Şimdi Ara

🔥 Dolar 38,84 - Euro 43,35 - Altın 3.980 | 16 MAYIS 🔥 (3890. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: freshwind Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 39 Misafir (8 Mobil) - 32 Masaüstü8 Mobil
5 sn
248.684
Cevap
1.193
Favori
12.495.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1157 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
28. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 38883889389038913892
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cokbaska

ABD çökücekmiymiş?? Komik olmayın lütfen
    ABD çöker çöker belkide belkide belli olmaz daha da büyük yani bu dünyanın gidişatına bağlı.

Ama olacak şu en büyük hizmet talebi ve kasa görevi gören bu ülke yani dümeni ele alan ülke batsa diyelim muadili yokki şuan her halta ona bağlısın.Dünyayıda sömürüyor enflasyonu borcunuda ödetiyor ama herkestende dağıttığı para karşılığı hizmet alan en büyük yapı yani böyle büyük müşteride yok.E ne olacak sonra.

Doların hakimiyeti çökmez maalesef herşey dolara endeksli sanal para filan diyenler vardı bunlar boş işler.Dünyada hileli pek çok olaya var bu gibi sıkıntılı ve güven problemi içeren şeyleri kimse yapmaz.ABD doları yeri gelince bir koz yeri gelince açıklarını korumak için kullanıyor.Sanal para ile bu olmaz.Bu hakimiyet sona ermez yani.

Biz görmeyiz gidişatı ama eğer olaki her bölge kendi orduları geliştirir ve enerji anlamında bir buhran yaşanırsa o zaman dengeler değişebilir ama bunuda ben bu yüzyılın sonu ve sonraki yüzyılda bekliyorum yani biz göremeyiz boşa tartışmanın lüzumu yok.

• Bu gidişle ABD’nin uzun vadede çöküşe geçeceğini ve ticaret merkezi olmaktan çıkacağını varsayarsak ki birçok ekomistin de dile getirdiği budur; Türkiye’nin ileride konumu dolayısıyla yükselen bir devlet olması kaçınılmaz gibi.

İstanbul dünyanın ticaret merkezi haline gelebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayeller Paris....
    Gerçekler Çorum...! 🤔😐😶

• ABD dediğimiz ülke gelecek 10-15 yılını planlayan ülkedir çöküş olucağını sanmıyorum ha eğer olucaksa da farklı amaçlar için bilerek isteyerek kendileri yapabilir.Sonuçta yine kazanan onlar olucak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 🔥 Dolar 38,84 - Euro 43,35 - Altın 3.980  | 16 MAYIS 🔥
  • quote:

Orijinalden alıntı: mitokondrioglukadayi

Ne dusunuyorlar bilemiyorum ama bu kur 7 uzerinde seyrederse secim mecim asla bir daha iktidari gorme ihtimalleri olmayacak. %10`u zor alirlar. Faiz dusurup para basmak bir ekonomi politikasi degildir.
    Enflasyonu katlarsın o mantıklı ve şuda net şuanki ekonomik durum düzelmeyecek ülkeler kendi iç dinamiklerini canlandırma peşinde diğer ülkelere yardım değil yani sen olaki ilk yardım çantanı kendin hazırlamadı isen geçmiş olsun.
  • hitlerle birleşip Sovyetleri yıksaydık ABD çökerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3lank0lik

Enflasyonu katlarsın o mantıklı ve şuda net şuanki ekonomik durum düzelmeyecek ülkeler kendi iç dinamiklerini canlandırma peşinde diğer ülkelere yardım değil yani sen olaki ilk yardım çantanı kendin hazırlamadı isen geçmiş olsun.

Alıntıları Göster
    Corona oncesi zaten ekonomi cok kotuydu, simdi kaynak olmadigi icin para basiliyor, karsiligi yok. Doviz girisi de yok. Bu denklemden ancak Lucifer cikar. Dovizin dusmedigi algisi topluma iyice oturmus durumda, bu dolarizasyonu iyice korukluyor ve 2018 benzeri bir kur sokunu tetikleme olasiligi masada duruyor.

Artik ne yapilacaksa yapilmali, aksi takdirde siyaseten bitisin resmidir bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitokondrioglukadayi -- 21 Nisan 2020; 15:26:52 >

• cokbaska kullanıcısına yanıt
    Neden olmasın ?

Çİn-rusya-hindistan-Türkiye
  • Bak bu dolar Arefeyi gösterir bayramı göstermeyecek demedi deme İbrâhim 7 oluyooooor az kaldı diye davul çalanlar sizleri daha sonra piste alalım

• 6.99

geri sayım başladı
  • MRT_ kullanıcısına yanıt
    onstamı senın sarılar :)
    benim gramda bırak düşmesin. saat 10.111 gibi satıcaktım cuma aldığım sarıları. dedim 1.5 tl gram basına bırak artsın. dışarı çıktım geldim. zarardayım :))). altın sabır işidir bekleyip görücez.
  • Ne yaptiklarini kestirmek mumkun degil, kimse salgin vardi, o yuzden ekonomik kriz oldu lafini yemez... 7`yi tabelada goren, secimlerde fisi elinize tutusturur.
  • Patron çıldırdı!!
    Dollarda şok indirim
    1 dollar 6.99 tl

• acquiles A kullanıcısına yanıt
    7 üstünde nerede direnç var hocam 7.15 mı ?
    7 yi görünce düzeltme gelir mi sizce ?

Teşekkür ederim şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih591 -- 21 Nisan 2020; 15:41:48 >
  • mitokondrioglukadayi kullanıcısına yanıt
    Corona dan oldu bizim suçumuz yok derler hocam

• Aylarca merkezin net rezervinin sifira yaklastigi konusulurken, hala doviz satiliyordu ama o sirada kur hic durmadan dikine hareket etti, surekli yukseldi, hala doviz sattilar. Sonuc ortada. Bu isin sonuna gelindi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih591

Corona dan oldu bizim suçumuz yok derler hocam
    Secim gelince nasil belediyeler gittiyse, bu sefer iktidar da gider. Corona`dan oldu lafini yemez bu millet. Cepler yaniyor artik. Delik bitti, tutustu, alev aldi.
  • MRT_ kullanıcısına yanıt
    Kıdemli analist ons öyle bir çakılacak ki gram 340 olacak dedi. Dolar fırlayacak da dedi. Merakla izliyoruz.

• Nefesler tutuldu yatırımı olan veya olmayan altında 7 yi gözlüyor.

• 
Sayfa: önceki 38883889389038913892
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.