Şimdi Ara

Günde en az 1 litre süt içiyorum YARDIM!!1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar haftada en az 3-4 kere spora gidiyorum. Gün içinde de çok fazla süt çiyorum sizce yağlanma yapar mı? Günde en az 1 litre yarım yağlı süt içiyorum. Bağımlılık yaptı süt. Susasam bile süt içiyorum. Zaten sıvı olarak sadece süt ve su kullanıyorum. Spor sırasında 1 litre su içiyorum. Belki 1 litrede gün içinde gidiyodur ama bana kalsa günlük sıvı ihtiyacını sadece sütle karşılayacağım.

• Vücut tipin nedir. şuanki durumun nedir bunları bilmeden kimse bişey diyemez dostum.
    yağlı yerine light seçersen sorun olmaz ama bi seferde içme 1 litre ben içtim motor bozuldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat

Vücut tipin nedir. şuanki durumun nedir bunları bilmeden kimse bişey diyemez dostum.
    yağlı yerine light seçersen sorun olmaz ama bi seferde içme 1 litre ben içtim motor bozuldu

Aynen tek seferde içince motoru bozuyor. Spor yaptığım için vücudum fit. Boyum 184 kilo 78. Yağ oranım 14 falan. Kas oranımda yüzde 41 in üzerindeydi.
  • Ben yağlanma olacağını sanmıyorum.
    Devam derim.Ciddi protein deposu.
  • o zaman evden cıkmıyorsun sanırım.1 bardak sütte deli gibi gaz yaparken 1 litrede düsünemiyorum..
  • ben de çok içerim ama kilo vermek istediğimde psikolojik olarak gece süt içimini kesiyorum ama sabah yulaf ezmesiyle devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kutu süt değil de günlük şişe sütlerden al. Daha sağlıklı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Günde 5 litre su içiyorum
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Kutu süt değil de günlük şişe sütlerden al. Daha sağlıklı.

Tükettiğim süt yarım yağlı. Fakat günlük sütler tam yağlı. Problem yaratır mı yine 1 litre içmeye devam edersem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mırmırcann

quote:

Tükettiğim süt yarım yağlı. Fakat günlük sütler tam yağlı. Problem yaratır mı yine 1 litre içmeye devam edersem?

Yağ sorunun yoksa birşey olmaz. Kutu sütler katkı maddelerinden dolayı süt özelliğini yitiriyor, bi faydası kalmıyor diyenler azımsanmayacak kadar var.
  • quote:

quote:

quote:

Yağ sorunun yoksa birşey olmaz. Kutu sütler katkı maddelerinden dolayı süt özelliğini yitiriyor, bi faydası kalmıyor diyenler azımsanmayacak kadar var.

Şuan diyette olduğum için tam yağlı içmemeye özen gösteriyorum.

• marketlerde satılan 5 para etmez süt tozlarından oluşumlu sütlerden bahsediyorsan hic icme daha iyi.
    Ciddi bir protein deposu falan da degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

o zaman evden cıkmıyorsun sanırım.1 bardak sütte deli gibi gaz yaparken 1 litrede düsünemiyorum..

Herkes laktoz intolerant olacak diye bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brian Damage

quote:

o zaman evden cıkmıyorsun sanırım.1 bardak sütte deli gibi gaz yaparken 1 litrede düsünemiyorum..

Herkes laktoz intolerant olacak diye bir şey yok.

Bunun intoleransla alakası yok, laktoz her bünyede şişkinlik yapar ve 1 lt durmadan içersen gazdan dışarda dolaşamazsın, ayrıca ilerki zamanlarda laktoza karşı alerjik reaksiyon gösterebilir..

madem sütü çok seviyorsun soya sütü iç, laktozsuz sütlerden biri.
  • quote:

Bunun intoleransla alakası yok, laktoz her bünyede şişkinlik yapar ve 1 lt durmadan içersen gazdan dışarda dolaşamazsın, ayrıca ilerki zamanlarda laktoza karşı alerjik reaksiyon gösterebilir..

Başkasına mı dedin bilmiyorum ama üzerime alınarak söyliyeyim, ben sütü hiç sevmem. Zaten yetişkinlerin içmesine de çok sıcak bakmıyorum.

Sebebi, süt yüksek miktarda östrojen (kadınlık hormonu) içeriyor. Östrojen anabolik (=büyüme) bir hormon olduğu için ergenlik öncesinde süt içilmesi iyi bir fikir, ergenlik öncesinde zararı olmaz. Zaten süt de bunun için var, bebekleri büyütsün diye. Soyada da var östrojen.

Diğer sebebi ise süt üretimi için artık inekler otlatılmıyor. Veriyorlar buğdayı zavallıcıklara, ot yeşillik hak getire. Tahılla beslenen ineklerin sütünün doğal sütlere oranla yığınla sağlık riskini beraberinde getirdiğine dair bulgular çoğalıyor. Doymuş yağ oranının artması bunlardan sadece biri.

• quote:

Arkadaşlar haftada en az 3-4 kere spora gidiyorum. Gün içinde de çok fazla süt çiyorum sizce yağlanma yapar mı? Günde en az 1 litre yarım yağlı süt içiyorum. Bağımlılık yaptı süt. Susasam bile süt içiyorum. Zaten sıvı olarak sadece süt ve su kullanıyorum. Spor sırasında 1 litre su içiyorum. Belki 1 litrede gün içinde gidiyodur ama bana kalsa günlük sıvı ihtiyacını sadece sütle karşılayacağım.

Kalsiyum eksikliği yapar
    Edit : Forumda kimse söylememş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JRR TOLKIEN -- 24 Şubat 2013; 18:07:42 >

• Kalsiyum birikmesi yapar demek istedin herhalde.
  • quote:

quote:

Başkasına mı dedin bilmiyorum ama üzerime alınarak söyliyeyim, ben sütü hiç sevmem. Zaten yetişkinlerin içmesine de çok sıcak bakmıyorum.

Sebebi, süt yüksek miktarda östrojen (kadınlık hormonu) içeriyor. Östrojen anabolik (=büyüme) bir hormon olduğu için ergenlik öncesinde süt içilmesi iyi bir fikir, ergenlik öncesinde zararı olmaz. Zaten süt de bunun için var, bebekleri büyütsün diye. Soyada da var östrojen.

Diğer sebebi ise süt üretimi için artık inekler otlatılmıyor. Veriyorlar buğdayı zavallıcıklara, ot yeşillik hak getire. Tahılla beslenen ineklerin sütünün doğal sütlere oranla yığınla sağlık riskini beraberinde getirdiğine dair bulgular çoğalıyor. Doymuş yağ oranının artması bunlardan sadece biri.

sütten soğuttun be birader

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende her gece yatmadan önce koca bi bardağa sütü doldurduktan sonra içine 2 yumurta atıp içiyorum
  • quote:

Kalsiyum birikmesi yapar demek istedin herhalde.

Hayır otur araştır
  • 2 yıl hort ama arkadaş bu body işini o zaman nasıl halledeceğiz? 1.5 yıldır evde çalışırım günde yaklaşık 1 litre süt içerim(akşamları 1 er bardaktan 45 - 60 dakika arayla).Hafif şişkinlik dışında gaz yaptı yok kabız yaptı gibi hiç sorunum olmadı bende mi bişi var acaba?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.