Şimdi Ara

GÜNDE 1 TYT 1 AYT DENEMESİ ÇÖZENLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
1.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Deneme analizinden sonra napıyorsunuz gün içinde

• Yanlış yaptığın konuları bi göz gezdirebilirsin veya sürekli yanlış çıkıyorsa o konuya çalış.Ders denemesi çözebilirsin artı olarak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam genelde analiz etmem uzun sürüyor. Mola ver analiz et falan derken çok yorgun düşüyorum. Çözebilirsem üstüne bir branş denemesi atıyorum (genellikle ayt fen ya da matematik) sonra da bitiriyorum o günkü çalışmamı. Konularda dönüp test çözecek kadar eksiğim olmadığını düşünüyorum ama eğer çok sıkıntılı bir konun varsa ona dönüp tekrar edip testini çözmen daha iyi olacaktır. Başarılar hocam.
  • bohemianrhapsody1 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam benim de analiz etmem uzun sürüyor ardından da çözecek branş denemem yok işte, genellere başlamadan önce çözmüştüm branşları hep. ÖABT Fen çıkmış sorularını çözmeyi düşünüyorum bu ara, çözmemiştim daha önce
  • Hocam bende işe yaramadı ya nasıl yapıyorsunuz ben kendimi salıyorum yorgunluktan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TYT denemesinden sonra 1 saat ara verip AYT'ye başlıyorum hocam ilk başta zorladı ama şimdi biraz daha iyi. Bazen sabah TYT öğleden sonra AYT de oluyor, ama işte konu vs bakma zamanım olmuyor böyle olunca. Bir gün TYT + eksik konu sonraki gün AYT + eksik konu vs şeklinde de deneyebilirsin öylesi daha iyi olabilir
  • Analizden sonra tyt mat denemesi ve ayt mat denemesi de çözüyorum.onlari da analiz ediyorum. sonra da gün bitiyor zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 ayt geo sorusu
    4 yıl önce açıldı
    Günde 3 Saat AYT Matematik
    2 yıl önce açıldı
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de kendimi zorluyorum, evde asla çalışamıyorum. Yatak sanki beni kendine çekiyor ya da bilgisayar oyunları :F. Bir de duygusal bir yapım var hep depresif bir ruh hali bu büyük bir sorun. Bu yüzden çalışabileceğim daha doğrusu çalışmak zorunda kalacağım yerlere gitmeye çalışıyorum elimden geldiğince. Etüt kütüphane vs
  • Threshin hooku T kullanıcısına yanıt
    Tekrara nasıl zaman kalıyor ?

• naptınbeabi N kullanıcısına yanıt
    Hocam zaman da az kaldı 1 günde tyt+ ayt daha mantıklı ben de kendimi zorlayacağım

• bohemianrhapsody1 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de depresifim:( Kendimizi zorlayalım kaldı 1ay .

• Aynen hocam umarım şer şey istediğimiz gibi olur :)
  • Hocam bende özellikle tyt denemesi çözdükten sonra çok yoruluyorum özellikle saat 9 gibi başlayıp 11 gibi bitirmeye çalılıyorum denemeyi gün içine sarkınca çözesim gelmiyor çünkü. Saat 1 gibi tekrar oturuyorum masaya deneme analizim uzun sürüyor malesef. 2 saatimi alıyor. Sonra ayt fizik kimya branş denemesi atıyorum. Felç oluyorum... Sonra kendimi yatağa atıp YouTube aklımda takılan yerleri x1.5 hızla izliyorum.... Bu kadar ya

• Sabah erken kalkıyorum.oglene kadar boş bir vaktim oluyor.10.45 ile 12.30 arası.o arada yapıyorum .

• Oruçtan mütevellit iftara kadar sadece konu çalışıyorum. İftarda sonra bir tyt ardından hemen ayt atıyorum. Analizini de diğer güne bırakıyorum.

• Hocam akşam deneme çözmek sıkıntı olmuyor mu

• Saat 10 derse başlarım sözel derslerden konu çalışır biraz problem çözer peşinden ayt atarım 15 20 dk mola verir tyt bölüm denemeleri atarım.Denemeden önce unuttuğumu düşündüğüm yerleri defterden bakarım ayrıca.3 4 gün denemeler birikir sonra yanlışları hallederim bi konuda 2 3 denemede yanlış yaptıysam videosunu izler son free takılırım
  • konular bitti
    günde 1 tyt 1 ayt, 1 mat denemesi( 1 gün tyt 1 gün ayt, ikisi de acil), 1 türkçe denemesi ve fen ayt için 3 er bölüm denemesi( bir gün fizik için 3 tane öteki gün kimya için 3 gibi)

zaten en az 8-9 saat sürüyor bunları çözmesi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.