Şimdi Ara

Günde 5-6 Saat Uyku ile İdare Etmenin Yöntemi Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
2
Favori
2.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanki birisi böyle birşeyden bahsetmiş arkadaşlar Günde 8-10 saat boşa uyuyoruz günümüzün çoğu boşa gidiyor. Gece 12 de yatıp sabah 6 da kalabilsek harika olmaz mı? Var mıdır yolu yordamı?

• Kademeli olarak 8-9 saatten 5-6 saate indirebilirsin. Ama kendiliğinden uyandığın saat gibi olamaz hiçbir şey.
  • Bir ara araştırmıştım var yolu. Gugıllarsan bulursun baya bir şey, istersen doktora falan da git, bünyeden bünyeye değişir bu işler.
  • Zaten onerilen 7 saat bunu 5-6 saate indirmekte zor olmasa gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oksijen tüpüyle uyursan 1-2 saat uyku yeter hacı
  • 60 saat boyunca uykusuz kaldığını biliyorum.Normalde de 7 yıldır 6-7 saat uyurum

• İster bünyenin biyolojik saatini bu ister periyodu uygula ne olursa olsun 8 saat uyumadın mı o kafadan o vücuttan tam randıman alamıyorsun yoksa ben 3 gün uykusuz dolaştığımı bilirim ama zombi gibiydim resmen tepki bile veremiyordum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 ü bir arada süt ile olur mu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu aralar zaten adam gibi uyuyamıyorum.Bazen 6, bazen 7.Birgün sistem çökücek
  • bana 9 saat bile zar zor yetiyor nasıl bir bünyeyse
  • En güzeli 3 saat. Gün hiç bitmiyor gibi geliyor insana.
  • Kademeli olarak indirebilirsin. Ben normalde 6 saat uyurum fazla geldigini soyleyebilirim. Gecen sabah sinava gidecegim icin 3.5 saat civari uyudum o gun normalden daha fazla enerjim vardi nedense.
  • Arkadaşlar az uyursan daha dinç oluyorsun. Geç kalkarsan baş ağrısı oluyor. Kademeli olarak azaltmak en iyisi o zaman
  • 1.30 dan once yatmadim hic, lys aksami bile 2 de yatmistim. Ve hergun 5.45 de kalkiyorum. Alisiyor bunye kasmadan haftada 30 dk azaltirsan 1 ayda alisirsin

• Her sabah 6-7 arası kalkıp 15 dakika işim oluyor.Uyku bölünüyor gelince yatırıyorum 10 a kadar kalkamıyorum. Benim 6 da ayakta olmam ve bir daha uyuymama lazım
  • 4 gün boyunca 3,5-4 saat uykuyla durdum sınav zamanı. Allah tekrar yaşatmasın. Şuan 8-9 saat uyuyorum.
  • 12 saat yatmasam kendime gelemiyorum.Ciddiyim
  • 6da kalkicagima gore sanirim 3saatlik uykuyla...

• ulan günde 5-6 saat uyuyabilsem daha ne isterim
  • 4-5 saatlik uykuyla dolaşıyorum ancak öğlenleri çok kötü oluyorum gözlerim kapanıyor kendiliğinden onun dışında bir sıkıntım yok uyku konusunda belki süreyi 6-7 ye cıkarsam hiçbir problem kalmaz ama böylede gün çabuk bitiyor üzülüyorum bugünde geldi geçti diye
  • Onemli olan vucudu alistirmak. Haftasonlari bile saat kurup kalkacaksin. Ben 11 saat uyuyan bir insandim simdi en fazla 6 saat uyuyabiliyorum.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.