Şimdi Ara

Günde 15 bardak çay içip, 5-6 bardak kahve içmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir zararı olur mu? bunlar ortalama rakamlar arkadaşlar yalan söylemiyorum ya da abartmıyorum, şekersiz içtiğim için pek tıkanmıyorum sanırım ,şekerli içtiğim zamanlar 2 3 den fazlasını içemezdim, fazlasını bile içebilirim şuan.

• İyi bişey böbrekler çökeceği için böbrek çetesi bulaşmaz sana.
  • Disler zarar gorur. Turk kahvesi iciyorsan pek bir zarari olmaz bence cayda sorun olmaz ama nescafe iciyorsan kisirliga kadar goturebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNO3

bir zararı olur mu? bunlar ortalama rakamlar arkadaşlar yalan söylemiyorum ya da abartmıyorum, şekersiz içtiğim için pek tıkanmıyorum sanırım ,şekerli içtiğim zamanlar 2 3 den fazlasını içemezdim, fazlasını bile içebilirim şuan.

KARDES KESİNLİKLE OKU

şimdiki aklım olsa böyle bişey yapmazdım.. ben 25 yaşına kadar bebekliğimi saymıyorum hastahaneye 1 kez bile gitmedim
    kışın tişörtün üstüne deri ceket giyerdim. kışın bile kombisiz odada boxer ile uyurdum bişey olmazdı bünyem okadar sağlamdı ki bünyeme güvenim çok fazlaydı
    karakterime de güvenirdim her eşyimi kaybetsem gene sıfırdan bi yerlere ulaşırım derdim beni kadın bile yıkamadı kahveden başka çok ciddiyim

zaten sürekli kahve sigara ve az uykuyla idare ederdim.
    yurtdışında çalışıyoken ilk sene günde 1-2 paket sigara 5-6 bardak çay ve 3-4 bardak kahve içerdim ve 5 saat uyurdum günlük
    ikinci sene daha da yüklendim kendime daha stresli işlerin altına girdim
    ve ikinci senenin son 2 ayında günde 20 bardak kahve 4 paket sigaraya çımkıştım 2 saat uyuyabiliyodum baş ağrım hatta ağrı değil sancılarım bazen öyle şiddetleniyodu ki kitlenip kalıyordum

bu böyle devam etti 3 ay boyunca. sonraki 3 ay her gün sabah ve gece ve gün içi günde totalde 5-6 kere kusmaya başladım istemsizce kasılmalar başladı.
    bir gece beynime öyle bi sancı saplandı ki saatler sürdü sabaha kadar okadar hızlı düşünüyodum ki doğumumdan bugüne kadar aklıma tüm yaşadığım olaylar geldi ertesi gün napcağımdan tut 30 sene sonra napacağıma kadar bi ton şey geldi ve kötü senaryolar gelmeye başladı zaten depresyondaydım da

o günün sabahında uyandığımda bacaklarım tutmuyodu titremekten okadar zor uyuyodum ki. ellerim zangır zangır titriyodu. mühendis olduğum için ellerim ve odaklanmam benim için her şeyim intiharı bile düşündüm her gün böyle mi titreyecem diye. yazı bile yazamamaya başladım. hatta konuşmam yavaşlamıştı 1 hafta boyunca. beynimdeki basınç hissi hiç bırakmıyodu beni. anksiyete ve panik atak krizleri epilepsi krizleri baş gösterdi

SAĞLIK OKADAR ÖNEMLİ BİR ŞEY Kİ KAYBEDİNCE ANLIYORSUN

istifa edip baba evine döndüm annemin çabaları sayesinde geceleri uyumaya başladım kas kasılmalarım hala devam ediyodu kahveyi bıraktım sigarayı 2 pakete indirdim. antidepresanlar almaya başladım bu sırada 10 kilo aldım. gece çığlık atarak uyanıyodum.

hayatımaki tüm stresleri çıkardım ağzıma kahve kola sürmemeye başladım . sigara 1 pakete düştü şu an. antidepresanlar devam. bunun yanında spora başladım. ve hala merdiven inerken bacaklarımda dengesizlik var kas kasılmalarından dolayı

uykularım artık çığlıkla bölünmüyor. 7 saat uyuyorum kendiliğinden kalkıyorum uyku ilaçlarını 5 kat fazla dozla almama rağmen uyuyamıyodum. kaç kez intiharı düşündüm hatta uygulamaya koydum.

