Şimdi Ara

Günde 13 tane ilaç ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, endoskopi yapıldı mide ağrısı için midemdeki helikobakter pilori nedeniyle Trio tedavi paketine başladım. Sabah ve akşam 1 mide koruyucu ve 2 antibiyotik kullaniyorum. Bunun yanında tedaviye destek olarak da günde toplam 4 adet Bizmopen kullanmam gerekiyor. Yani toplamda günde 10 adet ilaç kullanıyorum. 11 gün boyunca kullanmaya devam edeceğim.
    Bunun yanında uzun zamandır bir takım anksiyete problemleri yaşıyorum. Ciddi anlamda kaygı bozuklukları yaşıyorum ve bu nedenle psikiyatriye gittim. Tedavi için biraz geç kaldığımı ancak ilaç kullanarak tedavi olabileceğimi söyledi. İsmi A****n (günde 2) olan bir dil altında eriyen hap ve C******x (günde 1) olan bir başka ilaç verdi. Kendisine diğer ilaçlar ile bir etkileşim olacak mı diye sorduğumda ilaçların etken maddelerine bakıp olacağını sanmam dedi psikiyatrist. 20 gün boyunca bu ilaçları kullanmamı, sonra tekrar görüşmeye gelmemi söyledi.
    Şimdi ben günde 10 adet ilaç kullanıyorken bunlara 3 adet daha eklendi ve toplam 13'e çıktı. Bu kadar ilaç kullanmaktan açıkçası korkuyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olabilir misiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tzaac -- 11 Temmuz 2020; 14:10:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Toplamda 5 farklı ilaç kullanıyorsun.

    Bu arada midende problemler varsa, özellikle gaz ve sindirim sorunları, çok büyük ihtimal anksiyeteden dolayıdır.
  • 88mph 8 kullanıcısına yanıt
    Zaten anksiyete teşhisi konuldu bir de üstüne bu kadar ilaç olunca kaygılar arttı.
  • 11 gün birşey değil, bekle :) 11 gün sonra anksiyete için olan ilaçlara başlar, başladıktan 20 gün sonrada kontrole gidersin.
  • sansürlü ilacları pm gonderırmısın
  • 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    Hocam aklınıza ilaç ismi sokmak istemem, yanlış yerlere gitmesin konu. Bu ilaçlar genel olarak kullanılan ve bilinen ilaçlar. Konuya hakim olan herkes sansürlü halinden de tanır bu ilaçları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.