Birçok alarm programı inceledim. Ancak hiçbir ayar gerektirmeden günaşırı çalışabilecek bir yazılım bulamadım. Günaşırı özelliği olan hiçbir alarm yazılımı yok mu? (Yani günleri seçmeden ayarlanan saatte bir gün çalacak, bir gün çalmayacak).
Valla oturup kendim yazacağım bu gidişle... Sene 2008 hala aradığımız gibi yazılımlar üretilmiyor. Uyumayalım arkadaşlar :)
Vista'daki Takvim uygulamasını denediniz mi acaba ?
Okulda kullandığımızpc den çalışan zil programları fazlası ile işinizi görür.... örnegin ücretsiz ve hemen kolayca bulap indirebileceginiz küçük boyutlu Supper Zil 1.5 programını önerebilirim...
quote:
Orjinalden alıntı: diamondmonster
Vista'daki Takvim uygulamasını denediniz mi acaba ?
Evet şimdi denedim ve acaip memnun kaldım. Meğerse kimsenin yapamadığını bizim beğenmediğimiz Microsoft yapmış. Gelişmiş seçeneklerden alarmlı bir randevunun kaç günde bir tekrar edileceği ayarlanabiliyor.
Çok teşekkürler...
Perfect Alarm Clock da oldukça iyidir
quote:
Orjinalden alıntı: boldshark
Perfect Alarm Clock da oldukça iyidir
Pardon da bu programda gün aşırı özelliği yok. Başlıkta da belirttiğim gibi gün aşırı özelliği olan bir yazılım arıyorum. Hatta bu "perfect" programda snooze özelliği dahi yok, alarm saati geldiğinde direk Medya Player'ı çalıştırıyor. Bunu ben Windows'un Görev Zamanlayıcı'yla da yapardım.
Bu arada Microsoft'un programı fos çıktı. Anımsatıcının sesi değiştirilemiyor. Alarm saati geldiğinde tın yapıyor o kadar. Bir şeyi de düzgün yap be Microsoft...
bahsettiğim programda gün aşırı özelliği var (olmasa yazmazdım zaten), günlük olarak veya haftanın belirlediğiniz günlerinde, istediğiniz sayıda alarm ayarlayabiliyorsunuz. Snooze özelliği yok...arka planda çalışır vaziyette olması gerekiyor...
bahsettiğim programda gün aşırı özelliği var (olmasa yazmazdım zaten), günlük olarak veya haftanın belirlediğiniz günlerinde, istediğiniz sayıda alarm ayarlayabiliyorsunuz. Snooze özelliği yok...arka planda çalışır vaziyette olması gerekiyor...
daily dediğiniz şey günlük alarmdır. benim aradığım "gün aşırı", yani ayar yapmadan birgün çalacak, birgün çalmayacak...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme