Bildirim
Gülmekten bayılcam bi koşun laeeee :)))))))))
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
koşmasak moonwalk yapsak olmuyor mu hoca? _____________________________ PSN ID:KnGrkM -
herif ne kaçıyodu laaaa ahahaaa anasını satayım iyi güldüm ha 

_____________________________ -
annene bacına akrabalarına yapsalar bu şakayı yine gülermiydin böyle ??? 

_____________________________ Kral da, dilenci de aynı iştahla acıkırlar. (montaigne) -
türkiyede bunu yapacak göz yok gööz :D adama dalarlar ellam
Etik değil. _____________________________ 
güneş ve rüzgar oyuncak işi bebelere yönelik yani sana.ben lafımı çaktım o zaman ben tartışmam yazabilirsin ancak. -em2018 -
bunu bana yapsalar o kızın ağzını burnunu kırıp böbreklerini satışa çıkartırım elindeki bebeğide aslanların tuvasına atarım
Havalarda yağışlı bu sıra be _____________________________ Forumu bir daha girmemek üzere bırakmış bulunmaktayım. -
İzlemesi komik ama bana yapılsa böyle bir şey çok korkarım. Belki o küçük kıza vururum yumruk tokat tekme :) _____________________________ 19/01/2013 -
Umarım bu konudan sonra nickini haketmediğini düşünürsün.
_____________________________ || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM || -
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
Umarım bu konudan sonra nickini haketmediğini düşünürsün.
şu an bu konuda çok duyguluyum hocam konuşamıycam
-
Odak kaydırma enabled.

ananı avradınıııııııııııııııııı.
manyakmı laaa bunlarrrrrrrr.bana yapcaklar bu şakayı varya yeminle once o asansöre sokan karıyıııııııııı.neyseee_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: duygusal-adam
bunu bana yapsalar o kızın ağzını burnunu kırıp böbreklerini satışa çıkartırım elindeki bebeğide aslanların tuvasına atarım
Nick-mesaj uyumsuzluğu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Konudaki herkes mağara block _____________________________ -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı