Şimdi Ara

Güncel resmi sürücüler (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
484
Cevap
0
Favori
88.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keşke diğer arkadaşlar başlığı acan arkadaşa ö.m atsalar.
    Böylece linklerin hepsi ilk sayfada ve de bir arada yer alır.
    Bu da arananın daha kolay ve seri bulunabilmesini sağlar.
    Yani bencesi böyle, kızmayın arkamdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 6 Kasım 2005, 8:56:27 >
  • thank you saol yaa
  • güzel bir çalısma eline sağlık
  • eline sağlık
  • eline sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: LiLattah

ellerine sağlık uzun zamandır bu bölüme uğramıyordum bir sürücü için geldim onu sende buldum.

Bilgi için saol ..

evett hehehe
  • saol teşekkür ederiz abi
  • eywallah..
  • bende XP PRO SP2 yüklü GeForce 5200 ekran kartı var bunun güncel sürücüsü hangisi sitesinde seçemedim yanlış bir şey yapmamak için ayrıca nasıl yükleniyor direk indirdiğimizimi açıyoruz..yardımcı olurmusunuz?
  • ellerişne sağlık
    kardeş elimde bitane aztech 288 cift cıkıs ses kartı var onnu driver i yokmu
  • Arkadaşlar ben çok yeni bir üyeyim. Bu konularda hizmeti geçen arkadaşlara Allah Razı olsun diyorum. Bence bundan daha güzel bir teşekkür bulamadım. Sağolun,varolun... Selamlar ....
  • çok saol çok işime yaradı doğrusu.
  • saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: FC_yavuzhan

saol

sende saolda nie öle el koö hareketi yapıon. biz teşekkür ederken gülümseriz sen kızmışsın

nese bende micro usb nin driverini arıom ama bulamadım bi türlü birileri bana yardımcı olabilirse çok sevinirim 98 de kullanamıyoz flash belleği bu yüzden

• quote:

Orjinalden alıntı: VirtualFrog

bende XP PRO SP2 yüklü GeForce 5200 ekran kartı var bunun güncel sürücüsü hangisi sitesinde seçemedim yanlış bir şey yapmamak için ayrıca nasıl yükleniyor direk indirdiğimizimi açıyoruz..yardımcı olurmusunuz?

nvidia fx 5200 için güncel sürücü...
    buradan ulaşabilirsiniz
    burdan güncel sürücüyü indir ama yüklemeye geçmeden eski sürücüyü önceden tamamen kaldır sonra yeni indirdiğini güvenle kurabilirsin

• serdarbasar sağolasın kardeş ama nedense o sayfada sürekli hata veriyor download dediğimde lisans sözleşmesini kabul et die bişi çıkıyor ya onu bi türlü ytamamlıyamıyor explorer o yüzden indiremedim ama nerden ineceğini öğrendim bende ordan dana önceden indirdim ama aynı şey olup olmadığına emin değildim..eski sürücüyü kaldır demişsin ama program ekle kaldırda göremedim ekran kartını..
  • güzel çalışma, ellerinize klavyenize sağlık,
  • bana kimse yardım etmicek mi
  • bu 5. sıradaki intel chipset oolayı nedir açıklar mısınız.. bu konuda onbaşı kalıyorum:)) sistemim aşağıda yazıyor indirmem gerekli mi alalı 1-2 ay oldu.. veya yapmam indirmem gerekenler nelerdir bu sistem özellikleri ile alakalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneMoreCupofCoffee -- 8 Kasım 2005, 18:41:47 >
  • www.driverguide.com u denemenizi şiddetle tavsiye ederim.. ben yıllardır kullandım ve arayıp da bulamadığım veya çalışmayan driver olmadı.. Eski parçalar bile var..
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.