Şimdi Ara

<GÜNCEL> W10 Marketteki Eksik Olan UYGULAMALAR İSTEK Konusu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
538
Cevap
14
Favori
22.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: seckinsahin

quote:

Orijinalden alıntı: homeagain

quote:

quote:

Arkadaşlar yeni uygulama fikirleriniz var ise paylaşabilirsiniz.Aynısı olmasa bile yeni projelerde faydalı olabilir ve ortaya iyi çalışmalar çıkarabilirim.

YA ASLINDA ÇOK KLİŞE VE GEREKSİZ OLACAK AMA TÜRKİYE Yİ ANLATAN SAĞLAM BİR APP BENCE GÜZEL OLABİLİR. TABİ ÇOK BÜÜK İHTİYAÇ DEĞİL ANCAK ULUSLARARASI KULLANIMDA ÖZELLİKLE GELEN TURİSTLERİN TERCİH EDEBİLECEĞİ BİR UYGULAMA BENCE FENA BİR FİKİR DEĞİL. SONRA Kİ AŞAMASI DİĞER ÜLKELER. TURİSTLERİN İLGİSİNİ ÇEKERSE BENCE ÜNLÜ BİR APP HALİNE GELEBİLİR

Klişe veya gereksiz diye bir şey yoktur hocam esas böyle temel şeyler ile güzel şeyler yaratılıyor.Hiç aklıma gelmemişti not aldım bakalım elbet içine dahil ettiğim bir uygulama yaparım

Dostum inceledim. Lütfen söyleyeceklerimi yanlış anlama. Tamamen destek amaçlı fikir belirtiyorum.

Aslında markette böyle bir uygulama olmalı. Ancak benim fikrini geçtiğim şey tam olarak bu değil

Yani uluslararası bir app olmasını sağalayacak tarafı benc şu. Ben Kiev'e, Roma'ya, New Mexico'ya veya Uzak Doğu'ya gitsem neye ihtiyacım olur? Aslında benim aklımdan geçen uygulamanın temeli buydu. Olurda fırsatın olursa;

Singapur'a gittiğimde halkın ortak olarak kullandığı belli başlı temel kelimeler. Gittiğimde görmeden gelirsem insanları ''YUH. SİNGAPUR'A GİTTİN ORAYI GÖRMEDİN Mİ? veya ''O YEMEKLERİNİ YEMEDİN Mİ?'' gibi insanların başta tercih edecekleri şeyler hakkında gitmeden bilgi sahibi olmalarını sağlamak.

İngiliz turist Türkiye'ye geliyor. İlk defa. Tabi ki ilk tercihi İstanbul. İstanbul'a gelir gelmez Sultanahmet'e gitmek isteyebilir. 1. amaç bu olmalı. Sultanahmet'e gitmenin en basit yolları. Gittiğinde problem yaşanabilecek şeyler hakkında ön bilgi sahibi olması. ''Sultanahmet köftesi yemek konusunda ilk tercihin olabilir.'' gibi bir ön bilgi. (Hatta app tutarsa reklam sponsporluk işlerine bile uzayabilir.)

Burada ki güzel ve önemli olan detay bence (tabi ki bu ne kadar doğru o tarafını kestiremiyorum) gelen turist nelerden sakınmalı? Dikkat etmeli. Örnek taksicilere dikkat etmeli. Kaba bir örnek ama en büyük sorun. Ben Tokyo'ya gittiğimde neye dikkat etmeliyim. Bu tarz bilgileri aslında sözlüklerde falan bulabilmen çok mümkün. Dolayısıyla insanlar bu uygulamadan haberdar olursa telefon (bence) ellerinden hiç düşmeyecek ve hep uygulaman açık kalacaktır.

Benim fikrim :)

Haklısınız ben fikrinizden esinlenerek sadece Türkiye tanıtım amaçlı bir uygulama yaptım.Dediğiniz uygulama ciddi bir proje ve şu an yürüttüğüm ciddi bir proje var.Fikirler fikirleri doğururmuş buda öyle oldu

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar yeni uygulama fikirleriniz var ise paylaşabilirsiniz.Aynısı olmasa bile yeni projelerde faydalı olabilir ve ortaya iyi çalışmalar çıkarabilirim.

