Şimdi Ara

<GÜNCEL> W10 Marketteki Eksik Olan UYGULAMALAR İSTEK Konusu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
538
Cevap
14
Favori
22.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • New star soccer ın 2014 te geleceği gibi bir şey okumuştuum sanki herhangi bir gelişme var mı ?
  • Ben de birçok uygulamaya mail gönderdim. Henüz dönmediler ama umarın dönerler yakında. Güzel bir çalışma olmuş. Umarım firmalar WP kullanıcılarına da önem verir. Microsoft'un da payı büyük bu işte. Geliştiricileri teşvik etmesi lazım. WP'deki tek büyük ve çabuk giderilemeyecek sorun market maalesef.
  • Aynen duolingo olmaması büyük eksiklik duolingoya da mail atalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • clash of puppets da güzel oyunmuş la umarım gelir
    http://www.youtube.com/watch?v=lKlaicCEwhA
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayaleturk

quote:

Orijinalden alıntı: The Prime Evil Diablo

Retrica gibi stabil bir fotoğraf çekme uygulaması lazım camera360 falan bana pek kullanışlı gelmedi.

@The Division Bell Listeye ekledim hocam mail atıyorum sizde aşağıda ki istek metnimizi gönderebilirsiniz.

Retrica Viewer ( info@magnificentbutterfly.com )

quote:

Dear Sir - Madam

We demand Windows Phone versions of the current applications on Android and Ios markets. We are suffering the loss of the applications that are benificial for our Windows Phone devices. Widely known institutions like you, should care customers in each platform to prevent such problems they face. Do you have any plans to develop Windows Phone now or in the future?

Yours Sincerely

Beni neden listeye ekledin onu anlamadım. Konuyla hiçbir alakam yok.

• Ocağın Sonu Dedi Fakat Multiplayer'e Bakacaktı Sonra 1 dolardan Satılacak Oyun İnşallah WP8 Erken Gelip Multi İle Gelir
  • Bir süredir konuyu takip edemiyordum bir kaç tane de benden arkadaşlar;

İşte Sosyal
    İBB Trafik
    Ekşi Sözlük
    Batak
    Tavla
    King
    Chip Mobile
    alibaba.com
    Berlitz İngilizce Sözlük(farklı sözlük uygulamaları vardır elbet ama bunu da listeye alalım oldukça kullanışlı)
    BiTaksi
    Otobüs firmalarına mail atalım aklıma ilk gelenler (Metro, ulusoy, kamil koç, pamukkale)
    TCDD, THY hatta İDO ve BUDO ya da aynı şekilde
    öte yandan benchmark uygulamaları içinde bir mail yollayalım derim ben.
    Bir de shazam tarzı bir uygulama lazım benim bildiğim böyle bir uygulama yok şarkıların kimliklerini ve sözlerini dinlettiğimizde ortaya çıkartan. Son olarak borsa verilerini anlık takip edebileceğimiz bir yazılım gerekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laerrof -- 4 Şubat 2014; 18:01:30 >
  • laerrof L kullanıcısına yanıt
    mağazada shazam ve soundhound mevcut, hadi bunlar yok diyelim benzer de çok uygulama var musixmatch lyrics ,,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gönderdiğim maillere aldığım cevapları paylaşıyorum.

Tuttur.com cevabı:

quote:

Sayın Üyemiz,

Bizimle bağlantıya geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Bu konuda gerekli çalışma ve düzelenmeler sağlanıyor fakat süre iletemiyoruz
    Lütfen sormak istediğiniz diğer konularda da bizimle bağlantıya geçmekten çekinmeyin.

Saygılarımızla,

Kerem Tamer

Fanatik Müşteri Temsilcisi

Tuttur.Com Fanatik Destek Hattı

Enpara.com cevabı:

quote:

... Bey Merhaba,

Duyarlılığınız ve vakit ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için size öncelikle çok teşekkür etmek isteriz. Windows Phone platformu ile ilgili henüz bir çalışmamız yok ancak siz ve sizin gibi müşterilerimizin öneri ve görüşlerini dikkate alarak Enpara.com' u geliştirmek ve daha ileri taşımak her zaman mümkün. Amacımız her zaman, memnuniyetinizi sağlayacak yeniliklerle karşınızda olabilmek. İlgili önerinizi de yönetim ekibimizle paylaşıyor olacağız.

Bize her konuda her zaman Enpara.com Çözüm Merkezi’mizden ulaşabilirsiniz.

0850 222 36 63
    Enpara.com

Nesine.com cevabı:

quote:

Sayın Üyemiz,

Belirttiğiniz konu ile ilgili uygulamamız henüz bulunmamaktadır. Ancak Talebiniz ilgili birimlere iletilmiştir.

Nesine.com’u tercih ettiğiniz için teşekkür eder, bol şanslar dileriz.

Nesine.com
    0850 558 0 558

Bilgi Yarışı ve Real Basketball adlı uygulamadan alınan cevap:

quote:

Merhaba,
    Firmamızın şuan için windows phone' a uygulama geliştirme düşüncesi yok. Talebinizi gerekli yerlere bildireceğim. .İlginiz için teşekkür ederiz.

Kuveytturk.com.tr alınan cevap:

quote:

Sayın Müşterimiz ,

Öneriniz değerlendirilmek üzere ilgili birimlerimize iletilmiştir.Değerli önerileriniz bankamız tarafından hassasiyetle değerlendirilecektir.

Bankacılık işlemleriniz için 7 gün 24 saat 444 0 123 numaralı telefondan Çağrı Merkezimizi arayabilirsiniz.

Görüş, öneri ve talepleriniz için 444 3 123 numaralı telefondan Müşteri Memnuniyeti Merkezimizle görüşebilirsiniz.

' Kiloo games ' Subway Surfers 512 ram güncellemesi gelicek mi diye sordum aldığım cevap aşağıda:

quote:

Merhaba,
    Soruşturma ve Subway Surfers ilgi için teşekkür ederiz.

Bize bir oynanabilir bir performans vardı 512 MB RAM, Windows Phone cihazlar için Subway Surfers bir sürümünü oluşturmak için artık teknik olarak mümkün olmamıştır. Biz bu telefonları desteklemek için Metro Surfers optimize üzerinde çalışıyoruz.
    Ne yazık ki, bu mümkün olacağını garanti edemez.

Rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.

Saygılarımızla,
    Kiloo

İmzalarımızı konuya kolay ulaşmak için veya tanıtmak için kullanabilirsiniz.

<GÜNCEL> W10 Marketteki Eksik Olan UYGULAMALAR İSTEK Konusu

[center][image]https://store.donanimhaber.com/12/49/98/1249989f9a0425cf434badfe9e91d6fc.png[/image][/center][center][color=red][b][link=http://forum.donanimhaber.com/m_85525330/f_//tm.htm#85525330]Marketteki Eksik Uygulamalar[/link][/b][/color][/center]

[center][image]https://store.donanimhaber.com/cd/8d/fc/cd8dfca1acf91c40458e5c17bb4e57ee.png[/image][/center][center][color=red][b][link=http://forum.donanimhaber.com/m_85525330/f_//tm.htm#85525330]Marketteki Eksik Uygulamalar[/link][/b][/color][/center]

[center][image]https://store.donanimhaber.com/60/c3/6c/60c36cf50c6ae0e1894ee524ce46669e.jpg[/image][/center][center][color=red][b][link=http://forum.donanimhaber.com/m_85525330/f_//tm.htm#85525330]Marketteki Eksik Uygulamalar[/link][/b][/color][/center]

• Jungle heat
  • Top eleven
    Terraria
    Minecraft
    Urban Rivals
    Bunlar şu anlık wp8 için istediğim oyunlar.

• Bankaların hepsine attım, ilgili birimlere ilettiklerine dair mail attılar.

• Minecraft
    Real Basketball
    Survival Run
    Fifa 14

Bunlar istedigim oyunlar
  • homeagain kullanıcısına yanıt
    güzel olmuş üstad.
  • quote:

Orijinalden alıntı: homeagain

quote:

Orijinalden alıntı: seckinsahin

quote:

Arkadaşlar yeni uygulama fikirleriniz var ise paylaşabilirsiniz.Aynısı olmasa bile yeni projelerde faydalı olabilir ve ortaya iyi çalışmalar çıkarabilirim.

