Günde Kaç Saat Uyuyorsun?

Günde Kaç Saat Uyuyorsun?
(En Son Oy Tarihi: 12.2.2021)
-
-
70+ yaşında değilsen 5 saat yeterli değildir
-
Hem uzun hem kısa vadede düzenli düzensiz 5 saat uyumak epey etkiler hayatını, azınlık bir kesim için 6 saat uyku yetebiliyor iken insanların büyük bir kısmı için 5, 6 saat uyku baya yetersiz. Şu anki uyku düzeninde değiştirmen gereken bir şey yok olması gerekeni yapıyorsun ve insanların ezici bir çoğunluğunun 7-9 saat arası uykuya ihtiyacı var.
Hayat şartları yüzünden daha az uyumak zorundaysan uykusuzluğun beraberinde getirebileceği miskinlik, koordinasyon eksikliği, odaklanamama, agresiflik, yorgunluk, halsizlik, konsantre olamama, huysuzluk, psikolojik ve fizyolojik problemler gibi sürüyle soruna yol açabilir. Düzenli olarak 8-10 saat arası uyuduğuna göre muhtemelen ihtiyacın olan uyku süreside o kadardır ve zorunda olmadığın takdirde bence azaltmaya çalışma.
-
Normalde 8 saat rahat uyurdum. Nedense artık(son 3-4 aydır) 6 bilemedin 7 saat oldu mu uyanıyorum. Zihinsel veya bedensel bir yorgunluk olmuyor ama gözlerim çok yoruluyor akşam. Erken yatmak çözüm değil, sabah 4-5 gibi uyanıyorum bu seferde.
-
2 de yatıyorum, 06:30 da kalkıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X