YA ASLINDA ÇOK KLİŞE VE GEREKSİZ OLACAK AMA TÜRKİYE Yİ ANLATAN SAĞLAM BİR APP BENCE GÜZEL OLABİLİR. TABİ ÇOK BÜÜK İHTİYAÇ DEĞİL ANCAK ULUSLARARASI KULLANIMDA ÖZELLİKLE GELEN TURİSTLERİN TERCİH EDEBİLECEĞİ BİR UYGULAMA BENCE FENA BİR FİKİR DEĞİL. SONRA Kİ AŞAMASI DİĞER ÜLKELER. TURİSTLERİN İLGİSİNİ ÇEKERSE BENCE ÜNLÜ BİR APP HALİNE GELEBİLİR

Klişe veya gereksiz diye bir şey yoktur hocam esas böyle temel şeyler ile güzel şeyler yaratılıyor.Hiç aklıma gelmemişti not aldım bakalım elbet içine dahil ettiğim bir uygulama yaparım

Dostum inceledim. Lütfen söyleyeceklerimi yanlış anlama. Tamamen destek amaçlı fikir belirtiyorum.

Aslında markette böyle bir uygulama olmalı. Ancak benim fikrini geçtiğim şey tam olarak bu değil

Yani uluslararası bir app olmasını sağalayacak tarafı benc şu. Ben Kiev'e, Roma'ya, New Mexico'ya veya Uzak Doğu'ya gitsem neye ihtiyacım olur? Aslında benim aklımdan geçen uygulamanın temeli buydu. Olurda fırsatın olursa;

Singapur'a gittiğimde halkın ortak olarak kullandığı belli başlı temel kelimeler. Gittiğimde görmeden gelirsem insanları ''YUH. SİNGAPUR'A GİTTİN ORAYI GÖRMEDİN Mİ? veya ''O YEMEKLERİNİ YEMEDİN Mİ?'' gibi insanların başta tercih edecekleri şeyler hakkında gitmeden bilgi sahibi olmalarını sağlamak.

İngiliz turist Türkiye'ye geliyor. İlk defa. Tabi ki ilk tercihi İstanbul. İstanbul'a gelir gelmez Sultanahmet'e gitmek isteyebilir. 1. amaç bu olmalı. Sultanahmet'e gitmenin en basit yolları. Gittiğinde problem yaşanabilecek şeyler hakkında ön bilgi sahibi olması. ''Sultanahmet köftesi yemek konusunda ilk tercihin olabilir.'' gibi bir ön bilgi. (Hatta app tutarsa reklam sponsporluk işlerine bile uzayabilir.)

Burada ki güzel ve önemli olan detay bence (tabi ki bu ne kadar doğru o tarafını kestiremiyorum) gelen turist nelerden sakınmalı? Dikkat etmeli. Örnek taksicilere dikkat etmeli. Kaba bir örnek ama en büyük sorun. Ben Tokyo'ya gittiğimde neye dikkat etmeliyim. Bu tarz bilgileri aslında sözlüklerde falan bulabilmen çok mümkün. Dolayısıyla insanlar bu uygulamadan haberdar olursa telefon (bence) ellerinden hiç düşmeyecek ve hep uygulaman açık kalacaktır.

Benim fikrim :)

Haklısınız ben fikrinizden esinlenerek sadece Türkiye tanıtım amaçlı bir uygulama yaptım.Dediğiniz uygulama ciddi bir proje ve şu an yürüttüğüm ciddi bir proje var.Fikirler fikirleri doğururmuş buda öyle oldu

İnşallah zamanınız olur. Bir Türk'ün böyle büyük bir işe imza atmasını çok isterim. Keşke fırsatımız olsa sadece app değil telefonları da biz üretebilsek.

• Ilk olarak böyle bir konu açtığınız için sizi tebrik ediyorum gerçekten çok yararlı bir konu olmuş. Enpara nın Android ve ios için yaptığı %50 kampanyasını bizede başlatsa çok iyi olurdu bence bunun için de MAİL gönderelim kampanya sene sonuna kadar zaten bununla birlikte MOBİETT uygulaması WP olsa çok iyi olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • canavarları oyunları seviyorum gelsin şöyle bir kac tane adam gibi oyun
     <GÜNCEL> W10 Marketteki Eksik Olan UYGULAMALAR İSTEK Konusu
  • Traffic Racer Çıktı
  • Bi kaç yere attım.Ama bence en önemlisi Duolingo:
    support@duolingo.com
    press@duolingo.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperMario.

Bi kaç yere attım.Ama bence en önemlisi Duolingo:
    support@duolingo.com
    press@duolingo.com

Ben duolingo forumuna attım ama olumlu bir yanıt alamadım. Yine de mail atmaya devam edelim.
  • hayaleturk kullanıcısına yanıt
    http://windowsphonehaber.com/resmi-teknosa-uygulamasi-magazada.htm

teknosa geldi
  • Teknosa uygulamalası çok iyi olmuş
  • Bir kaç yere mail attım umarım istediğimiz olur.
  • TEB banka cepteteb uygulamasını ekler misiniz arkadaşlar.
  • lumia 925 alacaktım konuyu okuyunca android platformundan bi yere ayrılmamaya karar verdim..... wp telefonlar için daha çok erken gördüğüm kadarıyla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufislam

lumia 925 alacaktım konuyu okuyunca android platformundan bi yere ayrılmamaya karar verdim..... wp telefonlar için daha çok erken gördüğüm kadarıyla...

aynen öyle. gerçi kendi kullandığınız uygulamalara bakın .mağazada varsa ve fazlada oyun oynamam diyorsanız alınabilir. ama yine de öncelikli tercih sd800 lü bir android olmalı bence. ben WP alırken android telefonlar 1700 tl den pahalıydı şimdi çok daha uygunlar.
  • Listeye ekledim mail atıyorum sizde aşağıda ki istek metnimizi gönderebilirsiniz.

