Şimdi Ara

GÜNCEL - SAMSUNG L700 - Detaylı İnceleme (RESİMLİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
82.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: berkhans

Nokia 6300 S40 düzeltmesi için teşekkürler.
    Bende de şarj konusunda biraz problem var gibi, saat 14:00 de çektim şarjdan Pazartesi saat 19:00. 5 de 2 bitti.
    Ben de şidi K770i ile değiştirdiğim için artık geri vermem de problem yaratıyor. Ayrıca zaten K770i almam artık. SAR yüksek, video vasat. Başka da telefon yok. 6300 bence artık sıradan bir telefon herkeste var. L700 tipi çok hoşuma gitti. Ama şarj sanki 3. günü bumayacak gibi. Üstelik denemek için telefonu en fazla 20 dk kurcaladım. Ona rağmen 1.gün 5de 2 biraz çok yakıyor :))

Samsunglarda pil kullandıkça açılıyor.E900de de ilk aldığımda şarjım 1 gün gidiyordu ama kullandıkça bekleme süresi 6 güne kadar çıktı.Şu anda 3-4 gün dayanıyor.Buda bana rahatlıkla yetiyor.

• arkadaşlar 6300 mı alacağız yoksa L700 mü karar verin . Telefon alasım geldi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: iz9427

arkadaşlar 6300 mı alacağız yoksa L700 mü karar verin . Telefon alasım geldi.

ikisi arasında l 700 bunlardan daha iyi model k 770 biraz sar değeri yüksek ama daha başarılı bir model
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: iz9427

arkadaşlar 6300 mı alacağız yoksa L700 mü karar verin . Telefon alasım geldi.

ikisi arasında l 700 bunlardan daha iyi model k 770 biraz sar değeri yüksek ama daha başarılı bir model

dediğine katılıyorum bende çok araştırma yaptım k770 çok iyi bir model fakat Sar oranı beni düşündüren şey olmuştu. ama 6300 ile arasında kaldıysan samsungu almanı tavsiye birçok yerde ilgi gördüğünüde söylemeliyim..
  • Arkadaşlar oyun yükleyenler yükledikleri oyunun linkini verebilirler mi rica etsem ?
  • Telefonun alalı 3 gün oldu.Aldığım gün şarj ettim ve 3 tam günü doldurdu.Titreşim ve normal günlük kullanımla 3 gün gitti.Hala tek diş gösteriyor gösterge

Hem 6300 hem de L700 kullanmış birisi olarak bence 6300 daha güzel bence.Tabiki bu değerlendirmem çok teknik bir değerlendirme değil.6300 daha ince ve hafif dolayısıyla daha zarif bir cihaz.Sanki fofoğraf çekim kalitesi daha iyi gibi geldi bana.Ama şarjı hiç 3 gün gitmemişti 6300 ın bende.Birde ben ilk defa samsung kullanıyorum bu nedenle menü bana pek çekici gelmedi açıkcası.

Ses kalitesi bence çok iyi.Dışarı verdiği ses beklediğimden daha iyi.

Bu arada Samsung'dan önce kısa bir süre Sony Ericsson W880İ kullandım.Sony bence Hem 6300 dan hemde L700 den daha kaliteli bir cihaz.Hem menüsü,hem şarj süresi,hem malzeme kalitesi hem de ekran görünümü çok çok kaliteli kesinlikle.Aslında bende K770İ alacaktım ama sar değerinden korktum.Yanlız şunu diyebilirim telefonun sar değerinin düşük olduğunu bilmenin güzel bir his olduğunu ve insana rahatlık verdiğini L700 kullanınca anladım

• Ben Dün Sansung L700 aldım.Bence özelliklerine ve fiyatına kıyasla alınabilecek en iyi telefon.Şu an için farkettiğim tek olumsuz yanı çekim kuvveti biraz zayıf kalıyor ancak çok da problem deil.
    Bende alırken telefoncu yanına 6300 ı çıkardı.Bence fiyat olarak 6300 rakip olabilir özellik olarak rakip olamaz.
    Telefon hakkında paylaşımlarım devam edicek ama önce tanıyalım
  • telefonu bir aydır kullanıyorum mp3 çalar olarak wmp kullanılması çok iyi ses gayet temiz ve yüksek...kameranın gündüz çekimi güzel gece çekimlerinde flashı olması ayrı bir artı...radyosu rss olması güzel...telefon kulakığa çok iyi ses veriyor gayet kullanışlı bir telefon...eski bir yanı şuana kadar bazı yerlerde çekmiyor...ama tavsiye ederim özellikle 6300 göre çok üstün bir telefon
  • Şarj hala devam ediyor.Sanırım 4 günü tamamlayacak.6300 dan çok üstün bir telefon olduğuna inanmıyorum ama Bence en büyük üstünlüğü 6300 ın ayağa düşmüş olmasından kaynaklanıyor.Ne zaman işe yarayacağı belli olmayan 3g,flaşlı kamera,2 gb hafıza kartı dışında başka üstünlük göremedim ben.Bunlarında ne kadar önemli olduğu kişiden kişiye değişir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: edmontdante

Şarj hala devam ediyor.Sanırım 4 günü tamamlayacak.6300 dan çok üstün bir telefon olduğuna inanmıyorum ama Bence en büyük üstünlüğü 6300 ın ayağa düşmüş olmasından kaynaklanıyor.Ne zaman işe yarayacağı belli olmayan 3g,flaşlı kamera,2 gb hafıza kartı dışında başka üstünlük göremedim ben.Bunlarında ne kadar önemli olduğu kişiden kişiye değişir.

