Şimdi Ara

Günde bu kadar soru çözmek...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • günde 300 soru istiyorlar dersanede arkadaşlar ama ben maksimum 100 tane çözebiliyorum günlük. Birde sadece coğrafya ve tarih çözüyorum çünkü matematik ve geometri yapamıyorum hiç.

Simdi size soracağım şey , günlük 300 soru diyorlar , ama türkçe soru bankasında örneğin paragrafları falan neysede dil bilgisine gelince kalıyorum ünlü ünsüz uyumları falan 0 bilgi yani. ORalara gelince nasıl çözeceğim günde 300 soru ?

Tarihte çok iyiyim allaha şükür onu işlemediğimiz konu olsa bile yapıyorum hepsini full.

Şimdi benim tarih soru bankası bitti bitecek , 300-400 soru falan kaldı içindi en fazla. Yeni alacağım ama fiyatları ne kadardır ve yaprak testmi alsam soru bankası mı ?

Birde en önemlisi nasıl günde 300 çözebilirim yani bir plan söylermisiniz ? Okuldan 1'de çıkıyorum , Etütlerde 3 te başlayıp 5 te bitecek galiba kesin değil. Buna göre bir plan söylermsniz.

• ya arkadaşım 300 500 ün hesabını yapma önemli olan çözümlü soru çözmektir git kendine 10 lu çözümlü deneme seti al konularını bitirdikten sonra onları 2009 fen1 fen2 full benden sana tavsiye tbi önce konuları bitirirkende çözümlü soru çözüceksin
  • 300-500 pekte fazla birşey değil. Bana deseler istediğin üniye gideceksin 100bin soru çöz 1 ayda, yemem içmem çözerim. Sınırları zorlamak lazım kaybedecek birşey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se®can -- 20 Eylül 2010; 15:51:07 >
  • ya 300-500 çok önemli değil. kendini vererek çöz çözemediklerini bi şekilde anla 100 tane gayet yeterli bence. ama 500 tane çözsen çözmediklerini bi şekilde öğrenmessen neye yarar .
  • uppp
  • Liseye hazırlanırken de fix 70 soru çözüyordum üniversiteye hazırlanırken de sınav olduğu günler bi tek sınav ka. souysa o kadar çözüyodum o kadar fix:70 di hep şu an marmaradayım kimya bölümü kapasitem bu kadar 1 sene daha hazırlansam daha fazlasını yapamazdım taşşş çatlasa yıldız onda da formasyon yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.