Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour (PC) (ÇIKTI) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
1
Favori
102.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam harikasın...

bu arada oyun indi hemen kurup giriyorum bakalım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sozcelykk

quote:

Orjinalden alıntı: digichaos

quote:

Orjinalden alıntı: Voilet

Arkadaşlar bir sorum olacak size oyunu edindim vitality versiyonunu 6 küsür gb olanı oyunu yükledim ama oyun bir türlü açılmıyor oyunu görev yöneticisinde oyun çalışıyor gözüküyor ama bir türlü çalışmıyor acaba böyle bir sorun yaşıyanınız oldu mu ?

aynı sorun bendede var bilader oyunu bi türlü çalıştıramadım ?

aynı sorun bende de var araştırıyorum şu an eğer çözebiln varsa lütfen konuya eklesin çözümünü :(

Öncelikle oyuna, PC ye gitar bağlı iken mi girmeye çalışıyorsunuz. Bana da olmuştu gitarı taktığım zaman oyuna girmiyordu. Meğer başka bir usb girişinde olan bluetooth engel oluyormuş onu çıkarınca girebildim. Eğer sizin durum farklı ise malum şeyi değiştireceksiniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: leco

quote:

Orjinalden alıntı: sozcelykk

quote:

Orjinalden alıntı: digichaos

quote:

Orjinalden alıntı: Voilet

Arkadaşlar bir sorum olacak size oyunu edindim vitality versiyonunu 6 küsür gb olanı oyunu yükledim ama oyun bir türlü açılmıyor oyunu görev yöneticisinde oyun çalışıyor gözüküyor ama bir türlü çalışmıyor acaba böyle bir sorun yaşıyanınız oldu mu ?

aynı sorun bendede var bilader oyunu bi türlü çalıştıramadım ?

aynı sorun bende de var araştırıyorum şu an eğer çözebiln varsa lütfen konuya eklesin çözümünü :(

Öncelikle oyuna, PC ye gitar bağlı iken mi girmeye çalışıyorsunuz. Bana da olmuştu gitarı taktığım zaman oyuna girmiyordu. Meğer başka bir usb girişinde olan bluetooth engel oluyormuş onu çıkarınca girebildim. Eğer sizin durum farklı ise malum şeyi değiştireceksiniz.

gitar bağlı değil hiçbişi bağlı değil. simgeye tıklıyorum hiçbişi gelmiyo. 2 kez yükledim ama olmadı ekran kartım da nvidi geforce 8600M GS kaldırmaması mümkün değil :S ilginç bi sorun

• arkadaşlar 2 kişi klavye+joypad ile oynayamıyormuyuz? coop şeklinde.
  • @sozcelykk

O zaman PC niz de oyunun çalışmasını engelleyen bişeyler oluyor. Antivirüs vs kapatıp deneyin. Ya da güvenlik duvarına takılıyor olabilir. Ayarlarına bakın
  • arkadaşlar biri şu config dosyasını uplayabilir mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: murderer_utku

arkadaşlar 2 kişi klavye+joypad ile oynayamıyormuyuz? coop şeklinde.

evet.bilen var mı ?

usb kolu taktığım an aşağıda controller 2 yazısı geliyor fakat kolda hangi tuşa basarsam basayım birşey olmuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßoost

arkadaşlar biri şu config dosyasını uplayabilir mi ?

config dosyayı sil, oyuna gir. tekrar orjinal config dosyası oluşuyo zaten...
  • quote:

Orjinalden alıntı: leco

@sozcelykk

O zaman PC niz de oyunun çalışmasını engelleyen bişeyler oluyor. Antivirüs vs kapatıp deneyin. Ya da güvenlik duvarına takılıyor olabilir. Ayarlarına bakın

güvenlik duvarı antivirüs sorunu da değil maalesef. :S
  • evet ilginç bir durm maalesf oyun çalışmıyor böle bişe ilk defa başıma geldi :S

• iyimiş ama biraz pahalı sanki...
  • Bilgisayara çıkarıyorsunuz da aletlerini biraz ucuz yapın madem, klavye ile mi oynayacağız gene
  • quote:

iyimiş ama biraz pahalı sanki...

Neden pahalı hocam ? Hem wireless hemde ps2-3 uyuyor. . Normal fiyatı ne kadardır ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Uğur. -- 18 Temmuz 2009; 19:33:22 >
  • yüklerken böyle bir hata alıp retry deyip devam ettim umarım sorun çıkarmaz ??

• Arkadaşlar oyunun readmesinde oyun 64 biti desteklemiyor yazıyor.Sizde 64 bit mi yüklü?Belki o yüzden açılmıyordur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: RIDANES

Bu gitarı almayı düşünüyorum nasıl?

http://irmaktoysland.com/product_info.php?cPath=37&products_id=471&osCsid=0654d74e57e994fa28f72582d058869b

Çalışıyor mu lan bu

• quote:

Sen buna mı pahalı diyorsun.

http://irmaktoysland.com/product_info.php?cPath=35&products_id=474&osCsid=0654d74e57e994fa28f72582d058869b

Birde buna bak o zaman.

• quote:

quote:

Birde buna bak o zaman.

2 adet Duracell kalem pil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLiNe MaNaGeR -- 18 Temmuz 2009; 21:10:21 >

• quote:

quote:

http://irmaktoysland.com/product_info.php?cPath=35&products_id=474&osCsid=0654d74e57e994fa28f72582d058869b

Birde buna bak o zaman.

Yuh abartmışlar. GH 4'ü PS3 için 250 liraya almıştım. D&R'dan. Geri iade ettim şimdi 300'e GH: Metallica aldım yinede buradan daha ucuz.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.