Şimdi Ara

Güncel KONTÖR fiyatları. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
0
Favori
219.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O AVEA'nın zam yapması evlat acısı gibi koydu ya. 25 YTL vermek koydu valla.

100 kontörden 150 kontöre çıkardılar mobil öğrenci aktifleştirmeyi. Ondan sonra zaten adama koymaya başladı. Düzenleme getirilecek dendi hala bi düzenleme yok.
  • Turkcell 100 Kontör = 17 ytl
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

O AVEA'nın zam yapması evlat acısı gibi koydu ya. 25 YTL vermek koydu valla.

100 kontörden 150 kontöre çıkardılar mobil öğrenci aktifleştirmeyi. Ondan sonra zaten adama koymaya başladı. Düzenleme getirilecek dendi hala bi düzenleme yok.

evet ya 25 ytl koyuyo adama :S
  • Bu gsm operatörleri zıvanadn çıktı.yalandan düzmece kampanyalarla göz boyuyorlar sadece.bi çok insanın eli ayağı olmasa bunlar ne yapacaklar?
  • şimdi baktımda Turkcell'e 25.06.2008 de zam yapmış yani doğumgünümde Turkcelle
  • quote:

Orjinalden alıntı: propesyonel

ooh Allah bereket versin . iyi sömürüyorlar valla

vallaha yav sömürgeciler sizi bune hergün zam
  • 1 faturalı hattım bir de kontörlü hattım var kontörlü hattıma yaklaşık 1,5 senedir 250 kontör yüklemedim.
  • Abiciğim biliyorum 2 gün sonra geleceksin bu konuyu da güncelleyeceksin. Çok özledik seni gel artık Sensiz DH Mobil'in hiç tadı yok
  • paraları konture yatirin en iyi yatırım aracı

ne dolar ne borsa hikaye :)
  • Doğuda küçük bir ilçede görev yapıyorum. Dün akşam telefoncu bir arkadaşımın yanına gittim, baktım suratını asmış. Hayırdır dedim. Dedi ki kontöre zam geldi ama elimizde hiç kontör yok. Bugün gelmesi gereken dağıtım aracı da arayıp cumartesi geleceğini söyledi. Kesin adamlar kokuyu aldı. Arkadaş saat 16.00 da öğrenmiş zammı, dedim DH yi takip et, orda saat 10 gibi zam geldiğini yazmıştı arkadaşlar. Sonra bir arkadaşa para verdi ve zamdan haberi olmayan kontörcüleri dolaşıp bayağı bir kontör topladı Burası ilçe olduğundan 18,50 ye satıyorlar kontörü, arkadaşı gitti 17,00 ytl ye zamdan haberi olmayan bir telefoncudan bayağı bir kontör aldı. duruma çok gülmüştüm paylaşmak istedim

• ya zam geldi mi gelmedi mi kafam karıştı .

edit : diğer konuyu okuyunca anlaşılıyor ki evet malesef zam gelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi propesyonel -- 4 Aralık 2008; 12:21:22 >
  • TURKCELL zam 04-12-2008
  • quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

quote:

Orjinalden alıntı: Dervişçimli

Turkcell faturalı hat kullanmak kontörlü kullanmaktan daha avantajlı bence.

faturalı hatlara pek kampanya yapılmıyor ki.

3 operatörün de kontörlü hattını kullanıyorum. hangisinde kampanya varsa ona geçiyorum. neredeyse 1,5 - 2 yıldır iletişime para ödemiyorum. kontörleri yükleyip transfer yolu ile satıyorum. hediyeleri bana kalıyor.

Hocam:
    1.hediye kontörlerimi yükleyip satıyosun?
    2.Aylık 250 kontör limiti yok mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: basturkemin

quote:

Orjinalden alıntı: c.alkan

bence artık çözüm fring gibi internet aramasını destekleyecek şeyler...

Skype, MSN, Yahoo Messenger fln her şeyi destekliyor.. WIFI olan her noktada istediğiniz kişiyle konuşabilirsiniz ama işte karşınızdakininde fring sahibi olması gerek.. şahsen kendi arkadaş grubumuz içinde başladık bu işe.. hem kontörlerimiz gitmiyor, faturalamız kabarmıyor hemde Hatsız tercihinde bile birbirimize ulaşabiliorz...

Bu konuyu uzun süredir bende düşünüyorum.

* Cep telefonunda Java ile MSN kullanıldığında, sesli ve görüntülü görüşme yapılabilecek bir telefon var mı?

* Yada VoIP üzerinden sybian telefonlarda birşeyler yapılıyordu, bu konuları araştırmak lazım ve en önemlisi 2.kameralar ve ses aktarımının internet üzerinden aktırabildiği bir telefon istiyorum bende artık.

Sonuçta her yerde kablosuz internet var, evimde de var ve sınırsız. Ayda 49 YTL ye çevremdekilerde tel görüşmesi yapabiliriz PC'yi kullanmadan böylelikle..

Arkadaşlar bende bu konuyla ilgili araştırmalar yapıyorum...Ama 2. kameralar ve ses aktarımı ancak 3G hızında yapılabilir.bu hızla anca mesaj yollanır... SANİYEDE 20 KİLOBAYTE

• bu akşam türkcell 150 lik aldım mecburen kampüsselden dolayı 26 ytl olmuş.
  • bayram öncesi fırsatçılık bu başka açıklaması yok..
  • VODAFONE Kontör Kartı Fiyatları
    50 kontör = 9 ytl
    100 Kontör = 17 ytl---- 18 ytl oluyor.
    150 kontör = 24 ytl--- 26 ytl oluyor.
    250 Kontör = 38 ytl--- 42 ytl oluyor.

12 aralıktan önce eski fiyatlardan almaya çalışın.

banka ve cepshop fiyatları 12 aralıkta güncellenecek.
  • ATM lerde 17

Kontör fiyatları abartı geliyor artık..

saaçmaladılar..

İlla Telekom akşam konuşturan tarifeye geçip sınırsız konuşturacaklar..
  • avea zam yolda.
    100 kontör = 18 YTL
    150 kontör = 26 YTL
    250 kontör = 42 YTL
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.