Şimdi Ara

GÜNCEL - SAMSUNG L700 - Detaylı İnceleme (RESİMLİ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
82.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar. PDA mın arızalanması üzerine biraz da pda dan usanmıştım yeni bir telefon aldım L700. Şuanda 2. günüm. Genel olarak cihazdan memnunum fakat bir tek sorun var şimdilik. Bunu da internette araştırdım ve sadece bende olmadığını gördüm. Turkcell hat kullanıcılarda ana ekranda Turkcell yazması gereken yerde DeQ", bazen de £ sembolleri beliriyor. Şimdilik kullanımla ilgili bir sıkıntı yok. Umarım ilerleyen günlerde bu probleme bir çözüm getirilir. Herkesin cihazını iyi günlerde kullanmasını dilerim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: uygar2580

    Selam arkadaşlar. PDA mın arızalanması üzerine biraz da pda dan usanmıştım yeni bir telefon aldım L700. Şuanda 2. günüm. Genel olarak cihazdan memnunum fakat bir tek sorun var şimdilik. Bunu da internette araştırdım ve sadece bende olmadığını gördüm. Turkcell hat kullanıcılarda ana ekranda Turkcell yazması gereken yerde DeQ", bazen de £ sembolleri beliriyor. Şimdilik kullanımla ilgili bir sıkıntı yok. Umarım ilerleyen günlerde bu probleme bir çözüm getirilir. Herkesin cihazını iyi günlerde kullanmasını dilerim.


    kapatıp açınca düzeliyor bazen birkaç kez denemek gerekiyor
  • telefon güzel gibi gözüktü reis kardeşimizin verdiği linkteki inceleme burdaki incelemeye bakaraktan... tabi iyiden kastım fiyatına göre iyi bir ürün... siz ne dersiniz bu konuda... arkadaşım almayı düşünüyor... benim bu konularda bilgili olduğumu az çok bilio... ben güzel telefon dedim... ama genede herkeze danışmak lazım sizce arkadaşım bundan alsın mı???

    şu an resimleri biraz daha inceledim sanki ayrıntıları çok kaçırıyor gibi... böle resimi kabataslak çekiyor telefon...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawoix -- 9 Şubat 2009; 12:21:55 >
  • Bende bugün aldım tlf yi şarj konusundan doğal olarak bi firkrim yok.Sadece sağ ve sol seçim tuşları değişmiyor ona gıcık oldum onun dışında şık ve güsel bir telefon
  • Arkadaşlar telefonu bugün kampanyadan aldım.Gayet şık bir görüntüsü var ama mesaj sesini değiştiremedim.İşyerinde 3 telefonda aynı olunca sesler karışıyor.
    Mesaj sesinin nereden değişeceğini bilen varsa yardımcı olabilirmi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Blackboy55

    Arkadaşlar telefonu bugün kampanyadan aldım.Gayet şık bir görüntüsü var ama mesaj sesini değiştiremedim.İşyerinde 3 telefonda aynı olunca sesler karışıyor.
    Mesaj sesinin nereden değişeceğini bilen varsa yardımcı olabilirmi.

    ayarlar - telefon profilleri - aktif profilin üzerine gel - sol butona bas - düzenle'yi seç - bir sağdaki sekmeye geç - "mesaj uyarı sesi 1" yazan yeri seç
  • Arkadaşlar bir sey soracam ben bu telefonu aldım ama titreşimi açamıyom. # tusuna basınca titresime geciyor ama bu sefer de müzik calmıyor hem müzik hemde titreşim aynı anda nasıl aktifleştiriliyor bana yardımcı olursanız sevinirim ?
  • Arkadaşlar biri bana şu 3g teknolojisi hakkında detaylı bilgi verebilir mi....mesela 100mb kotayı yükseltme imkanımız var mıdır?normal internet sitelerinin tamamına ulaşabildiğimiz gibi bu sitelerin her şeyini görebiliyor muyuz?Telefonun çekmediği yerlerde işe yarıyor mu?operatörden operatöre farklılık meydana geliyor mu?

