🔥 Dolar 39,05 - Euro 44,35 - Altın 4.220 | 23 MAYIS 🔥 (12444. sayfa)

-
-
Nominal rakamlardan ibaret banknotların da anlamı yok hocam. Kaç dakika veya saatlik işgücü ile bunları alabildiğine bakınca anlamlı oluyor. O noktada da son sıradayız tabii.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Psikolojik (cahil kandırma) amaçlı anlamsız bir direniş şu an..
Abartmak icin söylemiyorum Geçen 5 tl Para üstü uzattı kasiyer yere düştü birsey dökülmüş sanırım silmişler Ama belli oluyordu oraya denk geldi. Çocuk almaya kalktı, dedim kalsın anlamı yok.
Şimdi 5 dolar olsa o, atılmaz :)
Bozuk para usterini hiç almıyorum zaten, taşıması eziyet.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 23 Mayıs 2025; 13:54:55 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: FadeoutOhh gelsin beleş krediler
o kredileri çekip faize atacaklarına emimin ama ispat edemem...
faize atmayacak olanlar da gene ev otomobil ne varsa alıp geçecek
sonra da enflasyon neden düşmüyor...
"Kredi Garanti Fonunu ben de önemsiyorum. Yani bu noktada adım atıp Kredi Garanti Fonundan tulumbaya suyu dökmekte fayda var ki hareketlensin. Bu konuyla ilgili olarak da ilgili arkadaşlarımıza gerekli uyarıları da yaptım. Şu anda bunun hazırlığı içerisindeyiz. Bu adımı atmaya mecburuz"
habertürk
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kredi Garanti Fonu açıklaması - İş-Yaşam Haberlerihttps://www.haberturk.com/cumhurbaskani-erdogan-dan-kredi-garanti-fonu-aciklamasi-3793130-ekonomiBunun adı rezalet..!
-
-
1 dilim pizza tr de 2 dolar bu arada. Abd de 1 dolar ise bir de buradan bakmak lazim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TurcopoloTurist geliyor millet kendini kandırıyor. Türkiye Türklere pahalı. 2024 yılında da turist gelmez çok pahalıyız tl değerli vs diyip durdular 70 milyar dolar cebe indi turizm sektöründen, çünkü adamlar Antalya tatillerini Türk’e 200 bine yabancıya 2.000 Euro’ya satıyor, millet yabancı turist gelmez diyip kendini kandırıyor, gelecek yine görürsünüz. Türkler de Yunan adalarına gitmekte haklı ben de bu yaz gideceğim zaten.
Yalan haber yapıyorlar o tatil beldeleri PKK'lıların eline düşmüş..
-
-
şartlar olgunlaşıyor. bir tek aqp'nin kazanacağını zannetmesi durumu lazım. yalandan üç beş ankette aqp'yi önde göstersin birileri sevabına.
Keşke sadece pizzada 2 kat fiyat farkı olsa. Telefon, araba, elektronik ürünler. Kısaca her şey iki kat pahalı avrupadan ABD'den
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eksik bir karşılaştırma.
Skimpflasyonu da hesap edin. Oradaki pizza ise buradaki içinde bir takım ne olduğu belirsiz malzeme olan hamur.
Shrinkflasyon u da hesap edin oradaki 1 dilim ile buradaki 1 dilim aynı boyutta degil.
Min 3 dolar olur bizdeki en iyi ihtimalle o da.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 23 Mayıs 2025; 20:3:1 >
+ buradakilerin içindeki hep piliç veya hindi şarküteri.
Öyleyse ben razıyım
-
Biri sorarsa "kriz falan yok ekonomi çok iyi deyin" büyük market zinciri hızlı kasalardaki poşetleri çalınıyor Diye kaldırmış.. Efenim siz odemeyi yapın biz tek tek veriyoruz yönetim böyle uygun gördü dedi :))
-
Suudi Arabistan tam 73 yıl sonra 600 farklı lokasyonda tekrar alkol satışına başlayacaklarını açıkladı
Mega projeleri tek tek batınca veya hedeflenen randımanla hayata geçemeyince İslam'ı hafiften kenara çekip ulusal kaynak toplamaya başlamış Prens Bey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 24 Mayıs 2025; 15:23:13 >
Siyasal İslam in globalde başarılı olma şansı yoktur. Petrol ile de bir yere kadar.. Petrol, doğalgaz vs yoksa zaten siyasal İslam sadece ülkeyi geri götürür, zamanla muhtaç hale gelir ve eli kolu bağlanır... Aksini başarmış bir ülke Tarihte yoktur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X