Sabah kahvaltısı 12de okulda öğle yemeği 3-4 gibi eve gelince bir öğün daha 7de akşam yemeği 12-1 arası genelde yarım ekmek tost
Hala da 1 kilo fazlam yok. 1.83 kilo 82. Eskiden 87ydim çok yemeye başlayınca ne hikmetse verdim.
Spor yapmayı da bıraktım okul yüzünden, benim gibi olan var mı hiç ?
aynısı kaynımda var
yaşın kaç
quote:
Orijinalden alıntı: ste1n
yaşın kaç
20
quote:
Orijinalden alıntı: PeterPetrelli
quote:
Orijinalden alıntı: ste1n
yaşın kaç
20
bi kontrole git bence kurt bakteri falan obilir ayrıca yediğin ogunler gunluk ihtiyacın olan kaloriyi karşılmazsada kilo verirsin. günlük ihtiyacın olan kalorinin üstünde kalori aldığın zaman kilo alırsın.
Kilon boyuna göre iyi daha fazla kilo alıp ne yapacaksın?
sabah kalkınca-kantinde-yemekhanede-eve gelince(yada yolda atıştırrım)- herkes işten gelince 6.30-7.00 aralığında- saat 10 civarında- saat 01:00 i geçtikten sonrada bir atıştırır yarım saat 1 saat durur dizi izler yatarım
kilom 71, eskiden 77iydi boyum 1.70 ... Kısa boylu olmama rağmen atletik yapılıyım 2-3 günde bir spor yaparım benim günlük yediğim miktar kadar bu forumda birçok kişi yemiyordur buna eminim
bende 20 yaşındayim sabah öğle akşam birde gece yemek yiyorum 73 kilodan ne iniyorum ne çıkıyorum kurt olsun midemde iyi oluyor yiyip kilo almamak
Rahat ol, aşırı stres olmasın, aşırı yürüme, koşma efor v.s. olmasın. Herşeye sinirlenme. Sevdiğin şeylerden, lezzetli şeylerden ye. Örneğin döner iskender lahmacun pide etli pilav makarna, pizza herneyse işte, anladın sen. Bu arada meyve sebze de yemelisin. Hep yemek hep yemek olmaz öyle. İştah yoksa zaten zorla yiyemezsin kilo da alamazsın. En önemlisi hayattan zevk almayı öğren. Kısaca o beş öğün dışında hayatını nasıl geçirdiğin de aslında önemli bir faktör.
kilo almak mı istiyorsun sen
Aynı sorun bende de var 89 kiloda kaldım, çıkmıyor bir türlü. Daha önce gainer kullanmıştım fakat beslenme düzenini tam oturtamadığımdan işe yaramadı. 1 hafta sonra yine aynı marka gainer alıp sağlam beslenme ile 95 kiloya ulaşmaya çalışacağım. Sana tavsiyem bol bol karbonhidrata yüklen, fakat gece yediğin tostları iptal et.
5 öğün yiyorum diyip hergün mc donals yersen kilo vermeyi bırak alırsın,diyet yapıp sağlıklıda beslenmen gerekiyor bunun yanında.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme