Şimdi Ara

[GÜNCEL HABER] Birgün'ün yalan haber yaptığı tescillendi (SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Ak Parti yönetimindeyken Teknolojik Silah ve Ekipman üreticisi T3 Vakfına yüklü miktarda kaynak aktardığı iddia edilmişti, Birgün gazetesinin yaptığı haberde kullandığı 'Sözde' belgenin gerçek olmadığı, belediye kayıtlarında böyle bir bağışla ilgili herhangi bir kayıtın olmadığı dolayısıyla yapılan haberin 'YALAN' olduğu kesinleşti. (Kaynak BKNZ: Resim 1)


    Birgün'ün ilgili haberde T3 Vakfının Tubitak ile ortaklaşa düzenlediği dünya üzerinde kısa sürede prestij ve popülarite kazanan ve her ülkeden, özellikle ülkemizdeki gençlerin buluşlar geliştirerek ödül için mücadele ettiği TEKNOFEST etkinliklerinin hedefe konması ise her kesimden tepki çekmişti. (Kaynak BKNZ: Resim 2)


    200Bin Lira manevi tazminat davasını kazanan T3 Vakfı Genel Başkanı Haluk Bayrakta yaptığı açıklamada:


    “Etikten, ahlaktan, doğruluktan sapmayacak gazeteciler yetişsin diye bu tazminatları da iletişim fakültesi öğrencilerine burs olarak vereceğiz” dedi. (Kaynak BKNZ: Resim 2 ÜST)


    [GÜNCEL HABER] Birgün'ün yalan haber yaptığı tescillendi (SS'li)
    [GÜNCEL HABER] Birgün'ün yalan haber yaptığı tescillendi (SS'li)

    Konu internet üzerinden derlenmiştir, hiçbir paylaşım/resim bana ait değildir.


    Bunu paylaşma nedenim: Ülkem adına büyük işler yapan Bayraktar kardeşlerin, T3 Vakfının ve Tubitak gibi güzide bir kurumun bunlar gibi saldırılara hedef olması bir vatandaş olarak beni öfkelendiriyor, bu insanları göz bebeğimiz gibi korumak yerine sanki alçakça işler yapıyorlarmış gibi hedefe konması damat/leğen algısıyla yıpratılıyor ve yapacakları engellenmeye çalışılıyor olması her vicdanlı Türkiye Cumhuriyeti vatandaşını öfkelendirmelidir!








  • Birgün, sözcü, t24, cumhuriyet gibi mecralar doğru haber yaptı diye bir gelişme daha ilgi çekici olabilir. Bazen cumhuriyet in yedirdiği yalanlar yüzünden yediği tekzipler ana sayfasının yarısını kaplıyor.

    Ama ne de olsa malum kitle servis edileni sorgulamadan yutuyor diye düşünüyorlar. Ekmeklerine bakıyorlar, patronları ne emrederse onu yazacaklar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.