Bildirim
güncel (RAW'a nasıl format atabilirm?)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yine anlatayım sakince..çünki şok içindeiym....program ile yeni bölüm oluşturdum..restart yaptım ve msdos olarak başladı program işlemini yaptı ve pc mi açtım C kısmından istediğim kdar bölümü almış fakat ayrılan ksım bilgisayarımda gözükmüyor..ve D yı tıkladğımda Biçimlendirilmemiş yazısı geliyor BOYUT bile yazmıyor...lütfen yardım edin..geri döndürebilirmiym

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Y_C_A -- 5 Şubat 2009; 0:50:15 >_____________________________ YolaFocusla -
başlattan çalıştırı açın. cmd yazın. c: yazıp entere basın. sonra format d: yazıp entere basın. (d: sürücüsü sanırım biçimlendirilmemiş denilen.) ve bekledikten sonra formatlanmış tertemiz d: sürücmüz artık erişilebilr durumda. _____________________________ -
format atmak istesem atarım ....bilgiler ne olcak abicim..geri istiyorum ben _____________________________ YolaFocusla -
-
evet abi...EasyRecovery Pro 6.10 die birşey buldum :s _____________________________ YolaFocusla -
-
pm de birşey yok...o zmaan o prgramı yüklüyorum _____________________________ YolaFocusla -
-
tamm gördüm...cvp da verdim :D _____________________________ YolaFocusla -
şuan pc bu durumda.....D sürücü Raw Olmuş.....ve biçimlendirmeyi kabul etmiyor....ne yapmam gerek??? lütfen yardım
http://img165.imagevenue.com/img.php?image=91662_ads85zl27_122_898lo.JPG&loc=loc898_____________________________ YolaFocusla -
sakın biçimlendirip easy bilmem neyle tarar kurtarırım diye düşünme bi şi bulamaz zira partition bölümlenmesi yapılmış. ama partitionları da tarayabilen kurtarıcı programlar var. kullandım ama beceremedim belki senin işine yarar. _____________________________ -
Recover My Files ile RAW halinde ki D diskimden KURTARMAYA BAŞLADIM dosyalarımı....fakat bunları yaptıkdan sonra NASIL D ye format atacağım...şuan kullanamyrm Diski _____________________________ YolaFocusla -
Verilerinizi kurtarabilirsiniz
http://forum.donanimhaber.com/m_24256990/mpage_1/key_//tm.htm#24256990_____________________________ -
anlamadım hocam orayı ya...ben verileri şuan kurtaryrm zaten...onda problem yok.... D DİSKİM RAW DURUMDA ONU nasıl kullanılabilir hale getireceğim _____________________________ YolaFocusla -
başlat/çalıştır/cmd yazın.. ve açılacak dos penceresine chkdsk/r d: yazın entere basarak chkdsk hizmetini çalıştırın.
Eğer bu işe yaramazsa, diğer bölümü de silip yeniden xp cd si ile format atmak zorunda kalabilirsiniz._____________________________ -
üstad partigon programları çok riskli programlardır bunlarla işlem yapmadan önce verilenizi mutlaka yedeklemeniz gerekirdi,
verileriniz sanırım artık ulaşılamayacak şekilde kaybolmuş, bundan sonrası için wnware programı ile sanal xp kurup üzerinde bu tür alıştırmaları yapabilirsiniz,_____________________________ -
ARKADAŞIM KURTARMA İŞLEMİNİ BAŞARILI ŞEKİLDE OLUOYR.....GEÇMİŞ ALINDI.....SİZDEN İSTEĞİMİZ D : diskine FORMAT ATMAK _____________________________ YolaFocusla -
Yukarda yazdım, hata denetleme işe yaramazsa xp cd si ile yeniden bölümleri silme yoluyla format atmak zorunda kalırsınız.
Başka yapacak bişey yok._____________________________ -
nasıl olmaz ya....zaten bilglerimi c ye atıyorum..birde onalrı cd felan mı yapcam ben..... Peki format bölümüne gitsem..ordan D yi silsem sonra Windowsu yüklemezsem....... böle birey olurmu? _____________________________ YolaFocusla
Benzer içerikler
- bilgisayar klavyeyi görmüyor
- 6 köşeli yıldız vida nasıl açılır
- start pxe over ipv4
- aç kapa musluk gıcırtısı nasıl giderilir
- bu eylemi gerçekleştirmek için izne ihtiyacınız var
- bilgisayar hızlandırma
- telefon suya düştü ne yapmalıyım
- internetim çok yavaş
- dlss nedir
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler