Şimdi Ara

güncelleştirmelerin yedeklenmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • xp kurduktan sonra tüm güncelleştirmeleri yaptım. bu güncelleştirmeler bilgisayarda nereye kaydediliyor bilmiyorum. istiyorum ki xp yi yeniden kurduktan sonra nereden yedekleniyorsa daha sonra bu yedekteki güncelleştirmeleri yüklemek istiyorum.

• bunu bende örenmek istiyrum umarım biri cvp verir
  • ayrı ayrı yükleyemezsin norton ghost ile hepsini ancak yedeklersin google dan ara yada microsoft sitesinden belki güncelleştirmeleri paket halinde bulabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxx -- 28 Eylül 2005, 22:30:14 >
  • C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download ---> Güncelleştirmeler bu klasörde tutuluyor.
  • C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download ---> bu klasörü yeeyip xp kurduktan sonra bu klasöriçindeki güncelleştirmeleri teker teker kurmak yeterli sanırım. yardımınız için teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetozbey

C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download ---> bu klasörü yeeyip xp kurduktan sonra bu klasöriçindeki güncelleştirmeleri teker teker kurmak yeterli sanırım. yardımınız için teşekkür ederim

O iş biraz daha karışık. Forumda bir araştır istersen.
  • valla belki yeri değil ama sormassam çatlarım.bendeki win xp fake günceller sem ne olur?(ana kartın cd sinden usb yaması yükledim bundan 1 ay önce inter net bağlıydı sanırım gidip oradan yapmış güncellemeyi (o xp de fake di) c de hiç bişey kalmadı hepsi güm.)başıma aynı şey gelirmi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iCloud yedekleme hakkında.
    12 yıl önce açıldı
    iCloud Yedekleme Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: selenvirus

pardon yanlış hatırlıyormuşum boş neredeyse bu normalmi yoksa yolmu yanlış bence yol yanlış guncelleştirmeler o klasörde ise benim guncelleştirmelerim nerede nasreddin hocanın kedi ciğeri gibi oldu

kardeş sen updatelerini cd den gerçekleştirdiğin için windowsun farklı bir kısmında topluyorsundur..eğer direk mic.sof tan update etseydin güncelleştirmelerin toplanacağı klasör arkadaşın dediği yer olurdu...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.