Şimdi Ara

🔥 DOLAR - EURO - ALTIN 🔥(ANA KONU) (3528. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: erd123 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 27 Misafir (10 Mobil) - 18 Masaüstü10 Mobil
5 sn
255.260
Cevap
1.280
Favori
13.317.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1167 oy
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 35263527352835293530
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sokrates 1983

Sen kârı hesaplıyorsun birde zararı hesaplasan ben 146 bin TL ye oldu da 6.40 dan dolar alıp elimde patlasaydi şimdi zararın bini bir paraydi...En azından aldığım Tarla patlamiyor :)) Sıfır riskli bir işlem benimki bu piyasada bizim gibi küçük oyuncuları yerler ben bunu bilir bunu söylerim....

Alıntıları Göster
    Altın daha fazla getirebilirdi, o da akmaz kokmaz. Aynı paraya geçen hafta 2 adet alabildim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Atıp durmayın şu herifi valla bıktım yüzünü görmekten.Boş yapıp duruyor

Orijinalden alıntı: BluePassenger

Hocam bi tahmininiz var mı
    Dip nere zirve nere

Orta vade hedefler
    6.15,6.50 ve malum.

Bu hafta açılış ile aşağıya inecek gibi.
    5.7609
    5.7340
    5.7190
    xxxxx
    5.6590
    5.6260
    5.6050

• Adamla sahsi derdiniz var anlasilan uluorta bahsetmeyin o halde...

Gülmek haricinde şu herifin videolarını ciddiye alan varmı

Doğru konuştuğu birçok nokta var ama olayın cılkını çıkardı son zamanlarda.Karşına alıp ciddiye alamıyorsun.

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6000 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • quote:

Orijinalden alıntı: İl teber

Bilgilerin yanlış.

Yapının sağlamlığı ile duvarların bir alakası yok. Yapının sağlamlığı statik projesi ile alakalı. Binanın temeli ve taşıyıcı kolonlar , kirişler , demir-donatı, beton vb. etkenler önemli.

Sen dandik eve istersen 2 metre kalınlığında duvar ör. Hiç bir olayı yok.

Ayrıca Türkiye'de artık C35/45 beton kullanılıyor binalarda ve Türkiye standardı Almanya'dan daha iyi bu konuda.

Türkiye'de C35/45 sınıfı beton 22 N/mm2 dayanıma sahipken Almanya'da 14,7 N/mm2 Avrupa Birliği üye ülkeler ortalaması ise 11,6 N/mm2

Tabi bu 2-3 sene önce idi. Şimdi bilmiyorum nasıl.

Alıntıları Göster
    Arkadaş bilmediğiniz konu hakkında sallayıpta rezil olmayın ya.C35 beton nasıl 22 Mpa dayanım veriyor Almanyada ise 14.7 veriyormuş bak sen şu işe

• _____________________________
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Sayenizde güne selçukun atillanın yüzünü görerek başlıyoruz ha birde yaşar nuri var

Orijinalden alıntı: RavenoLL

Arkadaş bilmediğiniz konu hakkında sallayıpta rezil olmayın ya.C35 beton nasıl 22 Mpa dayanım veriyor Almanyada ise 14.7 veriyormuş bak sen şu işe

Alıntıları Göster
    Üretici firmanın beyanı buydu yanlış hatırlamıyorsam.

Türkiye nin standartlarının Almanyadan iyi olması normal olan zaten deprem riski karşılaştırmasına bakarsak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sokrates 1983

Hocam İstanbul'a Ankara'ya Kayyum atadığın gün döviz altın ne olur biliyor musun? Borsa biranda çöker bir daha belini doğrultamaz.... Halkın ayaklanmaz kayyum atandı diye ama dolar biranda 20 TL altın 600 TL olursa bak bakalım ne oluyor... Demirel'in bir sözü vardı iktidarları tencere tava götürür diye...Bu işler öyle kolay değil... Partili Cumhur Başkanı Tayyip Erdoğan da biliyor bir daha ki seçimde iktidardan gideceklerini uzatmaları oynuyorlar ne götürürsek misali....

Alıntıları Göster
    BirazCIK fazla abartmadınız mı?$ 20 tl altının gram 600 tl filân?

$ da oynasa oynasa 1 tl oynar.oda max. Rakam.

• M.ERTEN kullanıcısına yanıt
    1- dolar 20 tl olsa altın 970 lira olur.

2- "max 1 tl oynar" diye bi şey söyleyemeyiz. +1 olur +2 olur, +3 olur bunu kimse bilemez. sadece artacağını bilebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 9 Eylül 2019; 11:37:21 >

Orijinalden alıntı: BlackGhost12

Çine alternatif lazım. Trde ücretler düştükçe düşecektir. İşsizlik %20 den %30 a çıkabilir.
    Ben ne dedim. Felaket geliyor. Kimse birşey alamayacak. Herkes yoksullaşacak.

• MacGyver. kullanıcısına yanıt
    Bilemez tabiki.ama s400 ve faiz indirimine rağmen hiç bir hareketlilik olmadıysa ben bunda kayda değer bi hareket beklemem.o manada söyledim.

s400 alımından da, faiz indiriminden de çok çok daha önemli ve ekstrem bir olaydan söz ediyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 9 Eylül 2019; 11:39:0 >

Orijinalden alıntı: Equris

Ülkenin bakanı bile click bait yapıyor artık (:
    Kasa: Deepcool CH160 | Güç Kaynağı: Asus ROG Strix Loki SFX-L 850W Platinum | İşlemci: AMD 7800x3D @4.2GHz | Anakart: Asus ROG Strix B650E-I Gaming Wifi | Ekran Kartı: Asus Dual AMD Radeon RX-7800XT OC Edition | Ram: Gskill TridentZ EXPO (2*16) 32Gb 6000 Mhz | SSD: Samsung 990 Pro 2TB | İşlemci Soğutucu: Deepcool Assassin IV Premium | Monitör: Xiaomi Mi IPS 34" Ultrawide | Klavye: Logitech G915 TKL | Mouse: Logitech G502 X Plus | Headset: HyperX Cloud III | Gamepad: Xbox One Elite II |Ses Sistemi: Focal Alpha 65" |
    UPS: Powersonic 1000VA |
  • Nuri ne yaptı ?

TL Dolar Avro seviywlerine çok yakın olması şartı ile ...

Hepsini bir yapıncq anca nefes alınabiilşr...

Selçuk Geçer gibilerin TL değersizleşsin yani Döviz yükselsin dqha da durusuna şaysen karşıyımdır! ...

Declet ekonomi politikaları vicdansız akılsız olmasıdır aslında...
Sayfa: önceki 35263527352835293530
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.