Şimdi Ara

Güncelleme : Ekran kartı ölmüş müdür ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün evdeki eski sisteme termal macun sürdüm. Ekran kartı olarak da msi 9500 gt vardı onun da macunu yeniledim.

Taktım sisteme çalıştı ama masaüstü geldikten 30 saniye sonra sistem kapandı. Power'a basıyorum fanlar dönmeye meyilleniyor ama hiçbir etki yok.

Neyse ekran kartını çıkarttım onboard ekran kartıyla sistem çalıştı sorun yok. Ama ekran kartını taktığım an aynı şey oluyor. Power 300 watt bilinmeyen bir marka onu belirteyim. Şimdilik corona nedeniyle bir yerde test etmek de zor gibi ekran kartını

Ekran kartı bu, fan kablosunu aşağıdaki diğer girişe bağlamışım farkında olmadan. O giriş ne işe yarıyor bilmiyorum

Arka tarafındaki vidayı sökerken 2 tane halka düştü bende onlar önden düşmüştür diye öne taktım ve bi ihtimal vidanın yayı karta kısadevre yaptı diye düşünüyorum. Sonrasında bu durumu düzelttim ama yine çalışmadı

Sizce durum nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |Eren| -- 19 Nisan 2020; 22:38:52 >

• 24 pin kabloyu tam oturtmamış olabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: zeki1981

24 pin kabloyu tam oturtmamış olabilirsin.
    Hocam güncelledim konuyu. Zaten 24 pini hiç çıkarmadım, soğutucusu kolay çıkıyor bunun athlon x2, işlemciyle soğutucuyu aldım termali sürdüm geri taktım. Sorun ekran kartındaymış onu bozmuş olabilirim detayları ilk mesajda güncelledim

Orijinalden alıntı: Luffy10

Kabloları tekrar takın bazen sorun böyle basit şeyler olabiliyor.
    Sorun ekran kartından kaynaklı(sanırım) sistem çalıştı ekran kartını çıkarınca. İlk mesajı güncelledim, bakarsanız sevinirim

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.