🔥🔥🔥 DOLAR - EURO - ALTIN 🔥🔥🔥 (ANA KONU) (13037. sayfa)
24 Mobil
Popüler Konular listesinde
-
-
TÜİK Eylül 2026 Enflasyon Verilerini Açıkladı: TÜFE %29,73, Yİ-ÜFE %27,38 Oldu | Ekonomi
burada haber doğru şekilde yazılmış.
TÜFE 1,84
ÜFE 2,07
haberin yazımı yüzünden yanlış anlamışım...
_____________________________ "Sürekli savaşların yaşam kanunu olduğu bu dünyada, savaşmak istemeyen yaşam hakkına sahip değildir." Adolf HİTLER -
Sorun değil, saygılar.
_____________________________ İmza yok parmak bassam? -
Üfürükten teyyare selam söyle o yare... Tuik yine bu ay sallamasyon enflasyon verisi açıklamış. Yıl sonu geliyor ya maaşlara az zam vermek için kata kulliler başladı.. Bu açıklanan enflasyona inanan varsa hiç çarşı pazar market gezmiyordur...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Enflasyon çatır çatır düşüyor, birileri hala battık bittik öldük çöktük.. 24 yıldır batmadı ülke
Sene sonu %25 altini da göreceğiz inşallah, zamları da max %15 hedefe gore yaparsak, 2027 de bizi kimse tutamaz, Enflasyon canavarı geldiğine pişman olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tuik verisi inanmak için değil zaten. Resmi artışların ne jadar yapılacağının belirlenmesi icindir..
Bilmukabele değerli hocam, sizin gibi gerçekleri görenler olması ülkeye olan umudumuzu artırıyor. Fon manipülasyonu ile ekonomiyi batırmaya çalıştılar ama fırsat vermedik. Acilen gerekli tedbirler alınıp fonzedelerinin zararın giderilmesine yönelik işlemler başlatıldı. Gerçi bu aziz millet gerekirse o parasından feragat eder devlete bağışlardı ama şimdilik buna gerek yok.
_____________________________ İmza yok parmak bassam? -
Yok böyle olmicak, fon konusu bi türlü sıcaklığını yitirmiyor. O zaman bi İstanbul, ankara, izmir belediyelerinden transfer gelsin💡💡💡
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
şaka maka, sanki belediye başkanı şahsına almış oyları, kendi malıymış gibi başka partiye geçiyor ya, rezillik resmen. vatandaşın oyları bile satılık hale getiriliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Hayat bir gündür, o da bugündür. -
Gerçek anlamda demokrasiye bi darbe bu geçişler. Saçmalık
zaten yapanların demokrasi diye bir ideali var mı, tartışılır.
_____________________________ Hayat bir gündür, o da bugündür. -
Hocalar bu kadar yatırımı nerden takip ediyorunuz yav? Biri bir yerde biri bir yerde. Ben Porttrack kullanmaya başladım işim gördüldü. Önceden excelde birşey yapmıştım ama acayip yoruyodu valla.. her gün başka yeri bozuluyodu. Bir sürü analiz veriyor excel ile yapamayacağın yapsan da 1 sene sürecek.
_____________________________ -
Başkanlık, vekillik gibi görevlerde başka partiye geçince o görevin düşmesi lazım. Partisiyle anlaşamayan bağımsız devam etsin ama başka partiye geçmesin.
_____________________________ Yok imza mimza -
bana kalsa, parti değiştiren ilk seferde, önceki tüm görevlerinden arındırılmalı, yalın ayak, baldırı çıplak olarak yeni partisine gitmeli. ikinci seferde ise siyasi yasak getirilmeli.
_____________________________ Hayat bir gündür, o da bugündür. -
Belediye başkanlığı seçimine gerek yok. Belediyeleri Merkezi yönetim atasın.. Hangi parti olursa olsun rant dönen yerler belediyeler.. Bugün belediye tanıdık varsa olmayan ruhsat alınır, imkansız denen yere bina dikilir her şey olur..
Her belediye kafasına göre takılıyor, başkanın kişisel fantazilerine de alet olacak müsait yer..
Boşuna masraf kaldıralım gitsin..
Ben kendi sitemi yazıyorum şu an, başka yere güvenmem bir şey değişiyorlar kapatip gidiyorlar, istediğim bir şey olmuyor yine excel de bir şeyler kalıyor yıldım.. Excel zaten bir yerden sonra kaos..
An itibariyle Reis İzmir parti başkanına parti rozetini takacak 
Kaldı İstanbul ve Ankara.. Ankara da gitti zaten aslında fiilen, İstanbul da yıl sonuna yetişir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 7 Ekim 2026; 11:5:52 >
Tabii tabii ürkütmeden. bütün bu belediyelere çökme mevzuları 3 sene için mi yapılıyor o da mantıklı değil. İlk seçimde yine kaybedicekler. O zaman seçimsiz türkiye yolda diyebilir miyiz!
Bence sorun yok. Cb Rahmetli olana kadar devam edelim. Gayet Ciddiyim şaka değil.
Nedeni basit, zaten bir şekilde sayin cb devam edecek. Bu kadar tantana, kaos, tutuklama o su bu bunlar masraf. Parasını biz veriyoruz. Birileri kavga edecek diye olan bizim vergilere oluyor. Gerek yok. Seçim ayrıca gereksiz harcama, partilere verilen seçim bütçeleri vs çılgın para.. Gerek yok.. Böylece kavga çıkmaz birileri çıkıp cehape yaptı diyemez, resmi olarak tek yetkili olur ve devam eder, artık beğenirsiniz beğenmezsiniz orasını bilemem ama böyle anlamsız muhalefet edip sonra "eee çöktüler ama ne olacak bizim oylar" demeye de gerek kalmaz. Hakkın takdiri tecelli edince yeniden cb seçimi yaparız..
Garanti veriyorum, harcamalar çok ciddi düşer, kaos ortamı biter,malum sure gelince artık uzatma şansı da olmaz seçim yapılır...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
gizliden gizliye koyu reisçi biriyle , boş yere tartışıyorsunuz.
_____________________________ Hayat bir gündür, o da bugündür.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt