Şimdi Ara

Gümüşten Nasıl kurtulurum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Gümüş ligindeyim ne yapsam olmuyo metadaki şampiyonları oynuyorum olmuyo olmayanları oynuyorum olmuyo her lane oynuyorum genelde maçlarımda yan laneler yüzünden gidiyo.Laneden üstün çıkıyorum ama diğer laneler sayesinde teamfight'ta bunu göstermiyorum Sizin Önerileriniz var mı neler yapabilirim oyunlarımı kendim taşımak için ?

• Spamlayarak çıkabilirsin anca vede duo lazım. Yok spamlayamam diyorsan benim gibi 400 maçta anca çıkarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sc Violet -- 10 Haziran 2015; 21:11:54 >
  • Hocam 401. Maci bugun attim yine gumus 4 oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • duosuz lig cikmayi unutun

• Bronz5'ten hesap kasıyorum şu an silver3 serilerde, tek yaptığım op.gg sayfamı atıp win streakleri göstermek midi salıyorlar kazanmak istiyorlarsa Lb-annie-zed-nida-tf bunlardan birini alıp taşıyorum rahatlıkla
  • ciddi ciddi darius oyna. tek atıyo lafı yalan değil. tüm takımı mutele. earlyde topu kazanabilirsen kuleyi alır almaz mid veya bota yardıma koş. zaten 2 3 killden sonra dari herşeye tek atmaya baslıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HalfKill

duosuz lig cikmayi unutun

Deniyorum da bulamıyorum zaman veya kafa uyuşmuyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NASIR'dan nasıl kurtulurum?
    18 yıl önce açıldı
    evde ki fareden nasıl kurtulurum?
    13 yıl önce açıldı
    NASIL KURTULUCAM BU İLLETTEN :(
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph

Bronz5'ten hesap kasıyorum şu an silver3 serilerde, tek yaptığım op.gg sayfamı atıp win streakleri göstermek midi salıyorlar kazanmak istiyorlarsa Lb-annie-zed-nida-tf bunlardan birini alıp taşıyorum rahatlıkla

Hocam iyiyim de okadar degilim malesef

• Duo bul , aksi takdirde diamond seviyesinde falan değilsen tek başına çıkamazsın , ne kadar saçma değil mi ? Gold olmak için diamond gibi oynaman lazım
  • bronza düşerek kurtulabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin ilacın fiora dostum. Karşına malph mao gelmedikçe rahat. Jax panth dari hikaye kaç tane jax ezdim hatırlamıyorum.

• o değilde top lane de cassi denedim. jayce karşı iyi oynadım da sayılır. top da cassi alışırsak ranked giricem inşallah. gnar ryze denedim de olmuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.