Tamda pazartesi günü dolar alacaktım ay sonu şirketler satar biraz geri çekilme olur hesabı yapıyorken Biden in konuşması iyi olmadı... Soykırım demesi bize pahalıya mal olacak... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🔥 Dolar 40,55 - Euro 47,65 - Altın 4.365 | 25 TEMMUZ 🔥 (5993. sayfa)

-
-
ben aldım alacağımı kriptoda dolar bazlı olarak tutuyorum. fonlarda Türk hisse fonlarını ( 2 adet TCD, TKF ) saymazsam 3 fon ( AFT, YAY, IPJ ) yabancı hisse onuda dolar sayarım
edit : biraz pişman oldum bu türk hisse fonlarını aldığıma TL değer kaybettikçe adamlar napsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M4M00D -- 24 Nisan 2021; 19:35:33 > -
O kadar olacağını zannetmiyorum şahsen zaten Avrupa'nın birçok ülkesi soykırım olarak tanımlıyor. Şahsi beklentim en fazla 8.60-8.70 olup sonra düşmesi. Eğer bir sıçrama olacaksa Halkbank davası ile olabilir o zaman karara göre 9 TL'yi görme ihtimalimiz yüksek.
-
quote:
Orijinalden alıntı: M4M00Dben aldım alacağımı kriptoda dolar bazlı olarak tutuyorum. fonlarda Türk hisse fonlarını ( 2 adet TCD, TKF ) saymazsam 3 fon ( AFT, YAY, IPJ ) yabancı hisse onuda dolar sayarım
edit : biraz pişman oldum bu türk hisse fonlarını aldığıma TL değer kaybettikçe adamlar napsın
İnşallah alım fırsatı verir dolar yoksa arkasından el sallamak zorunda kalacağız... Merkez bankası da birşey yapmıyor... Sanırım sağlam bir devalüasyon geliyor...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cünkü herseye zammı geciriyorlar hemen
-
elimde nakit kalmadı benim mayışa da var daha o yüzden ben size el sallarım hocam
-
8.50+ bekliyorum ben 9 benim içinde çok YTD
-
konuşma bir anda gelmedi, soykırım kelimesini kullanacağı belliydi zaten. dünkü rezil yayından dolayı artış devam eder zaten, pek bir sıçrama olacağını sanmıyorum.
-
aynen öyle hocam herşey 2x zamlanıyor
-
Amerika tam zamanında yetişti , zaten dibe batıyorduk şimdi bahanesi bu olacak.Dış güçlerin arkasına sığınacaklar yine herşey unutulacak.
-
Biden 1915 Olayları İçin ''Soykırım'' İfadesini Kullandı....
-
halkbank davasıda var Allah bize yardım etsin
hala ne alıyorsam haftaya zamlanıyor
-
Dün akşam konuşan Merkez Bankası'ndan ben şahsen bişey beklemiyorum. Varlık ve yükümlülük aynı şeyler, hiçbir zaman net rezervler hesaplanmazdı dedi. PPK toplantısındaki tutanaklarda neden "gerekirse ek sıkılaştırma yaparız cümlesi kaldırıldı?" sorusuna "Reel sektör üzülüyor" dedi. En fazla faizi %25'e getirir, getirir ama artık üretim yapan 3-5 ihracatçı da parayı faize atar geçer köşesine. Dolarda da çok ciddi bir düşüş olmaz, çünkü büyük bir güven kaybı var. Avrupa'daki global yatırım şirketlerinden hiçbiri artık haftalık bültenlerinde Türkiye'den bahsetmiyor. Geçen hafta bir Commerzbank işte 3. çeyrekte dolarda 10 TL seviyesini bekliyoruz dedi. Adamların bültenlerinde yoksak bize yatırım yapacak yatırımcı bizi ekstradan araştırması gerekecek. Araştırsa da çok iyi şeyler görmeyeceği için bu saatten sonra yapılacak tek şey devalasyonun yavaş yavaş yapılması olur. YTD
-
Bidon soykırım dedi diye
Dolar artacak diye sevinmek nedir?
Tüm Türk milletine iftira atılmıştır.
Bunun nesine seviniyorsunuz ?
Burdan gelecek olan getiri gelmez olsun
Batıdan çıkarılmak demek ağır fakirleşmek demek. Merhaba 40 50 dolar asgari ücret, hoş geldin tüp kuryukları, ay çiçek yağı kuyrukları, %500 ötv.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
@Cinscat Dört yıl önceki konu hortlamış. O zamanlar dolar 10TL olacak ağır sanayi devleri beyaz türkler kaçacak, traktör üretilmeyecek, tarladaki traktörlere mazot gitmeyecek tarım çöekcek, Suriye'den beter olacak diyen yine sen miydin?
Öyledin ise neden bugün 8,5 tl'ye yaklaştı vay anam muhabetti çekiyorsun. Neden 4 sene önce 10 tl olmadı? 128 milyar doları soruyordun acab sebebi bu olabilir mi?
HAH HAH HAAAH ve de KEH KEH
-
Nasıl ne yayını
Uc gündür anlayamadı millet bunlar dijital para borsası falan değil adam belli bir miktar coin alıyor o hacmi karsilasin diye herkes parasını çekince çöken sistem hesabı.Bankalardaki zorunlu karşılık muhabbeti onun sanal karşılığı var ama fiziki karşılığı yok oda önemli değil zaten.
Bu ilki yani 100000 coin ile 1.000.000 Luk işlem sitede gözüküyor işte senin coin'in var hesabı çöküş olunca ana karşılık eriyor.
İkincisi direk saadet zinciri adam kendi bu coin yapıyor ben eminim o coinde yok sadece sitedeki bir rakam arkasinda coin teknolojisi falan yok dümdüz para topluyor.İste x coin sürekli yükseliyor sitede ortada bildiğin sayac aldıkça alıyor millet sonra nakite çevirmeye kalkınca birileri havalimanı.
Pazartesi 4.90, ytd
-
YARISI MI
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X