Şimdi Ara

Guitar Hero Fan Kulübü (206 Kişiyiz!) Son üyemiz : Donanım.Uzmanı (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.495
Cevap
3
Favori
94.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kaçak Mazot

quote:

Orijinalden alıntı: RichardRose

arkadaşlar xbox drum kit'im var. eskiden pc'e bağlamıştım ama nasıl yaptım hatırlamıyorum. yardımcı olabilir misniz ?

kablosuzsa pc için wireless receiverlar var onlardan almalısın ancak öyle kullanabilirsin.
    http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/xbox-360-kablosuz-wireless-alici-pc-kol-aparati-98085201

Wireless cihazı zaten vardı. Pc'e tanıtmam gerekiyormuş aygıt yöneticisinden. Hallettim.
    Peki arkadaşlar pc üzerinden oynayabileceğim Guitar Hero oyunları hangileridir? World tour ve legends of rock dışında ?

• Ekle hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Astra H 1.6 115HP / Enjoy + / 2013
  • beyler selamlar. geçenlerde 2. el gitar aldım guştar hero 5 parcası. ama wireled adaptoru yok. hiç bi işe yaramıyor suan. bu aletı nereden tamın edebılırım yan sanayı yada 2.3l satan eden bı yer bırı bılenınız ulasırsa cok sevınırım.

Battlefield 3
  • Ekle hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Person of Interest ~ Fringe ~ Suits ~ The Flash ~ Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. ~ Agent Carter ~ Arrow ~ Daredevil ~ Da Vinci's Demons ~ Supernatural ~ Prison Break ~ Graceland ~ The Tomorrow People ~ Gotham ~ How I Met Your Mother ~ Fargo ~ The Last Ship ~ Hannibal ~ The Walking Dead ~ The Mentalist ~ Game of Thrones ~ New Girl ~ Crossing Lines ~ Spartacus ~ Sherlock ~ Vikings ~ The Strain ~ Homeland ~ Sleepy Hollow ~ Dexter ~ Breaking Bad ~ Merlin ~ True Detective ~ Supergirl ~ Dominion ~ Turn ~ Under the Dome ~ Witches of East End
  • Yav yeni oyun niye çıkarmıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exculpate -- 21 Kasım 2014; 13:40:50 >
    '' Bence okullarda uyuşturucu dersi olmalı, ırkçılık hakkında ders olmalı, polis vahşeti hakkında ders olmalı, neden insanların aç kaldığı hakkında dersler olmalı. Ama yok, onun yerine beden eğitimi var, hadi voleybol oynamayı öğrenelim. ''
  • ekleyin hocammm bu arada ps3 için legend of rock ve 2 gitar arıyorumm bilginizee

“Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. O'nun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz” - İslam Çupi
  • Bu gitarı ve gitar hero world tuor oyununu 12 yaşında bir çocuk kullanabilir mi acaba?

Kurulum'u ortalama kaç dakika sürüyor. % 30 civarına geldi 15 dakikadır bir hareket yok!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Ayyuka

medium 5 * yapmaya çalışıyom , nerdeyse hepsini yaptım ama Slayer - Raining Blood şarkısı işkence gibi.
    Çook zor.

oha oha oha 8 yıldır oynuyormuşum lan. Bursa'da expert guitar battle yapacak rakip aranıyor.
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.