YA ASLINDA ÇOK KLİŞE VE GEREKSİZ OLACAK AMA TÜRKİYE Yİ ANLATAN SAĞLAM BİR APP BENCE GÜZEL OLABİLİR. TABİ ÇOK BÜÜK İHTİYAÇ DEĞİL ANCAK ULUSLARARASI KULLANIMDA ÖZELLİKLE GELEN TURİSTLERİN TERCİH EDEBİLECEĞİ BİR UYGULAMA BENCE FENA BİR FİKİR DEĞİL. SONRA Kİ AŞAMASI DİĞER ÜLKELER. TURİSTLERİN İLGİSİNİ ÇEKERSE BENCE ÜNLÜ BİR APP HALİNE GELEBİLİR

Klişe veya gereksiz diye bir şey yoktur hocam esas böyle temel şeyler ile güzel şeyler yaratılıyor.Hiç aklıma gelmemişti not aldım bakalım elbet içine dahil ettiğim bir uygulama yaparım

dostum uygulamayı şimdi gördüm donanım haber de. hemen indiriyorum. umarım gönlünden geçen olur :)

• Teşekkürler ;

Gazete Oku uygulamama Köşe yazıları bölümünü eklemekteyim 1 hafta içinde yayınlanmış olur
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: seckinsahin

quote:

Arkadaşlar yeni uygulama fikirleriniz var ise paylaşabilirsiniz.Aynısı olmasa bile yeni projelerde faydalı olabilir ve ortaya iyi çalışmalar çıkarabilirim.

YA ASLINDA ÇOK KLİŞE VE GEREKSİZ OLACAK AMA TÜRKİYE Yİ ANLATAN SAĞLAM BİR APP BENCE GÜZEL OLABİLİR. TABİ ÇOK BÜÜK İHTİYAÇ DEĞİL ANCAK ULUSLARARASI KULLANIMDA ÖZELLİKLE GELEN TURİSTLERİN TERCİH EDEBİLECEĞİ BİR UYGULAMA BENCE FENA BİR FİKİR DEĞİL. SONRA Kİ AŞAMASI DİĞER ÜLKELER. TURİSTLERİN İLGİSİNİ ÇEKERSE BENCE ÜNLÜ BİR APP HALİNE GELEBİLİR

Klişe veya gereksiz diye bir şey yoktur hocam esas böyle temel şeyler ile güzel şeyler yaratılıyor.Hiç aklıma gelmemişti not aldım bakalım elbet içine dahil ettiğim bir uygulama yaparım

Dostum inceledim. Lütfen söyleyeceklerimi yanlış anlama. Tamamen destek amaçlı fikir belirtiyorum.

Aslında markette böyle bir uygulama olmalı. Ancak benim fikrini geçtiğim şey tam olarak bu değil

Yani uluslararası bir app olmasını sağalayacak tarafı benc şu. Ben Kiev'e, Roma'ya, New Mexico'ya veya Uzak Doğu'ya gitsem neye ihtiyacım olur? Aslında benim aklımdan geçen uygulamanın temeli buydu. Olurda fırsatın olursa;

Singapur'a gittiğimde halkın ortak olarak kullandığı belli başlı temel kelimeler. Gittiğimde görmeden gelirsem insanları ''YUH. SİNGAPUR'A GİTTİN ORAYI GÖRMEDİN Mİ? veya ''O YEMEKLERİNİ YEMEDİN Mİ?'' gibi insanların başta tercih edecekleri şeyler hakkında gitmeden bilgi sahibi olmalarını sağlamak.

İngiliz turist Türkiye'ye geliyor. İlk defa. Tabi ki ilk tercihi İstanbul. İstanbul'a gelir gelmez Sultanahmet'e gitmek isteyebilir. 1. amaç bu olmalı. Sultanahmet'e gitmenin en basit yolları. Gittiğinde problem yaşanabilecek şeyler hakkında ön bilgi sahibi olması. ''Sultanahmet köftesi yemek konusunda ilk tercihin olabilir.'' gibi bir ön bilgi. (Hatta app tutarsa reklam sponsporluk işlerine bile uzayabilir.)

Burada ki güzel ve önemli olan detay bence (tabi ki bu ne kadar doğru o tarafını kestiremiyorum) gelen turist nelerden sakınmalı? Dikkat etmeli. Örnek taksicilere dikkat etmeli. Kaba bir örnek ama en büyük sorun. Ben Tokyo'ya gittiğimde neye dikkat etmeliyim. Bu tarz bilgileri aslında sözlüklerde falan bulabilmen çok mümkün. Dolayısıyla insanlar bu uygulamadan haberdar olursa telefon (bence) ellerinden hiç düşmeyecek ve hep uygulaman açık kalacaktır.

Benim fikrim :)

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.