< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
[SERİ TAMAMLANIYOR!..] • [2023 | GÜNCEL] SEVİYE BAZLI TYT/AYT MATEMATİK BRANŞ DENEMELERİ LİSTESİ (3. sayfa)

-
-
tyt fen için de ben açtım,up
-
hocam sarmalın yeni basımını incelediniz mi çünkü yeni basımı bence birkaç tık yükselmesi lazım zorluk açısından
(tyt mat için diyorum ayt sine daha bakmadım ama bence o da zordur)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkaannn1421 -- 6 Şubat 2022; 19:29:57 > -
ilgili değerlendirmeler hem tyt hem ayt için geçerli hocam, hepsini bizzat kendim inceledim ve işi bilen birkaç dostuma da incelettim, güven sen bana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B849B3DA4 -- 6 Şubat 2022; 19:35:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet hocam inceledim ve doğru söylüyorsun, listeyi güncelleyeceğim birazdan
hız renk çözüyorum 345 alsam zorlanırmıyım? matematiğim kötü değil fakat geometride sıkıntı çekiyorum. kitap deneme alma konusunda çok kararsız kalıyorum birde malum fiyatları yüksek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadircan0650 -- 6 Şubat 2022; 21:54:3 > -
Yok hocam mirayı oraya koymanız haksızlık tekrar bakın isterim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
buyuk hizmet
Metin'in ilk denemeleri dahi bir garip; soruları zor, zaman alıcı ve daha önce görmediğim cinstendi. Orta - orta üstü diye aldım ama bence hem seviye olarak hem de kalite olarak bayağı iyi.
Endemik ilk 10 soru bakımından bazı denemelerinde hâlâ klasik ve bol işlemli soruları koysa da orta seviye için güzel; bazı problem soruları fasiküllerindeki sorularla yakın ve çok iyi hazırlanmış, geometrisi de çok iyiydi.
Bilgi Sarmal'ın 2022 basımını aldım, özellikle ilk denemeleri orta üstü olmuş ama 6-7 tane çözdüm, gerisi çok tekrar etmeye ve sıkmaya başladı, 15-20 netlerdeyseniz iyi olabilir.
Rasyonel'in soruları gerçekten güzel hazırlanmış, özellikle zorluk geçişleri çok iyi ve soruları farklı bakış açıları katıyor, bol bol görselli soru var ama çok rahatsız etmeyen ve soruyla bağdaşan görselleri kullanmışlar. Klasik soruları da var ve bunları da güzel noktalardan sormuşlar.
Toprak'ın birkaç denemesini geçen sene çözmüştüm, içinde bir sürü sayısal mantık sorusu vardı. Bana çok kötü gelmişti, yırtıp attım ama şimdi geometri sorularına bakınca keşke geometrisini çözseydim diye düşündüm.
-
evet
düzenledim
Aşırı kaliteli bir liste olmasına karşın bilgi sağlaması açısından birkaç deneme hakkında dipnot geçeyim
0-10 Net aralığında olan dostlarımız genel branş denemesi almak yerine deneme deposunun sayılar denemesi problemler denemesi üçgenler denemesi gibi alıp götürebilir
Toprak : Çok kaliteli bir başlangıç denemesi arkasında E-Ray denilen sistemle analizler çok kolaylaşıyor giriş için herkese öneriyorum
Hız ve Renk : Başlarda kolay hafif hafif zorlaşan bir deneme en güzel özelliği aralarında serpiştirdiği 2019 - 2020 - 2021 tyt sınavları iyi oluyor elimizin altında bulunması yine aynı şekilde analiz kısmı var
345: Çok kaliteli geçene seneye göre %50lik bir değişim var arkasında (galiba geçen sene yoktu) analiz tablosu var iş kolaylaştırıyor ve senaryo mantığı çok iyi .
Metin: Çok vakit çalıcı bir o kadar kaliteli sorular var önünde ilk 100bin ilk50bin diye yazmış oldukları bir soru zorluğu tablosu var sakın olaki ilk denemeyi çözemedim ben ilk yüz bine bile giremeyeceğim diye düşünmeyin çok zor bir deneme seti genel denemelerde 30 - 40 arası yapıyorsanız almalısınız.
-
Cok guzel konu ellerinize saglik. Yaptigin her soru doğru olur insallah
hız ve renkte dediğin şey mesela 2021 de çıkan sorunun aynısını denemeye mi koymuş yoksa benzerini mi ? Ve mesela ben branşta 15-20 yapıyorum çözsem net arttırır mı yoksa 345 mi alsam ? (2020 nin 345'ini bitirdim)
hız ve renk seviyesi nasıl? Almayı düşünüyorum da
ilk denemeler oldukça basit ama sonlara doğru bir tık zorlaşıyor ilk deneme olarak çözülebilir
-
345 in 2020 basımını çözdüm ve benim hocam 2021 basım yani ilk denemem değil acaba ne alsam ?
3d alabilirsin 345 zormuydu peki
-
son 2 deneme zorladı onun harici zor değildi pek .Ama seviyem 3d çözücek kadar iyi değil başka bi yayın alıcam sağ ol tavsiyen için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X