Şimdi Ara

GÜNCEL FİYAT SATILIK PIRANHA INFINITI HD NAVİGASYON CİHAZI+GARANTİLİ+FATURALI+FULL KUTULU+TERTEMİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mersin
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Arkadaşlar Bimeks'ten aldığım 31.08.2011 fatura tarihli Piranha Infiniti Hd navigasyon cihazımı satmaktayım...cihaz sadece ankara gezisinde kullanıldı ve daha sonra kutusuna koyup kaldırdım...en ufak bir çiziği dahi yoktur...faturası full kutusu garantisi halen mevcuttur...istediğim fiyat 150 TL+kargodur...lütfen pazarlık ve takas teklif etmeyiniz...önce kargo sonra havale şeklinde satıyorum...

GÜNCEL FİYAT SATILIK PIRANHA INFINITI HD NAVİGASYON CİHAZI+GARANTİLİ+FATURALI+FULL KUTULU+TERTEMİZ

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poten_za -- 22 Ocak 2012; 18:43:14 >

• Hocam bluetooth ve fm transmitter vr mi bu cihazda. Birde pm ile son fiyati soylerseniz ciddi aliciyim tesekkurler.
  • Hocam hayırlı satışlar..
    Bende bu aralar navigasyon cihazı arıyorum, fiyatınıza saygı duyup sözünüze de itibar etmekle birlikte verebileceğim miktarı affınıza sığınarak belirtmek istiyorum..
    Şayet ürününüzde 140TL ye inmeyi düşünürseniz cihazınıza talibim..
    Ayrıca nacizane fikrim belli bir referansa sahip olmayan kişiler ile önce kargo sonra havale şeklinde alışveriş yapmamanız..

Saygılarımla..
  • Hayırlı akşamlar, internette arama yaparken ilanınızı buldum.
    Cihazınızda herhangi bir çizik vs. yoksa ve ömürboyu güncelleme opsiyonu mevcutsa, yani sözünüzün ve cihazınızın arkasındaysanız; zekibal@hotmail.com veya 0505 7504470 telefonumdan bana ulaşınız.
    Özelden vereceğim ad ve adrese kargoya verildiği anda 150 Tlyi dilediğiniz iban numarasına gönderirim. Cevabınızı bekliyorum.

İnşallah iyi bir alışveriş olur.
    İyi akşamlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.