Şimdi Ara

Günde Kaç Saat Uyuyorsun?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Günde Kaç Saat Uyuyorsun?

(En Son Oy Tarihi: 12.2.2021)
Giriş
  • Merak ettiğim bir konu. 5 Saat uyumak istiyorum ama hayvan gibi uyuyorum 8 bazen 10 saat uyuyorum düzeltemiyorum.

Sağlık için 5 saat yeterli midir?

• 70+ yaşında değilsen 5 saat yeterli değildir

• Hem uzun hem kısa vadede düzenli düzensiz 5 saat uyumak epey etkiler hayatını, azınlık bir kesim için 6 saat uyku yetebiliyor iken insanların büyük bir kısmı için 5, 6 saat uyku baya yetersiz. Şu anki uyku düzeninde değiştirmen gereken bir şey yok olması gerekeni yapıyorsun ve insanların ezici bir çoğunluğunun 7-9 saat arası uykuya ihtiyacı var.

Hayat şartları yüzünden daha az uyumak zorundaysan uykusuzluğun beraberinde getirebileceği miskinlik, koordinasyon eksikliği, odaklanamama, agresiflik, yorgunluk, halsizlik, konsantre olamama, huysuzluk, psikolojik ve fizyolojik problemler gibi sürüyle soruna yol açabilir. Düzenli olarak 8-10 saat arası uyuduğuna göre muhtemelen ihtiyacın olan uyku süreside o kadardır ve zorunda olmadığın takdirde bence azaltmaya çalışma.

• Normalde 8 saat rahat uyurdum. Nedense artık(son 3-4 aydır) 6 bilemedin 7 saat oldu mu uyanıyorum. Zihinsel veya bedensel bir yorgunluk olmuyor ama gözlerim çok yoruluyor akşam. Erken yatmak çözüm değil, sabah 4-5 gibi uyanıyorum bu seferde. 

• 2 de yatıyorum, 06:30 da kalkıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.