    Saygılarımla...
  • arkadaşlar mesaj alıcılarını silmek isteyipte silemeyen arkadaşlar için samsung cep telefonlarında kendini formatlama özelliği vardır
    Eğer bir sorunla karşılaşırda yanlış bir şey yaparsanız, paniklemeyin Samsung telefonların kendini formatlama özelliği var. Telefonda numara ekranına *2767*3855# yazın ve bir kaç dakika bekleyin. Uyarı yazısı silinecek ve telefon kapanıp tekrar açılacak. PIN kodunuzu girip sıfır aldığınız günkü gibi telefon elinizde.

    bunu deneyin telefonunuz ilk sıfır nasıl aldıysanız öyle oluyor..

    vede arkadaşlar msj falan gönderdiğimizde veya kontr sorgulattıgımızda dıt sesi geliyor bunu nasıl kapatabiliriz hakkında bilgisi olan yardımcı olabilirmi acaba?
  • arkadaşlar msj falan gönderdiğimizde veya kontr sorgulattıgımızda dıt sesi geliyor bunu nasıl kapatabiliriz hakkında bilgisi olan yardımcı olabilirmi acaba?

    BNDE BİLMİYORUM OYUN VE TEMA yükleye bilen varsa anlata bilirmi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coco76


    quote:

    Orjinalden alıntı: sugarboy

    neden 6300 a sürekli taş attın ki bence taraflı bir inceleme olmuş gibi...


    bence de haklı sugarboy.. inceleme adı üstünde inceleme. bu bence karşılaştırma olmuş. karşılaştırma olacaksa 6300 ile de foto çekin.

    ayrıca, çekim az denmiş. hadi turkcellde sorun olmaz ama ben kullanıyorum, biliyorum vodafone hat ile kullansam bu telefonu kesin kafayı yerim. flaşlı olması tek artısı bence. şarj süresi konusunda bilgim yok ama ümidim de yok. samsunglarda genel sorun şarj süresi diyor kullananlar. umarım L700 farklı olur bu konuda.

    k530i, 3120c denmiş.. açıklayım. hiçbiri çelik kapaklara sahip değil. ayrıca SAR oranları uçmuşş..

    6300ı övmüyorum. kamerası kötü, şarj süresi kullanıcıya bağlı az olabilir. ama bu demek değil ki berbat. gerçek şu ki 6300' ı herkes kullanıyor nerdeyse. ben herkeste olan telefonu kullanmam derseniz almayın..


    dip not: 6300 SAR oranı = 0,57




    inceleyen arkadaşın verdiği sar değeri yanlış,L700 ve L700i modellerinin kullanma kılavuzlarındaki sar değerleri aşağıdadır.

    L700
     GÜNCEL - SAMSUNG L700 - Detaylı İnceleme (RESİMLİ)


    L700i
     GÜNCEL - SAMSUNG L700 - Detaylı İnceleme (RESİMLİ)




  • L700 'ün şarjı çok az gidiyor diyen arkadaşlar.
    1- Telefonu aldığınız gün 12 saat şar ettinizmi
    2-bluetooth vb. açıkmıydı
    bunları yapmadıysanız tel. ne yapsın bendede var 3 gün şarj gidiyor
  • Bence tamamıyla l700 kayırılmış diğer sony ericson felan bunlara kafa bile tutamaz 3.2 kamera dio ama 6300 ın 2.0 kamerası daha net bire bir karşılaştırdık l700ün flaşı diolar flaş hiç bişeye yaramıo 30 cm felan dibinde ki şeyi anca parlatıo herşeyden önce onların ekranı tft 6300ınki TFT+LCD sadece 6300ın eksikliği videosu biraz düşük ama kamerasına diyecek laf yok şarjı bunlara göre çokçok uzun gerçekten tasarım harikası bi telefon telefon karşılaştırma yerinde 3ünü karşılaştırın aynı resimde 3ünde açtık 6300 gerçekten onları bastırıor.alacak olursanız bence 6300 demişki sesi süper çıkıo l700de hoparlör die bişi yok aynı e250ninkini takmışlar 6300ın sesini bi dinleyin ne kadar tatlı ve kalın çıkıo çözünürlükde ikisinide bastırır 16milyon renk var.SAmsung gerçekten 5 para etmez kamerası aynı 1.3 gibi flaş bi şeye yaramıoBu modele puan verin!
    %
    Tasarım
    %
    Kullanım kolaylığı
    %
    Özellikler
    %
    Performans
    %
    Fiyat / Kalite
    %
    Sizin puanınız
    84%
    Genel puan
    Puanınızı kaydedin!
    aramıo 3gside 5 para etmez Bence alacak olursanız 6300Bu modele puan verin!
    %
    Tasarım
    %
    Kullanım kolaylığı
    %
    Özellikler
    %
    Performans
    %
    Fiyat / Kalite
    %
    Sizin puanınız
    86%
    Genel puan
    Puanınızı kayd




  • bu telefonda bluetoth kulaklık kullanabilirmiyiz?????
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatiha35

    bu telefonda bluetoth kulaklık kullanabilirmiyiz?????


    Evet ( neden olmasın )
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.