolojik bağımlılığını çözerseniz, sigaranın size hiçbir
zevk--keyif--rahatlama--konsantrasyon sağlamadığını anlayıp "kafanızda"
bitirirseniz, ömür boyu sigara hapishanesinden kurtulursunuz..TÜTÜN= Uyuşturucu
Bağımlılığı. 5 sene önce sigara hapishanesinden kaçmış, özgür birisiyim.
-
forza hocam cevap vereyim dedim ama bloklamissiniz
benim konuma mesaj atip beni bloklamak nasil istir neden blokladiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
0
Null
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok, bildiğin tadı var. Canım ister mentollü içerim, canım ister; ağır içerim, canım ister hafif içerim. Sigarayı maymun gibi içersen tabii ki keyifsizlik yaratır. Günde 1 paket içen adamın hayat seviyesini de düşürür. Keyfe keder içersin, canın istediği zaman içersin; o zaman keyif alırsın. Canını sıkan konuları çözmez, ama o an stresini attırır. Eğer, bir cismin kölesi olursan; bu zaten senin hayat standardını düşürür. Bu, fast food olur, alışveriş olur, internet olur, PMO olur, oyun olur, sigara olur; fark etmez yani.
-
İçmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F5E52D18F -- 17 Eylül 2022; 23:39:47 >
Konu sahibi sen azılı bir Otlakçısın...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yemek arası içiyom ben..
3 dal biter günde..
Aksam belki hadi 4 olsun..
Günde iki çakmak bitiririm.
-
utanmiyorum
Malesef günde 1,5-2 paket ve azaltamıyorum.
17 yaşımdan beri tiryakiyim. Şu an yaş 45. Günde iki pakete yakın içiyom. Stresimi alıyor, rahatlıyom sigara içince.
Yemeklerden sonra fix 1 tane yakarım. 2 tanede gün içinde kahve,çay içerken. Birde yatmadan evvel. 7-8 tane falan.
Marlboro redspor
0
-
yaş 28 1.5 paket içiyorum.az içen arkadaşlara tavsiyem hiç içmeyin.hayatta zor bir dönemden geçerseniz tiryaki olma ihtimaliniz çok yüksek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X