vücudum o pisliği yeni yeni temizliyor. kalan tek sıkıntı kulak çınlaması. belki de kalıcı olacak ama bu bile çok iğrenç bir şey. kulaklarım 7 gün 24 saat çınlıyor tüm dikkatimi dağıtıyor eskisi kadar çok olmasa da hala çınlıyor.

bunun yanında biyolojik olarak nabzım kalp ritmim bozulmuş ve tansiyonum sürekli hiper tansiyon düzeyindeydi . onu normale çevirebilmek için kaç tip tansiyon ilacı denedim anlatamam

sakın ama sakın hiç bir şeyin aşırısına kaçma. alkol sigara kola kahve vs.. kahvedir diyip geçme ben ebemi tersten gördüm. yeni yeni düzeliyorum bu satırları yazabilecek kadar iyileşeceğimi düşünemezdim. sakın yapma abicim benden sana tavsiye

• quote:

bir zararı olur mu? bunlar ortalama rakamlar arkadaşlar yalan söylemiyorum ya da abartmıyorum, şekersiz içtiğim için pek tıkanmıyorum sanırım ,şekerli içtiğim zamanlar 2 3 den fazlasını içemezdim, fazlasını bile içebilirim şuan.

tekrar söylüyorum yaptığn bir marifet değil şu an çok bir şey de değil ama dediğim gibi ben günde 20 bardak kahve içerdim. belki daha fazla. çünkü işyerinde sahaya her çıktığımda 15 dk da bir içmeye başlıyodum. eve gidince de bir sürüü içiyordum. bunun yanında 4 paket sigara ve en az 2 litre kola.

benim gibi biri daha vardı bir önceki projede. 28 yaşında beyin kanamasından öldü.

ben de direkten döndüm.

kötü konuşacam çünkü sağlığın gidince her gün ağlarsın huzurlu uyku uyuyamazsın

EŞŞEKLİK ETME

• bazarov0734 kullanıcısına yanıt
    hocam çayı bırakabilirim belki ,ama kahveyi bırakamam günde 3-5 bardak içmeden en az , zaten sigara alkol de içmiyorum ki ,yani bence sen biraz fazla aşırıya kaçmışsın her şeyde sigarası alkolü , onların sonucu olmuş gibi , şuan günde 2 paket içiyorum diyorsun ki bu hiç azımsanacak gibi değil. sağol tavsiyen için böbreklerde sıkıntı yaşadın mı?
  • Gunde 10 kere wc ye gitmekle sonuclanir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Günde 5 litre su içiyorum
    9 yıl önce açıldı
    günde bir tane redbull içmek
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hocam çayı bırakabilirim belki ,ama kahveyi bırakamam günde 3-5 bardak içmeden en az , zaten sigara alkol de içmiyorum ki ,yani bence sen biraz fazla aşırıya kaçmışsın her şeyde sigarası alkolü , onların sonucu olmuş gibi , şuan günde 2 paket içiyorum diyorsun ki bu hiç azımsanacak gibi değil. sağol tavsiyen için böbreklerde sıkıntı yaşadın mı?

böbrekler pert oldu ilaç kullanıyorum genç olduğum için toparlayabilirim
    kalp böbrek sinir sistemi çökertti hepsini
    3-5 bardak içmezsem yaşayamam de dur sen kendine. uzun vadede aynı sıkıntıları yaşarsın
    sağlığım baya düzeldi daha da düzeltmeye çalışıyorum ve bir daha asla günde 1 bardak kahveden fazla içmem kola hiç içmem sigarayı da bırakmak üzereyim bu hafta kararlıyım tamamen kesecem. çok et ve yağlı yemek yerdım onu bile kestim. ilerde yaşlanınca ailem de öldükten sonra bana kim bakacak ? salaklık etme bence. zararlı olan her şeyden uzak dur

• Fazla kafein alımı metabolizmayi hızlandırıp dolayli yoldan zayiflamaya yardımcı olabilir. Ancak bu kadar fazla tuketmen ritim bozukluğuna yol açabilir.

• Her şeyin fazlası zararlı. Hadi 2-3 bardak olsa neyse de 15 bardak, ve yanına da 5-6 bardak kahve oldukça fazla. Kahvenin bardak sayısı maksimum 2 olmalı bana göre kaldı ki ben 1 tane içiyorum. O da 4-5 günde bir. Sağlık elden gitmesin kardeşim, dikkat et. Umarım CSB değildir.
  • dişler tuvalet taşına döner

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason16 -- 9 Ekim 2016; 16:49:28 >
  • Yazilanlari kahvemi yudumlarken okudum

Bu mesaja eklenen görseller:

Günde 15 bardak çay içip, 5-6 bardak kahve içmek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.