Şimdi Ara

güizayı gölgede bıraktımı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
2.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet güziza geldiğinde basın çok abartmıştı baroş için ne dicekler merak ediyorum

• Tabii ki bırakmadı.

Birisi geçen sene İspanya'da gol kralı olmuş,birisi 2004'te parlamış,daha sonra pek o seviyelere ulaşamamış bir adam. :)
  • isim olarak bıraktı ama fayda olarak konuşmamız için daha cok erken..
  • Güizayı gölgede bıraktı diyebilmek için illaki Milan Barosa 40 M€ harcanması lazım.
  • Abicim Ronaldo David Villa'nın 10 katı isim yapmış.

Ronaldo'yu alacan o zaman sen.....
  • İsim olarak baros daha kariyerli, gittiği takımlar bazında da aynı şekilde Guiza'nın önünde, ama son zamanlarda futbolu düşüşte, bu tek eksisi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jermaine723

Tabii ki bırakmadı.

Birisi geçen sene İspanya'da gol kralı olmuş,birisi 2004'te parlamış,daha sonra pek o seviyelere ulaşamamış bir adam. :)

ya geçen seneye kadar guiza 'nın ismini hayatında duydunmu? Guizanın en iyi oynadıgı takım fenerbahce , Baros 'a bak bakalım , Nerde Türkiye gol kralı olmuş Necati Ateş?, Zafer Biryol ?

Guiza kötüdür demiyorum ama 14M etmez. 2mizde iyi biliyoruzki guiza yerine Milan Baros'u almış olsaydın aksini savunuyor olacaktın,hatta transferden önce size sorulsa idi Milan Baros'mu ,Guiza mi diye Baros derdiniz , Haziranda açtığınız aşağılarda hortlatılan Baros fb de topic inden bu anlasılıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Artık bırak Ünal Aysal.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya guıza kim ya fenerliler barosun kariyerine bakın diyorlar acaba bunu söylerken guıza gibi dünya yıldızı yaptıkları fakat ismini euro 2008 e kadar duymadıkları adamın kariyerinin ne oldugunu biliyorlarmı. adam 26-27 yasına gelmiş son sene hariç doğru düzgün maç oynamamış yani oynamışta paf takımda ve ikinci lig takımlarında
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turgut

quote:

Tabii ki bırakmadı.

ya geçen seneye kadar guiza 'nın ismini hayatında duydunmu? Guizanın en iyi oynadıgı takım fenerbahce , Baros 'a bak bakalım , Nerde Türkiye gol kralı olmuş Necati Ateş?, Zafer Biryol ?

Guiza kötüdür demiyorum ama 14M etmez. 2mizde iyi biliyoruzki guiza yerine Milan Baros'u almış olsaydın aksini savunuyor olacaktın,hatta transferden önce size sorulsa idi Milan Baros'mu ,Guiza mi diye Baros derdiniz , Haziranda açtığınız aşağılarda hortlatılan Baros fb de topic inden bu anlasılıyor.

Hocam onun evinde sular kesik galiba soğuk bir su içemedi ona yanıyorHer topicte anti baros yorumlarını görüyorum nedir bu

• işte guızanın kariyeri su son iki seneye kadar adam dogru düzgün takımlarda bile oynanmamış

GÜİZA'NIN KARİYERİ

YIL TAKIM PERFORMANS
    1998/99 Xerez 16 maç 1 gol
    1999/00 Dos Hermanas (kiralık) 18 maç 9 gol
    Mallorca B Takımı 17 maç 1 gol
    Mallorca 1 maç 0 gol
    2000/01 Mallorca B Takımı 28 maç 19 gol
    Mallorca 4 maç 1 gol
    2001/02 Mallorca B Takımı 25 maç 9 gol
    2002/03 Mallorca 1 maç 0 gol
    Recreativo Huelva 4 maç 0 gol
    Barcelona B Takımı 15 maç 5 gol
    2003/04 Ciudad Murcia 40 maç 16 gol
    2004/05 Ciudad Murcia 41 maç 22 gol
    2005/06 Getafe 32 maç 9 gol
    2006/07 Getafe 29 maç 11 gol
    2007/08 Mallorca 37 maç 27 gol
  • quote:

Orjinalden alıntı: Şikayetname

quote:

Orjinalden alıntı: Turgut

quote:

Tabii ki bırakmadı.

Hocam onun evinde sular kesik galiba soğuk bir su içemedi ona yanıyorHer topicte anti baros yorumlarını görüyorum nedir bu

Şuan kendimi bir fb li yerinde görmek istemezdim şahsen , transfere çok ihtiyacın var aurelionun yeri dolmuyor, paran var ama ezeli rakibin en eksik bölgesine transferi patlatıyor sen izliyorsun, transferde ne hani dünyada futbolla ilgili herkesin bildiği bir isim. , Eee adam ne yapacak sineye çekecek değil çamur atacak ,ama şunu unutuyor TSL'de bizdeki bu kanat orta saha ile forvetler beslenir kardeşim Baros uyum sorununu atlatırsa patlama yapar, Ama fb nin yaptığı tek şey guiza 'ya top şişirmeye çalışmak .

• @ Jermaine723

Sen Guizayı FB almadan önce tanıyormuydun?
    Diego Tristian var bilir misin bir aralar La liga gol Kralıydı.Avrupa gol kralı olarak Laliga gol kralı oldu.Ondan sonra kayboldu gitti.Mallorcaya gitti 20 maçta gol atamadı.Livorno ya gitti 20 maçta 1 gol attı.

Ağızınıza almışsınız bir sakız.Adam koskoca gol kralı.Ekstra bir özelliği olmadığı sürece.Çıkıp 2 çalımla kendini bir anda ceza sahasında bulmadığı sürece,Sürati olmadığı sürece,çok iyi top tekniği olmadığı sürece,uzaktan şutu vs gibi hiç bir tane özelliği olmadığı sürece sadece top gelsin ben atayımsa bu oyuncu golcüdür ama sıradan bir golcu.
  • quote:

Tabii ki bırakmadı.

Peki İspanya'da gol kralı olduktan sonra niye geldi bu adam Fenerbahçe'ye formunun zirvesinde iken ? Bir de bir şey söyleyeceğim nedir bu çekememezlik Allah aşkına ? Bu gölgede bırakmaz lafı neye dayanıyor , bir türlü çözemedim ben ? Yeni bir transfer her zaman basında yer alır , yeni olan bir öncekini ,"yıldız futbolcu"lar için konuşuyorum , her zaman gölgede bırakmaz mı ? Yarın Fenerbahçe "Xabi Alonso"yu alsa , Baros gölgede kalmayacak mı ? Bir de kariyer tartışmalarına son verelim , komik oluyor . İspanya'da gol kralı olmak tamam iyi bir başarı ama , istatistik çizgisinin sadece başını oluşturur , şu anda senin de taktir edeceğin üzere o çizgi biraz aşağıya kaymış durumda , Guiza'nın performansından bahsediyorum .Ama bekleyelim bakalım , yumurtalar bir tokuşsun , hangimizinki kırılacak göreceğiz . O zamana kadar çamur atmak yanlış .

• Baros değil Morientes gelse gölgede kalırdı.

Ben Guiza Dünya'nın sayılı forvetlerinden demiyorum.Ama İspanya'da gol kralı olan adam boş olamaz. :)
  • Boş olamaz da bunu niye senden başka kimse görmedi peki ? Tek bir şey sayabiliyorsun bana , ikide bir İspanya'da gol kralı , İspanya'da gol kralı ... Tamam eyvallah iyi futbolcu da nasıl Baros'u gölgede bırakıyor anlamadım . Ya hepsini geç , antu.com 'da bile konuşulurken bu transfer senin at gözlüklerini takıp ta
    "Baros değil Morientes gelse gölgede kalırdı." demen komik , abzürt geliyor bana .
  • quote:

Baros değil Morientes gelse gölgede kalırdı.

Ben Guiza Dünya'nın sayılı forvetlerinden demiyorum.Ama İspanya'da gol kralı olan adam boş olamaz. :)

Eğer Fernando Morientes gelse idi yaşlı diyecektin(iz) adamı kaç senede anca aldınız diyecektiniz çünkü Morientes artık 32 yaşında , 34 lük hakanı gönderip bunu aldınız diyecektiniz ... 27 'lik Baros bence çok mantıklı hemde 3 yıllık anlaşma, zaten baros'unda burnu sürtüldü burası Türkiye ,açıkcası Baros'un çok gol atmasını istemiyorum asist yapsın defansın direncini kırsın gol atacak adam çok bizim takımda .

• Tabiki bırakmadı.. Ama eşitte diyebiliriz..
  • Hayır yaşlı demezdim.Sonuçta 2 sene oynasa yeter.Adama 10 milyon€ verilmeyecekti ki.O da 5-6 olacaktı.

Bir adamın yaşlı olması sorun değil,yaşlı ama pahalı olması sorun.Senna gibi.

Bak Carlos geçen sene Avrupa'da seviye atlattı takıma....
  • Belki sen demezdin ama bunu sen de biliyorsun ki "yaşlı" diyenler olurdu sizlerden ., tıpkı bizim Roberto Carlos'a yaşlı dememiz gibi . Ayrıca Roberto Carlos'un öyle ucuz bir rakama geldiğini de sanmıyorum , bayağı uçuk bir rakamdı yanlış hatırlamıyorsam ? 4 Trilyon muydu neydi ? değil mi ?
  • Bonservis verilmedi.

Yıllık ne kadar verildiği hiç ama hiç önemli değil.O tip oyuncular şart.Ki Carlos çok özel bir adam.

Sattırdığı kombine ve formalar çıkardı parayı.CLdeki başarı da öyle.

Yönetimin yaptığı güzel bir hamle idi.

Keşke bu sene de zamanıdna yapsaydık transferleri....
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.