yaşlı nenenin geerkleri laflarına falangerçekte şahit oldugum için çok komik geldi yarım saatir gülüyorum bendemi proplem var komik değilmi
quote:Orijinalden alıntı: Willy Willie Buna güldüysen gerçekten proplemlisin. yaşamadıysan anlamanı pek beklemiyom o geerk leri çok şükürleri falan insan yaşayınca komik geliyo
quote:Orijinalden alıntı: Willy Willie Buna güldüysen gerçekten proplemlisin. yaşamadıysan anlamanı pek beklemiyom o geerk leri çok şükürleri falan insan yaşayınca komik geliyo
Fırat'ın her karikatürü, mutlaka bir insanın çocukluğundan çıkmıştır. Bu sana ait olan Fırat'mış demekki. Bana göre de elektrik prizi harika mesela.
quote:Orijinalden alıntı: Oziko Fırat'ın her karikatürü, mutlaka bir insanın çocukluğundan çıkmıştır. Bu sana ait olan Fırat'mış demekki. Bana göre de elektrik prizi harika mesela. evet bide şu erkeğim nerde falan diyoya o hep çocukluğumu hatırlatıyor
quote:Orijinalden alıntı: M@STER quote:Orijinalden alıntı: Oziko Fırat'ın her karikatürü, mutlaka bir insanın çocukluğundan çıkmıştır. Bu sana ait olan Fırat'mış demekki. Bana göre de elektrik prizi harika mesela. evet bide şu erkeğim nerde falan diyoya o hep çocukluğumu hatırlatıyor HİHOHAHAH SONRA HANİ BEBİŞİM DİYO YA HİOHAHAH BUNLAR EVLENİYO HİHOH KİMİN DÜĞÜNÜ DİYO ONUNKİ Kİ ASLINDA HİHOHAHAH SONIRA ŞEY OLMUŞTU ŞEY DİYODU MERABA DEMİŞDİ DİMİ HİHOHAHAH
quote:Orijinalden alıntı: Oziko quote:Orijinalden alıntı: M@STER quote:Orijinalden alıntı: Oziko Fırat'ın her karikatürü, mutlaka bir insanın çocukluğundan çıkmıştır. Bu sana ait olan Fırat'mış demekki. Bana göre de elektrik prizi harika mesela. evet bide şu erkeğim nerde falan diyoya o hep çocukluğumu hatırlatıyor HİHOHAHAH SONRA HANİ BEBİŞİM DİYO YA HİOHAHAH BUNLAR EVLENİYO HİHOH KİMİN DÜĞÜNÜ DİYO ONUNKİ Kİ ASLINDA HİHOHAHAH SONIRA ŞEY OLMUŞTU ŞEY DİYODU MERABA DEMİŞDİ DİMİ HİHOHAHAH he he öyle dedide abartma istersen
quote:Orijinalden alıntı: M@STER quote:Orijinalden alıntı: Oziko quote:Orijinalden alıntı: M@STER quote:Orijinalden alıntı: Oziko Fırat'ın her karikatürü, mutlaka bir insanın çocukluğundan çıkmıştır. Bu sana ait olan Fırat'mış demekki. Bana göre de elektrik prizi harika mesela. evet bide şu erkeğim nerde falan diyoya o hep çocukluğumu hatırlatıyor HİHOHAHAH SONRA HANİ BEBİŞİM DİYO YA HİOHAHAH BUNLAR EVLENİYO HİHOH KİMİN DÜĞÜNÜ DİYO ONUNKİ Kİ ASLINDA HİHOHAHAH SONIRA ŞEY OLMUŞTU ŞEY DİYODU MERABA DEMİŞDİ DİMİ HİHOHAHAH he he öyle dedide abartma istersen BAATTİN NABIYON BAATDİN