Şimdi Ara

Gülse Birsel'in Yeni Dizisi 'Jet Sosyete'nin 1. Bölümünü İzledim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tek bir mimik bile kıpırdamadı. Bu kadar parayı boşa harcayıp bu kadar emek harcanırken hiç kimse çıkıp "yahu biz dizi çekiyoruzda bu çok saçma" demiyor mu?

Ben ilk bölümü zor izledim, çok saçma.

• Hep aynı olaylar dönüyor işte.
    Fakir adam birden zengin olur. Kötüler ona oyun kurar ama bu fakirin daha da yükselmesini sağlar. Fakir söylenen her şeyi yanlış anlar izah edilince doğruluğuna inanır vs. vs.

Adamların toplum eleştirisinebak bir de bizimkine bak. bunda bile daha çooook gerilerdeyiz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gülse Birsel, Engin Günaydın'sız bir hiç. Hiçbir zaman Avrupa Yakası'ndaki başarıyı yakalamayacak. Köşe yazısına devam edin Gülse Hanım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikolay Tolstoyevski

Hep aynı olaylar dönüyor işte.
    Fakir adam birden zengin olur. Kötüler ona oyun kurar ama bu fakirin daha da yükselmesini sağlar. Fakir söylenen her şeyi yanlış anlar izah edilince doğruluğuna inanır vs. vs.

Adamların toplum eleştirisinebak bir de bizimkine bak. bunda bile daha çooook gerilerdeyiz.

Komedi dizisinde tek mesele eleştiri değil. Komik olması da gerek çünkü adı üstünde "komedi dizisi".

Misal "leyla ile mecnun" yada "kardeş payı" çok kaliteli komediydi.
  • Gülse birsel sırf kadın olduğu için abartılan bir balondur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seinfield isimli diziden çalmış espirileri şimdiye kadar malzeme bitti demekki

• 2. ve 3. bölüm biraz daha iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gülse Birsel Tv de çok tekrara düşmeye başladı.

Yaptığü işleri sevmeme rağmen Jet sosyeteyi çok vasat buldum.

Ülkemizdeki Tv sektöründe 2 saat sitcom olursa ve reyting kaygısı o anca bu kadar olur diye düşünüyorum.Beğenirsin beğenmezsin Eyvallah ama Ülkemizde komedi yazan ender Kadın komedi yazarı sonuçta.Genel itibariyle başarılı sinema projeleri takip etmek daha yararli olur...

• Kamera dışında da eğlenceli, kafa bir kadına benziyor ama sanırım senaryo işleyişte bir takım işler iyi gitmiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.