Arkadaşlar ben bugün gitar aldım. Çalışıyor felan tamam sorun yok. Ama içime sinmiyen birşeyler var. Guitar Hero metallica' yı çalıştırıyor mu emin değilim. Aldığım gitar şu;
Bu gitar hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Adam bana bunu önerdi, tasco cowboy istiyordum çünkü şekil olarak daha çok beğendim. Ama adam bana onda wireless sorunu yaşarsın, oyun oynarken sıkıntı yaşarsın dedi. Az önce resmini attığım mı güzel, kaliteli yoksa şumu ;
Şekil + Kalite olarak yorumlayın. Kalite daha önemli tabi. Tavsiyelerinizi bekliyorum, doğrumu yapmışım bunu almakla ?
Up !
Metallica'yı çalıştırır için rahat olsun.
Kalite olarak bir orjinal gitar kalitesi bekleme tabi ama seni idare de eder uzun süre.
quote:
Orijinalden alıntı: zdbrg
Metallica'yı çalıştırır için rahat olsun.
Kalite olarak bir orjinal gitar kalitesi bekleme tabi ama seni idare de eder uzun süre.
Hangisi daha iyi peki? Ya gitar bulamadım ki adam gibi. Heryere baktım yok arkadaş .
Updullah
Dostum, bunların hepsi aynı yerde aynı işçiyle aynı malzemeyle üretiliyor. öyle olmuş, böyle olmuş, şurasında tuşu var, burasında metallica yazıyor vb.vb... bunlar boş ve sadece görsellik.
Adam sana muhtemelen pahalı olanı satmak için diğerinde wireless sorunu yaşarsın demiştir. Halbuki, bu gitarların içinde kullanılan bluetooht kit hepsinde aynı.
quote:
Orijinalden alıntı: SuSpect_tr
Dostum, bunların hepsi aynı yerde aynı işçiyle aynı malzemeyle üretiliyor. öyle olmuş, böyle olmuş, şurasında tuşu var, burasında metallica yazıyor vb.vb... bunlar boş ve sadece görsellik.
Adam sana muhtemelen pahalı olanı satmak için diğerinde wireless sorunu yaşarsın demiştir. Halbuki, bu gitarların içinde kullanılan bluetooht kit hepsinde aynı.
Tamam saol. O görsel olarak daha güzeldi, daha kaliteli gibi gözüküyordu.