Şimdi Ara

<< Güncel Durum Nedir? >>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selamlar Herkese,

    Muonline ile ilgili Türkiye'deki son durum nedir? 2000 'li yılların başında bu oyun pek popülerdi. Şimdi ne alemde? O dönem bu oyunu oynayanların tamamına yakınının ya ölmüş ya da ölmek üzere olması gerekir.  




  • Biz en son bıraktığımızda 97D sürümü mevcuttu, ticari bir kaygımız yoktu. Şimdi sezonlar, wcoin midir ne halttır paralar havalarda uçuşuyor. Sunucu dosyasını ragezone 'dan bulur, patates halimizle kurardık. 45-50 online oyuncumuz olurdu. Bu amatör ruhu arıyorum :)

  • yaş oldu 35 halen her gün şu forum sayfasını açıyorum. aslında ortam olan sw bulsam gircem ama yok gibi. türk oyuncu kalmamış. olanlar da yeni sezonlarda. 18 yıl oldu yine soğumamışız şu oyundan. ama insan şu forumun canlılığını bile özlüyor.

  • TROJ T kullanıcısına yanıt

    TROJ selamlar, aslında sunucu açmayı düşünüyorum fakat yıllar sonra bu işe tekrar kalkışmak biraz zor geliyor. Maddi anlamda imkanlarım uygun aslında fakat nereden başlanır nasıl yapılır bir fikrim yok. Sunucu açılsa kaç günde patlatırlar, stabil bir versiyon bulmak istesek nasıl yapacağız bilemedim.

    Yıllar yıllar evvel nasıl yapmışım hiç hatırlamıyorum, hatta o dönemdeki kendime bile yabancıyım yani. Buraya 17-18 yıl önce yazdığım bir mesajı gördüm açtığım sunucu ile ilgili. Bu kadar uzun cümleleri kuracak kafayı ne ara yitirdim onu bile anlamadım..

  • hiç bulaşma derim hocam. ilkten hevesli oluyor insan bi noktadan sonra uğraşamaz hale geliniyor. bir de oyuncu gelmeyince üzüldüğünle kalırsın.

  • TROJ T kullanıcısına yanıt

    Hocam mesele oyuncu gelmesi veya gelmemesi değil. Ben o yılları özledim :)

  • gel kurak bi sw ozaman :)

  • arkadaslar selamlar biz 3 sezondur muwar.net oynuyoduk eylul gibi aciliyor, mayista kapaniyor. Server dun kapandi adminler ve servet gayet kaliteli eylul ekim gibi tekrar aktif olacak 97d kaliteli server eylul ekimde gorusuruz bekleriz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TROJ T kullanıcısına yanıt

    Ben varım hocam. Hedef göster :)

  • spartanasd S kullanıcısına yanıt

    Selamlar, benim derdim tamamen bize ait, istediğimiz gibi at koşturabileceğimiz bir sunucuyu kurmak. İsteyen herkesin gelebileceği, 7/24 açık bir sunucu kurmak istiyorum. 97D yi 2004-2005 yıllarında o dönem pentium 3 işlemcili, windows 2000 sunucuya kurmuştum. Elimde boşta duran i5 işlemcili bir makina mevcut. Üzerinde hyper-v aktif. Bir işe yarar diye düşünüyorum, doğru server dosyalarını da bulursak tabi.

  • Selamlar,



    97D sevdası bitmez, ilkler başkadır her zaman.


    Malesef yeni sezonlara alışamadım veya alışmak istemedim. Yaş 30, ama hala dönüp bakıyorum buralara. Benim gibi birçok insan giriyor ama cevap yazmıyor,eminim. Eski günler çok güzeldi , çok özlüyorum.

  • Bende 2000 li yıllarda ilk kez oynamıştım. İlk versiyonu gerçekten çok özeldi. Ama sezon 6 da benim favorilerim arasında. Eğer server kuracsksaniz ne cok eski çok yeni. Yani sezon 6 bence ideal. Su eski mu ortamı yardimlasma sohbet ortami olusacaksa bende elimden gelen maddi manevi bütün desteği vermek isterim. Gerçekten unutulmaz günler gecirdik. Hala o dönemden arkadaşlarla görüşüyoruz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 97d için aklımda kaldığı kadar yardım edebilirim.  

  • Yıllar sonra ilk defa ortamı bir kolaçan edeyim diye girdim eskinin tadını unutamayan bir ben değilmişim demek :)

  • 20 li yaşlarda olan yoktur zaten aramızda herhalde :) sürekli bakıyorum foruma bir kaç bir şey güzel sw bulur muyum diye ama artık sanırım kalmadı öyle kalabalık serverlar. Arkadaşın dediği muwar 2-3 güne açılacakmış ona göz atacağım bende belki fena değildir :)

  • ben bi hazırlık yapıyorum, açık kaynak kodlu 0.97 dosyalarla, nostaljiyi bozmadan modernize edilmiş (maplist, hp bar, skill-hit fix gibi).


    oynayanları deli gibi kasmaya zorlamayan, oyuna girince oyunu oynatan bi sistem düşünüyorum. zen üzerine kurulu, sadece oynayarak kazanım üzerine hiçbir vip, item satışı olmayan, admin etkinliği gibi saçma şeyleri olmayan, ama eğlenmeye katkı sağlayacak zen lottery yani zen ile katılıp zen kazanabileceği piyango sistemi gibi ekstraları olan, exp i ne çok düşük ne yüksek, başlangıçta ekstra pointle oynamayı teşvik eden, ama günde onlarca res attırmayan, oyuncuya dinlenme ve item, zen arama fırsatı veren karakterler arası dengenin item ve point dağılımına bağlı olduğu, +11+dd Leg itemin efsanevi olduğu, bc,ds ye oyuncuların girmek için sıraya girdiği bir oyun planlıyorum.


    local de ayarlamalar bittikten sonra sunucuya aktaracağım. web kodlaması sadece bu oyuna özgü olacak.


    yeni nesilleri belki pek çekmez ama bk ya bronze set dizen, divine giyen elf e hayranlıkla bakan nesle hitap edecek, 3-5 kişi bile olsa boş vakitlerde keyif verecek bi oyun olur umudundayım.





  • TROJ T kullanıcısına yanıt

    umarım güzel olur. revaçta olan bir türk serverı kaldı mı? mu adana gibi....




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterligi -- 17 Eylül 2023; 17:54:51 >
  • masterligi kullanıcısına yanıt

    o da bitti Lee bıraktı bu işleri

  • Ragezone forumlarından bu dosyaları bulur indirir kurardık. Şimdi bakıyorum da 20 sene öncesinin o pure hali ile paylaşılan bir dosya yok. Bulsam iyi olurdu  

  • Biraz bakındım ve makinamın her yerine virüs bulaşmaya çalıştı, bu dosyalara ne olmulş böyle hahah.. Bu oyunu oynamak isteyen insanlara bu dosyaların halini nasıl açıklarız?

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.