İngilizce

quote:

Dear Sir - Madam

We demand Windows Phone versions of the current applications on Android and Ios markets. We are suffering the loss of the applications that are benificial for our Windows Phone devices. Widely known institutions like you, should care customers in each platform to prevent such problems they face. Do you have any plans to develop Windows Phone now or in the future?

Yours Sincerely

Türkçe

quote:

Sayın İlgili

Android ve Ios için halihazırda bulunan uygulamalarınızın Windows Phone için de kullanılabilir olmasını istiyoruz. Windows Phone cihazlarımızda birtakım yararlı uygulamaların eksikliğini yaşıyoruz. Geniş kitlelere hitap eden sizin gibi kuruluşların kullanıcılarını mağdur etmemesi için her platformda cevap verebilmesi gerekir.

Windows Phone için herhangi bir çalışmanız var mı/olacak mı?

Duolingo ( support@duolingo.com - press@duolingo.com )
    Bs player ( android@bsplayer.com )
    Jungle Heat ( jungle-heat@corp.my.com )
    Minecraft ( bigthumb23@live.com )
    Real Basketball ( support@mobilecraft.net )
    Urban Rivals ( support@urban-rivals.com )
    Terraria ( support@505games.com )
    Survival Run ( f84games@gmail.com )
    Memurlar.net ( webmaster@mny.com.tr )
    İşte sosyal ( gonzalo@yonjamedia.com )
    Ekşi Sözlük ( destek@sourtimes.org )
    İBB Cep Trafik ( tkm@ibb.gov.tr )
    CEPTETEB ( mobile@teb.com.tr )
    X-plore Dosya Yöneticisi ( xplore@lonelycatgames.com )
    MX Player ( mxvideoplayer@gmail.com )

İmzalarımızı konuya kolay ulaşmak için veya tanıtmak için kullanabilirsiniz.

[center][image]https://store.donanimhaber.com/12/49/98/1249989f9a0425cf434badfe9e91d6fc.png[/image][/center][center][color=red][b][link=http://forum.donanimhaber.com/m_85525330/f_//tm.htm#85525330]Marketteki Eksik Uygulamalar[/link][/b][/color][/center]

[center][image]https://store.donanimhaber.com/cd/8d/fc/cd8dfca1acf91c40458e5c17bb4e57ee.png[/image][/center][center][color=red][b][link=http://forum.donanimhaber.com/m_85525330/f_//tm.htm#85525330]Marketteki Eksik Uygulamalar[/link][/b][/color][/center]

[center][image]https://store.donanimhaber.com/60/c3/6c/60c36cf50c6ae0e1894ee524ce46669e.jpg[/image][/center][center][color=red][b][link=http://forum.donanimhaber.com/m_85525330/f_//tm.htm#85525330]Marketteki Eksik Uygulamalar[/link][/b][/color][/center]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayaleturk -- 22 Şubat 2014; 1:40:56 >

• hayaleturk kullanıcısına yanıt
    yarın yollarım hepsine .
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkankot2

forum üzerinden örgütlenerek kampanya başlatmak yasak diye biliyorum.
    Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=1202999

Pencereyi kapa ?

Ne içtin sen hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bence de çok saçma ama:
    bu tarz bi konu açmıştım.herkes de desteklemişti. twitterdan istekte bulunacaktık herkes twit atacaktı. 1gün sonra kapandı konu.açıklama istediğimde ise yukarda yazdıgım gibi bir cevap aldım

Yanlışın var bu konuda biz örgütlenme vb.. bişey yok sadece o uygulamaya ihtiyacı olanlar atıyor mail herkes atsın diye çağrı yok lütfen konuyu boşuna meşgul etmeyin.
  • quote:

kampanya:Bir gayeyi, bir işi veya bir çalışmayı gerçekleştirmek için belirli bir süreyi içine alan her türlü teşebbüs
    Örgütleme, ortak bir çabayı gerektiren bir amacın gerçekleştirilebilmesi için gerekli yapının oluşturulmasına yönelik olarak yapılan eylemlerdir.
    ben demiyorum wikipedi diyor :)

Ne yaparsan yap kardeşim işin gücün yok anladım senin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.