Başka ne üstünlük bekliyordun anlamadım.Fiyat olarak da 6300 daha pahalı.
  • böyle tuş takımlı telefonlara gıcık oluyorum...

quote:

Orjinalden alıntı: berkhans

SAMSUNG i550 GÖRÜNTÜLER

GÜNCEL - SAMSUNG L700 - Detaylı İnceleme (RESİMLİ)

GÜNCEL - SAMSUNG L700 - Detaylı İnceleme (RESİMLİ)

• quote:

Orjinalden alıntı: mGold

Bahsettiğim bu özelliklerin arada çok büyük fark yaratmadığı.Yani çok üstün olarak nitelenebilecek bir durum olmadığı ortada.Çok
    üstün deyince sanki bir üst sınıf bir telefonmuş gibi geliyor insana.Fiyata gelince 6300 280 YTL ye satılıyor şu anda Samsun'da.Ben L700 kullanıyorum ve kardeşime de aldım aynı anda.Biri siyah diğeri gri.Ama iyiki almışım diyemiyorum.Almasam da olurmuş.Standart vasat 2 telefon 6300 de L700 de.
  • Şarj halabitmedi.4.gün tamamlandı bugün.Benim için 6300 e göre en büyük artısı bu.6300 de şarj süresinin kısalığından çok şikayetciydim
  • quote:

quote:

Bahsettiğim bu özelliklerin arada çok büyük fark yaratmadığı.Yani çok üstün olarak nitelenebilecek bir durum olmadığı ortada.Çok
    üstün deyince sanki bir üst sınıf bir telefonmuş gibi geliyor insana.Fiyata gelince 6300 280 YTL ye satılıyor şu anda Samsun'da.Ben L700 kullanıyorum ve kardeşime de aldım aynı anda.Biri siyah diğeri gri.Ama iyiki almışım diyemiyorum.Almasam da olurmuş.Standart vasat 2 telefon 6300 de L700 de.

Bence 3g olması başlıbaşına bir üstünlük tür.Elbette L700 çok şahane bir telefon deil ama fiyat fayda orantısı göz önüne alındığın da daha iyi si yok gibi.Ayrıca komple matal kasa olması insana güven veriyor.

• Ayrıca samsung L700 de edge ile internet daha hızlı.Ve RDS destekli FM radyosu ve 6300 ın pazar malı kulaklıklarına karşılık kaliteli kulaklıklar sunuyor.Kutu içeriğinde 2gb lık hafıza kartı ile veriliyor.8 gb a kadar da desteklemesi cabası.

Anlamıyorum bu fiyata telefonda daha ne olsun.
  • 4 gün dediğim şarj süresi yoğun kullanımdA 2 güne düştü
  • Bu telefonun mesaj alıcılarını br türlü silemedim.Mesaj gönderirken alıcı ekle diyorsun mesaj gönderdiğin son 3 numara çıkıyor ve bunları silemedim.Son alıcılar kısmına tıklayınca bende 19 numara daha çıktı bu numaralarla alıcı listesi oluştuluyor ama silmeyi bir türlü beceremedim.Bu konuda bilgisiolan var mı??
  • quote:

Bu telefonun mesaj alıcılarını br türlü silemedim.Mesaj gönderirken alıcı ekle diyorsun mesaj gönderdiğin son 3 numara çıkıyor ve bunları silemedim.Son alıcılar kısmına tıklayınca bende 19 numara daha çıktı bu numaralarla alıcı listesi oluştuluyor ama silmeyi bir türlü beceremedim.Bu konuda bilgisiolan var mı??

mesaj yazma ekranına gir seçenekler - alıcı listesi - silmek istediğin numaraları temizle - kaydet.
  • quote:

quote:

Bu telefonun mesaj alıcılarını br türlü silemedim.Mesaj gönderirken alıcı ekle diyorsun mesaj gönderdiğin son 3 numara çıkıyor ve bunları silemedim.Son alıcılar kısmına tıklayınca bende 19 numara daha çıktı bu numaralarla alıcı listesi oluştuluyor ama silmeyi bir türlü beceremedim.Bu konuda bilgisiolan var mı??

mesaj yazma ekranına gir seçenekler - alıcı listesi - silmek istediğin numaraları temizle - kaydet.

Benim kastettiğim Mesaj oluştur/Mesaj/Seçenekler/Alıcı ekle/4.son alıcılar kısmında görünen numaralar.Yani mesaj attığın her numara orada kaydediliyor ve ben bunları bir türlü silemedim

• Konuya ilişkin bilgisi olan yok mu????
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.