Şimdi Ara

Güncellenecek (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
774
Cevap
64
Favori
85.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün CKM500 sipariş ettim, bugün elimde oldu. Ürün harikulade, şimdiye kadar kullandığım kulalıklıklar içinde, kafaüstü kulaklıklara neredeyse birebire yakın performans veren bir ürün oldu CKM500. Sevgili dESiLVer a buradan iletişimdeki hızllığı ve kargolamadaki hızlılığı ve düşük ücretli kargo için çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih001

Dün CKM500 sipariş ettim, bugün elimde oldu. Ürün harikulade, şimdiye kadar kullandığım kulalıklıklar içinde, kafaüstü kulaklıklara neredeyse birebire yakın performans veren bir ürün oldu CKM500. Sevgili dESiLVer a buradan iletişimdeki hızllığı ve kargolamadaki hızlılığı ve düşük ücretli kargo için çok teşekkür ederim.

Ben teşekkür ederim, Hayırlı olsun, keyifle kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dESiLVer -- 2 Kasım 2013; 14:01:18 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ben Samsung Galaxy S3 telefonuma bir kulaklık almayı düşünüyorum. Bana ne önerirsiniz ? Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: fmmania

Ben Samsung Galaxy S3 telefonuma bir kulaklık almayı düşünüyorum. Bana ne önerirsiniz ? Teşekkürler

Ne tarz müzikler dinliyorsunuz ?

• R&B - Hip hop - rap - pop :) cks 90 dan s3 ile iyi performans alirmiyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

R&B - Hip hop - rap - pop :) cks 90 dan s3 ile iyi performans alirmiyim ?

s3 ile cks90 kulaklik kullanip memnun olan arkadaslarim var, hatta tecrubelerini paylasacak arkadaslarimizda olacaktir

@fmmania @eozen81

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

R&B - Hip hop - rap - pop :) cks 90 dan s3 ile iyi performans alirmiyim ?

Nacizane, dinlediğiniz müzik tarzına göre cks77 ve cks90 öneririm. Ama cks77 daha iyi olacaktır.
  • Galaxy s3 kullanıyorum, Reviva ROM v2 4.1.2 + 60 mod sound hack ile birlikte CKS 90 asla vazgeçilmez benim için
  • Bir adet ckm300 edindim ben de. Özellikle telli enstrümanların yoğun olduğu şarkılarda çok memnun kaldım. Teşekkürler, güzel bir alışverişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocha

Bir adet ckm300 edindim ben de. Özellikle telli enstrümanların yoğun olduğu şarkılarda çok memnun kaldım. Teşekkürler, güzel bir alışverişti.

Hayırlı olsun, keyifle kullanmanız dileğiyle

• heavy metal için kulaklık arıyorum. tavsiyenizi rica edebilir miyim ?
  • Ben de gün itibariyle cks90 sahibi oldum, olumsuz bir şeyle karşılaşmadım güzel alışveriş oldu tavsilerinden dolayı @Siyah Nur a buradan tekrar teşekkür ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dent1st

Ben de gün itibariyle cks90 sahibi oldum, olumsuz bir şeyle karşılaşmadım güzel alışveriş oldu tavsilerinden dolayı @Siyah Nur a buradan tekrar teşekkür ediyorum

Hayırlı olsun, keyifle kullanmanız dileğiyle

• dESiLVer kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim
  • MErhaba cks 77 almayı düşünüyorum. New age,pop,relax, trance gibi müzikler için gider mi?
    Xperia go da verim alabilirmiyim? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pufy

MErhaba cks 77 almayı düşünüyorum. New age,pop,relax, trance gibi müzikler için gider mi?

Merhaba xperia go ses kalitesini bilmiyorum ama yazdığınız müzik tarzlarınada gider.

@Pufy

• cks77 siyah ve kırmızı-siyah ilk mesaja tekrar eklenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dESiLVer -- 15 Kasım 2013; 21:11:05 >

• AUDIO-TECHNICA CKS77 BRD den 1 adet elden satın aldım.Ürün kesinlikle orjinal.
    Çok şirin bir saklama çantasıda hediye.
    Teşekkürler.
  • an itibariyle cks55 siparişimi verdim,umarım kablosu kopan cx200 ü aratmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dESiLVer

quote:

Orijinalden alıntı: Pufy

MErhaba cks 77 almayı düşünüyorum. New age,pop,relax, trance gibi müzikler için gider mi?

Merhaba xperia go ses kalitesini bilmiyorum ama yazdığınız müzik tarzlarınada gider.

@Pufy

S.pazar da 142 forumda 135 yazılmış? 135 ten alamazmıyım ben? 7 liralık fark var o da kargo fiyatı olur:)
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.