Şimdi Ara

Günde en az 2 film izliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizde de böyle bir hastalık var mi ? Yaz bitince bırakmalıyım ama hastalık oldu. Izlemeyince rahatsız oluyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yazın bu sıcaklarda yapılacak en iyi şeylerden birini yapıyorsun aslında. ama hastalık derecesine geldiyse sende bu durum yazın sonlarına doğru günde 1e indirirsin, sonra 2 günde 1, 3 günde 1. ve 3 günde 1 ideal bence. öyle bir düzene oturtabilirsin
  • Bir anda oturup 3 film izlediğim olmuştu mesela, ama bunun yanında 1-2 ay hiç izlemediğim de. Canın istiyorsa izle yani.

Bu arada 3 filmin toplam saati 8 saatten fazlaydı sanırım. 3 filmin konuları kafamda birbirine girmişti. Alakasız konular olmasına rağmen.
  • Sıcaklar ve ramazandan olsa gerek benimde gunde 3 filmi izledigim olurdu uzerine aralarda dizi izlerdim ama artik durmam gerektigini anladim gunde 1 dizi haftasonlarida film izliyorum yoksa hastalik derecesine gelmisti bende..

• 2 tane Game Of Thrones bölümü izlesem tamam işte.
  • bır problem olmazda ızledıgını anlıyormusun tam anlamıyla cunku gunde 2 fılm aynı seri degilse kafa karıstırabılır.

• Kimisi oyun oynar saatlerce kimisi tv izler kimisede senin gibi film izler. Bir anormallik yok film izlemesen diger 2 sini yapicaksin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Her Yılın En İyi 10 Filmi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://forum.donanimhaber.com/m_63838525/mpage_1/key_/tm.htm

Gördüğün gibi günde iki - üç film izliyorum.
    Ama Ramazan bitince bırakacam.
    61 tane film izlemişim. Günde 2 taneye denk geliyor.
  • Dextera bagimli oldum 1haftada 5.sezona geldim, gunde 1 film gomerim

• 2'den fazla izlememek gerek bence, filmler birbirinin üzerine biniyor, etkileyiciliğini kaybediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mao-tun

bır problem olmazda ızledıgını anlıyormusun tam anlamıyla cunku gunde 2 fılm aynı seri degilse kafa karıstırabılır.

Yok hatırlıyorum olayları.
  • Ben 2 3 ay hiç film izlememiştim bir pazar günü ninja,transit,blood and bone,görevimiz tehlike 2 3 bunları izlemiştim bir günde :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

bır problem olmazda ızledıgını anlıyormusun tam anlamıyla cunku gunde 2 fılm aynı seri degilse kafa karıstırabılır.

o zaman acıma ızle evde oldugun sure boyunca sureklı fılm onerı yapalım o zaman scarface izle dovus klubu ızle godfather(ben ızleyemedım daha ) ızle

• quote:

quote:

quote:

o zaman acıma ızle evde oldugun sure boyunca sureklı fılm onerı yapalım o zaman scarface izle dovus klubu ızle godfather(ben ızleyemedım daha ) ızle

Herkes aynı filmleri tavsiye veriyor. Onları herkes izledi.

• Ama film sıkıcıysa eziyet gibi geliyor film izlemeyi çok severimde bir filmi sonuna dek izlerim her türlü diyenlerden değilim ayrıca bence güzel bir hobi şu an için film izlemek
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Herkes aynı filmleri tavsiye veriyor. Onları herkes izledi.

ben eksik kaldım godfather konusunda

• Neden takıntı olarak görüyorsun ki. Günde 1'e indirsen tamam işte. Akşam işten/okuldan eve geldiğinde oturup aptal aptal Türk programları izleyeceğine adam akıllı bir film izle.
  • Günde en az bir film izlerim.3-4 bölüm civarında da dizi izlerim.Düzenlidir.
  • Ne güzel.
  • Çok fazlaymış. Ben 5 günde 1 falan izlerim, değişiyor. Ama hergün digitürkte belgesel izlerim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.