Şimdi Ara

GÜLHANE TIP (MSB ADINA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
4.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar ezelden beri tıp okumak isteyen hatta 2 kere mezuna kalan biri olarak burayı yazmayı düşünüyorum ama askeri oluşu biraz kararsızlık yaratıyor. gülhanenin askeri tıpı hakkında bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

• yok mu bilgisi olan koca forumda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Upp 39k siralamam var geçen sene ıstanbul 41k ile kapatmış girme ihtimalim nedir ?sağlık mulakatlarina vs elenirmiyim çok dikkat ediyorlar mi geçen sene baya kişi elenmis .

• quote:

Orijinalden alıntı: Valeryyy

Upp 39k siralamam var geçen sene ıstanbul 41k ile kapatmış girme ihtimalim nedir ?sağlık mulakatlarina vs elenirmiyim çok dikkat ediyorlar mi geçen sene baya kişi elenmis .
    Tsk sağlık yetenek yönetmeliğini inceleyebilirsiniz orada öğrenci adaylarında bakılacak sağlık problemleri vs belirtilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mamga -- 21 Temmuz 2019; 9:38:49 >
  • Hocam link atabilirseniz süper olur, tam bulamadım da şimdi yanlış yere bakmayalim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gülhane askeri tıp fakültesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 14.ve 15.Sayfadakiler 45 46 47 ise boy kilo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mamga -- 21 Temmuz 2019; 10:19:7 >
  • Sağ olun hocam :)) sizin siralamaniz kaç nereyi dusunuyorsunuz?

• 50 k dan ii olan siralamalar tercih ederse hepsini mı çağırıyorlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mamga kullanıcısına yanıt
    Ben askeri lise döneminde gitmiştim mülakata.yaklasik 100 kişiydik.sagliktan sadece 1 kişi geçti.
    Bendeki sorunlar göz ve doğum iziydi.
    gozdeki koşul tek göz 3 diyoptri olmuş.benim sağ 2 sol 2.5 .bu koşul sağlıyor .
    Doğum izimi de sildirmeye çalışıyorum.

Hayırlisi olsun.

• Askerlik yapmak isteyen girsin. Doktorluk yapmak isteyen uzak dursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Valeryyy

Sağ olun hocam :)) sizin siralamaniz kaç nereyi dusunuyorsunuz?
    Rica ederim,ben daha12 ye geçtim hedefim harp okulu olmazsa tıp ya da müh okumayı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Threshin hooku

Ben askeri lise döneminde gitmiştim mülakata.yaklasik 100 kişiydik.sagliktan sadece 1 kişi geçti.
    Bendeki sorunlar göz ve doğum iziydi.
    gozdeki koşul tek göz 3 diyoptri olmuş.benim sağ 2 sol 2.5 .bu koşul sağlıyor .
    Doğum izimi de sildirmeye çalışıyorum.

Hayırlisi olsun.
    Hocam sizin içinde hayırlısı olsun sağlık yönetmeliği 2017 yılında değiştirilip çok esnetildi ve bildiğim kadarıyla göz toplamı 3 numara olan da gülhane için harp okulları için 1e 1 koşul aranıyor ama çizdirmeyle de girilebiliyor sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mamga -- 21 Temmuz 2019; 12:47:19 >
    ben buna baktım da tıp için daha esnek olurlar böyle olamaz sonuçta siz doktor olacaksınız denildi hocalarım tarafından. ama aynı zamanda ösym de buraya yönlendiriyor tercih kılavuzunda
  • Galeksus4 kullanıcısına yanıt
    niçin? o kadar askeri düzende mi oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: scofield5

ben buna baktım da tıp için daha esnek olurlar böyle olamaz sonuçta siz doktor olacaksınız denildi hocalarım tarafından. ama aynı zamanda ösym de buraya yönlendiriyor tercih kılavuzunda
    Yönetmeliği incelediğimde bir tek göz konusunda farklılık var msü gibi düşünün çoğu şey aynı baya elenen oluyormuş ,evet doktor oluyor oradan çıkanlar ama harp okullarındaki kadar ağır olmasa da askeri dersleri,spor dersleri var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mamga -- 21 Temmuz 2019; 12:55:53 >
    3 diyoptriyse benim göz tutmuyor. nasıl halledilecekse
  • quote:

Orijinalden alıntı: scofield5

3 diyoptriyse benim göz tutmuyor. nasıl halledilecekse
    Hocam durun ben yanlış biliyorum heralde tam yazıyım o maddeyi
    Türk Silahlı Kuvvetleri, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı adına diğer fakültelerde eğitim gören öğrenci adaylarında düzeltme ile her iki gözde görmeler ayrı ayrı tam olmak şartıyla 3 diyoptriye (3 dahil) kadar miyopi ve hipermetropi ile 90 derecelik iki eksen arasındaki kırılma kusuru farkı 3 diyoptriyi geçmeyen astigmatizmalar öğrenci adaylığına engel değildir.
    Siz yine ne olur ne olmazpersonel temini arayın isterseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mamga -- 21 Temmuz 2019; 13:1:35 >
    Yaptığım arastirmada askeri eğitim sadece ilk 3 yılin başında 15 günlük yapılıyormuş.sene içinde spor dersi olduğunu duymadım hiç.
    Böyle bir şey olduğundan emin mısınız?
    Mezun olduktan sonra puanlara göre kara hava deniz şeklinde ayrilip 6 aylık askeri eğitim olduğunu okudum.
    Sizin bilginiz ne yönde?bunlar doğru mu?eklemek istediklerin var mı?
    İi günler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.