Şimdi Ara

🔥 Dolar 39,05 - Euro 44,35 - Altın 4.220 | 23 MAYIS 🔥 (11388. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Dark Territory Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 29 Misafir (4 Mobil) - 25 Masaüstü5 Mobil
5 sn
248.883
Cevap
1.192
Favori
12.509.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1157 oy
Öne Çıkar
Giriş

esnaf iflas etmeden enflasyonu düşüremiyorsun problem de bu zaten

ya enflasyon ya işsizlik

seçimler de biteceğine göre millet iflas etmiş kimsenin umurunda olmayacak

• Çok değil 2019'a kadar işsizler geçim sorunu yaşamıyor, günlük 10-20TL ile günü kurtarıyordu.

Şuan günümüzde bir işsizin günü kurtarması için 300-400TL para lazım, onu da haybeye bulamaz eskisi gibi.

Bunun yan etkileri de gasp-hırsızlık ve sosyolojik olaylar olacak.

Malum partinin 21 yıldır yiyip bitirdiği paraları oy vermeyen namuslu kesim çekmemeli en azından.

• Dolarda ve kkm de kalanlara yazık oldu, adamlara anlattık faizler her ay yükselecek beklemeyin dedik , ekonomi işlerini bırakalım da hükumet neden bu devlet yapısını koruyamadı, bütün dünyadan göç aldık , bu denli fazla göç bu toprak yapısını böler, eğer ekonomik büyüklük içinse İsviçre Finlandiya vs göç sığınmacı almadan nufus patmasi olmadanda ekonomisi en güçlü oluyor , zaten kalabalıktık 85 milyon nufus , ekonominin buyumemesjnin tek sebebi bütün fabrikaların kurulduğu tıkış pıkış olan istanbuldur, diğer illere yerli yabancı fabrikalar açılsaydı günün gençler iş bulur evlenir düzenli cogalirdi bunu yapamadılar, şimdi ülkeyi kader kıymet insani değer bilmeyen kimselere emanet ettiler, cam nasıl verecekler merak ediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mariano3 kullanıcısına yanıt

bekle her gün kuruş kuruş artıyor

• Coin ciler,pamuk eller cebe :)

2024 yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı’nda dijital varlıklara vergilendirme getirilmesi ve kripto varlık saklayıcıların düzenlenmesine ilişkin maddeler yer aldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasdaq iki günde %4 düştü. Bist de dün -7 bugün +3 yine %4 düştü. Yalnız değilsiniz bistciler üzülmeyin herkes batıyor.

• Turan Manafzadeyoutube
    Söz & Müzik: @TuranManafzade Orkestrasyon: @abuzarmanafzade & @TuranManafzade Türküz biz Türk Önderimiz Atatürk Şanlı tarihimiz Hep cesur, asil ve hür Tarihte destanlar yazan, ey aziz milletim Payidar ol Cumhuriyetim! Denizde, havada, karada gücün yeter Bayrağın nesillerden nesillere geçer Sonsuz sevgi, minnet ile El ele, kalp kalbe Başın dik yaşa Canım Türkiyem! Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılına ithaf ve armağan ettiğim #Türkiye100 marşımı büyük bir mutluluk ve gururla paylaşırım ❤️ Bu beste benim Cumhuriyetimize olan en güzel duygularımın ve içten temennilerimin bir temsiliyetidir.. Nice 100 yıllara canım Türkiyem! ❤️ #turanmanafzade #türkiyeyüzyılı #turan #atatürk #yüzüncüyıl #yüzüncüyılmarşı #manafzade
    https://www.youtube.com/watch?si=lFHPhYD-kbk5eFNN&v=F2CkTdcw9dA&feature=youtu.be
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt

Şunu da beğendim...

Zafer Özkulluk 35youtube
    Norm Ender : Parla Norm Ender : 29 Ekim Norm Ender : Cumhuriyet Bayramı Norm Ender : Türkiye Norm Ender : Atatürk Norm Ender : 100.Yıl Marşı Norm Ender : Yeni Şarkı - Parla ----------------------------------------------------------------------- #normender #parla #100yılmarşı
    https://www.youtube.com/watch?v=xtHK5VqXubk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A7996B64B -- 26 Ekim 2023; 21:44:9 >
  • zotacing kullanıcısına yanıt

geçen haftalarda 2 öğrenci intihar etti eskişehir üniversitesinde

artık öğrenci olmak da çok zor...

• Arkadaşlar 100.yıl hatıra parası çıktı mı?

• Enflasyon....

Sebepli-sebepsiz, mantıklı-mantıksız, vicdanlı-vicdansız, merhametsiz, acımasız, zalimce fiyatların artması...

Gelirin azalması, birtakım zümrenin yetersiz beslenme, soğuk ve açlıktan kaynaklı tedavisiz hastalıklarla boğuşması, diğer bir takım zümrenin ise bereket tanrıçalarının yapıştığı memelerini acımasız sömürmesi... İşsizliğe netice veriyor. İşsiz kalan milyonlar nasıl geçinecek? Geçinemeyenler ne yapacak?

Yolsuzluk, rüşvet, yağma, hırsızlık...

Adaletsizlik, zulüm...

En çirkefi ve dayanılmazı dolandırıcılığın alenen meslek haline gelmesi ve kurumsallaşması...

İşitme sorunum var günde en az 10 kez tanımadığım numaradan arıyorlar, numarayı internetten sorguluyorum hep dolandırıcı çıkıyor. Şimdi de WhatsApp üzerinden dadandılar. İllallah diyorum. Günümün önemli bir kısmını bunlara ayırmak zorunda kalıyorum. Her gün icraya veriliyorum, icradan aranıyorum, tehdit ediliyorum.. Sözde borçluymuşum. E-devlete bakıyorum icra yok. Bunlar nereye şikayet edilir, kim uğraşır bilemiyorum. Çünkü bir aradıkları numaradan bir daha aramıyorlar, arandığınız numarayı arayınca cevap vermiyorlar... Oldukça profesyonel davranıyorlar ki bu işi meslek edindikleri rahatlıkla anlaşılıyor.

Acaba diyorum ne kadar saf insanı kandırdı ellerinden bir lokma ekmeği çekip aldılar. Bu işe hiç mi bir milletvekili, bir savcı el atmaz, bir yasal düzenleme yapılmaz?

Anadolu'yu gelen yağmaladı, giden yağmaladı... Böyle bir ülkenin ekonomisinin iyi olmasını mı, kalkınmasını mı bekliyorsunuz?

• ben hatırlıyorum çocukken okulda bize 2023 yılanda adresimize gönderilmek üzere mektuplar yazdırılmıştı. o mektuplar ne oldu? adresine bu mektuplardan ulaşan vr mı?

www.aa.com.tr
    Cumhuriyet'in 100. yılına yazılan mektuplar 29 Ekim'de sahipleriyle buluşacak
    https://www.aa.com.tr/tr/gundem/cumhuriyetin-100-yilina-yazilan-mektuplar-29-ekimde-sahipleriyle-bulusacak/2993303
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaytung on Xtwitter
    FotoHaber - Her 5 gençten 1'inin işsiz, her 2 kişiden 1'inin açlık sınırının altında yaşadığı, emeklisine insan gibi maaş, okula giden öğrencisine bir öğün yemek vermekten aciz Türkiye, bedava besleyebileceği daha fazla Arap ve Afgan'ı dört gözle bekliyor...…
    https://twitter.com/zaytung/status/1717595727365366029
  • Arkadaşlar, 500 baz puanlık artış neden hiçbir etki göstermedi dolar kurunda?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • drangela61 D kullanıcısına yanıt

Because the total rate is still below the inflation rate.

• Doğrudur da bir nebze de olsa geri çekilirdi daha önce, bu kez tınlamadı bile..
    Yıl sonunda faiz kaça çıkarılır sizce?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Batmış, bitmiş bi ekonomi için ellerinizi bu kadar yormayın. Bu ülke de artık " yarın daha kötü neler olacak? " diye düşünün. Beş para etmez hayatı yaşadığımız pahalılığa bakın. Bir toplum kendi elleriyle ülkesini karanlığa sürükledi, kurunun yanında yaşıda yaktılar üstelik. Hepimizin hayatı bir adamın ağızından çıkan iki söze bakıyor. Allah belamızı vermiş zaten. Ekonomiyi öyle bi hale getirdiler ki; Ne yapsalar düzelmiyor.

Malum parti ve yandaşları ülkeyi bıraktı Filistin derdine düştüler. Yetmezmiş gibi Hamas denilen terörist oluşuma sahip çıktılar. Ülkenin para bulamadığı bu dönemde düşman olsa yapmaz bunu. Zaten bu ülke hiç umurlarında olmadı ama bu kadarına insan hayret ediyor.

Sony Türkiye, Steam, Pringles ülkeden çekildi. Mehmet Şimşek yabancı yatırımcı gelecek diyip masal anlatıyor anca. Bu saatten sonra olanı kaçırma yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6480D79F2 -- 26 Ekim 2023; 23:2:44 >

• drangela61 D kullanıcısına yanıt

Ekonomistler faizlerin %50-60 bandına kadar çıkmasını bekliyorlar.... Bu durumda kredi faizleri ne kadar olur siz hesaplayın... Ekonomiyi öyle bir bozdular ki şimdi de 2053 hedefleri diye saçmalayıp duruyorlar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U&S -- 26 Ekim 2023; 23:38:34 >
  • Daha bunlar iyi günler  

Alıntı

metni:
    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Türkiye'nin düzenli göçe ihtiyacı var. Önümüzdeki dönemde ihtiyaç duyduğumuz nitelikleri iyi tespit ederek, ülkeleri daha bilinci seçerek, nereden ne kadar göç alacağımıza iyi karar vererek, planlayarak belli oranda düzenli göç yapmak durumundayız” dedi.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.