Şimdi Ara

Gule Gule Kaptan Alex...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://spor.mynet.com/haber/alexten-sok-aciklama/53932
    Alex gidiyor, iyi yaptiniz iyi. Iyi b.k yediniz.

• yalan haber
  • Görende der ronaldinho gidiyor. Ulan r10 da bile bu kadar haber çıkmadı gelmiş geçmiş en iyi 10 numarada.Bu gelmiş 37 yaşına hala koskoca fener adamın ağzına bakıyor.Yazık vallahi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harekât

Görende der ronaldinho gidiyor. Ulan r10 da bile bu kadar haber çıkmadı gelmiş geçmiş en iyi 10 numarada.Bu gelmiş 37 yaşına hala koskoca fener adamın ağzına bakıyor.Yazık vallahi.

Alakaya maydanoz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spartak forumlarinda Alex girdi sanki fener havalandi diye yazabiliyorken bizim armutlar hala Alexin etkisini tartisiyor
  • quote:

Görende der ronaldinho gidiyor. Ulan r10 da bile bu kadar haber çıkmadı gelmiş geçmiş en iyi 10 numarada.Bu gelmiş 37 yaşına hala koskoca fener adamın ağzına bakıyor.Yazık vallahi.

Gitmek var gitmek var. Bunu anlamak zor olmasa gerek. Biz Alex'i sevdiğimiz için, ona çok değer verdiğimiz için böyle saçma şekilde gönderilmesine karşıyız. Yoksa 1-2 sene içinde gidecek zaten.

Ama efsanemizi, Türkiye'ye gelmiş en iyi ve en efendi yabancı oyunculardan birini kovar gibi yollamak yakışmaz.

Bu yönetim değişmedikçe işimiz zor, kör topal idare ediyor kulüp işte.

Anelka ve Carlos da geldi bize, ama Alex'in yeri çok farklı. Alex'in kıskanıyor diye attığı Tweet de çok yanlış, ona da gerekli ceza aile içinde verilmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: solidfb

quote:

Gitmek var gitmek var. Bunu anlamak zor olmasa gerek.

Abicim adam klüp içindeki olayı dışarı yansıtıyor,yazdıklarının da arkasında durmuyor yapmacık şeylerle taraftarı kandırmak benim hoşuma gitmedi. alex hiçbir zaman bir aykut yada rıdvan olmaz.İstediği kadar gol atsın asist yapsın olamaz,olmaz.Hoydonk gibi birşey olur en fazla.Yapmacık yani ne bileyim.Bunlar benim kişisel görüşüm
  • Haber yalan... Alex takımda kalacak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: solidfb

quote:

Gitmek var gitmek var. Bunu anlamak zor olmasa gerek.

Abicim adam klüp içindeki olayı dışarı yansıtıyor,yazdıklarının da arkasında durmuyor yapmacık şeylerle taraftarı kandırmak benim hoşuma gitmedi. alex hiçbir zaman bir aykut yada rıdvan olmaz.İstediği kadar gol atsın asist yapsın olamaz,olmaz.Hoydonk gibi birşey olur en fazla.Yapmacık yani ne bileyim.Bunlar benim kişisel görüşüm

Senin için olmayabilir. Ben bu durumun "söz meclisten dışarı" Alex'i sevmeyenlere fırsat doğurduğunu düşünüyorum. Alex yanlış yapmıştır, ama bu şekilde giderse kulüp daha büyük yanlış yapar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkstrom

Haber yalan... Alex takımda kalacak.

Alexi de yiyecekler. Haber doğru mu, yalan mı bilemem ama, bildiğim bu takımda iyiler kaybeder.
  • Alex Beşiktaşa gitsin. Fernandezle birlikte o takımı şampiyonluğa oynatır. Bende Aykut gidene kadar BJK maçlarını zevkle izlerim.
  • Eğer Alex Fenerbahçeden böyle giderse Aziz Yıldırım ve Aykut bu kulüpte olduğu sürece Fenerbahçe kelimesini ağzıma almam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.