Şimdi Ara

Gümrük ve Kanada hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhabalar. Daha önceden açıldı mı bilmiyorum ancak aradım böyle bir konu bulamadım. Şimdi soruma gelirse; Ben bu ayın 21'inde Amsterdam aktarmalı Kanada'ya gidiyorum. Giderken yanımda elektronik olarak fotoğraf makinemi ve eski cep telefonumu götüreceğim. Ancak dönüşte 2 adet 4s alıp gelmeyi planlıyorum. Bu şekilde alıp gelenlerin izlediği bir yol var mı gümrükte sorun çıkmaması için? 2'sini de el bavuluna koymayı planlıyorum. Daha farklı yapılabilecek şeyler varsa önerileriniz nelerdir? Vakit ayırıp okuyan herkese teşekkür ederim.

Edit: Konuyu farkında olmadan ipad kısmına açmışım kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isosem19 -- 7 Ocak 2012; 16:03:01 >

• bi arakadasımın getirme yöntemini sizinle paylasayım. 2 adet alacaksınız.
    Cihazların kutularını bavulda bırakın. diger ikisinide yanınıza alın kullanıyormus gibi ancak size tavsyem. Burdan giderken kartınızı kestirin. Mikro sd almayın böylece cihazı alıncaya kadar eksi cihazı kullanırsınız. sonrada orda kesilen kısmı iphone a takıp kullanırsınız.
  • @soyluozan Teşekkür ederim hocam. Benim aklıma takılan kısım diğer telefonla beraber 3 telefon olacak yanımda inşallah gümrükle sorun yaşamadan getiririm. Zaten satma amaçlı değil kullanma amaçlı getireceğim. Gitmeden daha heyecanı başladı valla :)
  • Arkadaslar gumrukte kimse durdurmuyor ki sizi el cantaniza 2 tane atin cebinizede 2 tane koyun getirin. Kimse "kardesim dur ustunu arayalim" demiyor (en azindan bana hic denmedi kimsedende duymadim)
  • İnşallah dediğiniz gibi olur ne biliyim belki durdururlar diye baya endişeleniyorum yani vergisini ödeme durumunda kalınırsa valla Türkiye'de almaktan daha pahalıya gelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.