Şimdi Ara

gümüş sörfçü vs süperman vs sentry (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
0
Favori
5.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HulkTv

daha demin darkseid galactucusu alır dedin ya hadi biz cagiliz bizden bişi öğrenemezsin git bara yabancılardan öğren
    https://comicvine.gamespot.com/forums/battles-7/darkseid-vs-galactus-32243/
    şimdi bana comicvine cahil demeyin nerdeyse tüm forum galactucus alır demiş

tüm forum galactus alir dediyse galactusmu aliyor cidden ordaki asosyal insanlarin yorumunu ciddiyemi alıyorsun?

ortak cizgi romanda aldı evet zamandan uzaydan sildi sadece omega beamiyla...hepsi delilli.. featli...arastirirsan ogrenebilir gorebilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: HulkTv

nedeni varmı hocam
    ss cosmic bir arkadaşımız tek hamlede atoma böler
    süpermani batman yeniyor ama pret-tıme varken ben konuyu açarken prep-tıme var demedim
    sentry süperman denginde zaten aresi ortadan ikiye bölüyordu batmanide 3'e 5'e böler herhalde
    Hocam, kurduğunuz mantığın ilginçliğine baksanıza!

Bu varlıkların bu kadar doğaüstü şeyler yapabileceğine inanıyor ve tartışmasını yapıyorsunuz; ama Batman'in teknolojik üstünlük ve taktik kurarak bu ucubeleri yeneceğine inanmıyorsunuz, hayret!
    .
    .
    .

• MehmetNY kullanıcısına yanıt
    hocam prep-tıme batman bir hiçtir kabullenin
  • HulkTv H kullanıcısına yanıt
    Evet anlik bayiltiyor ancak tok bir galactus degil o. O seride oyle bir sey yazdigini gormedim ben. Zaten tam tok galactus=eternity. Annihilus'un elinden kurtulan acliktan ölmüş bir galactusun ofkesinin disa vurumu tek basina Annihilus ordusunun cogunu yok ediyor. Hatta oradaki galactus o kadar ac ki, Thanos, Annihilus'a sey diyor; galactusun olmemesi icin ona da enerji birakmaliyiz gibi bir sey. O acliktaki Galactus gezegenleri, gunesleri yok ediyor. Yani dediginiz gibi o seride Galactus tok olsaydi Odini rahat alirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • since2002 kullanıcısına yanıt
    herşeyi sen bilirsin
    doğrı aslında cahillikte senden bilgilisini bulamam bu arada delilleri alayım
  • HulkTv H kullanıcısına yanıt
    Cevap verme bosver.

cahil bahsettiğin serinin tümünü oku bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HulkTv -- 20 Temmuz 2018; 23:46:39 >
  • vallahi kardes yedirememezligin neden? galactus babanın oglumu? darkseid omega beamiyla galactusuna tek atti istedigin bilirkişiye sor googledende.bulabilirsin bukadar ağlayıp sizliycagini bilseydim yazmazdim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    seri böyle olmuyomuydu gümüş sörfçü vs süperman vs sentry gümüş sörfçü vs süperman vs sentry

lan ben seriden fotoyu attım sende at senki nasılmış görelim
    ben seni anladım senin çr filan okuduğun yok anlaşılan internetten buluyorsan bir kaç resim artistlik yapıyosun ama görselin sonunda ne olduğuna bakmıyosun
    bu arada kardeşim diyosunda yaşın kaç başın kaç şurda max 13-15 yaşındasın artistlik yapıyosun
  • Hocam avatarları felan yenemeyebilir galactusu.. Gerçi avatar halindeyken bile multi galaktik ve universal featleri var.. Avatar halindeyken de yenebilir Full feed olmayan halini.. True form Darkseid ıg thanosu Full feed galactusu aynı anda yer bitirir.. Superman bağırarak parçalıyordu True form Darkseidi.. PIS tabi

• Man_Of_Steel kullanıcısına yanıt
    hocam arkadaş tr formdan bahsetmiyor
    avatar darkseid galactucusu g..nü yırtsa alamaz
    süpermanin parçalama olayı Pıs e giriyor ona bakarsak hulkta pr beyondere yumrukla dalıyordu yenemesede dalıyordu en azından
  • Full feed olmayan halini darkseidin avatarı alabilir.. Çünkü universal featleri var.. Bu arada Hulkun beyondere girişmesi PIS değil

Hulk korkmadığını için smash diye önüne gelene girişiyor

• Güzel muhabbet dönmüş bol bol güldüm.

Bende yetişkin franklin richards alır diyorum,adam galaktusu diriltip celestiallere daldıydı.

Bildiğim kadarıyla gelmiş geçmiş en güçlü mutant kendisi.

Babasından da zekasını aldıysa hele off.
  • Man_Of_Steel kullanıcısına yanıt
    benim gönlümde her zaman PİS dir bu arada galactucusun tok hali eternty ile bir tutan bile var yani full feed darkseidi bile alabilir
  • redoracle R kullanıcısına yanıt
    fr zaten bunların çoğunu tokatlar ama fr yi aşan karakterlerde var
  • Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    E tabi var living tribunal,beyonder vs ama genede tanrısal olmayan güç kazanmış en güçlü insan karakterdir heralde(hulk,spidey,mutantlar vs içinde)

Kozmik varlıklar,çizgiroman tanrılarını zaten super hero olarak göremeyiz aslında.

En güçlü super hero tanımına uyabilecek biri aslında.
  • Cosmic Armor Superman vs Pre-Crisis ikisinide alır diye düşünüyorum.. normal klasik superman olarak düşünürsek Surfer-Supo-Sentry diye sıralarım.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.